השרדות 4 כל אחד מהמשתתפים בעבודה שלו. משעשע! שווה שווה לראות את הפרק הראשון של העונה!!
S smochkin New member 24/10/02 #1 השרדות 4 כל אחד מהמשתתפים בעבודה שלו. משעשע! שווה שווה לראות את הפרק הראשון של העונה!!
M mayjen New member 24/10/02 #2 יש לי שאלה... מישהו יודע אולי איזה תוכנה אני צריכה להוריד כדי שאני יוכל לראות את הסרטונים האלה (של הקלטות אודישן) באתר של CBS? תודה מראש
יש לי שאלה... מישהו יודע אולי איזה תוכנה אני צריכה להוריד כדי שאני יוכל לראות את הסרטונים האלה (של הקלטות אודישן) באתר של CBS? תודה מראש
S smochkin New member 24/10/02 #3 ששש...אסור להגיד... זה לא הקלטות אודישן לקחתי את זה מהפרק הראשון של העונה ה4. חוץ מזה שתמיד אפשר לחפש ב ק א ז ה שששש......אסור לדבר על זה כאן...
ששש...אסור להגיד... זה לא הקלטות אודישן לקחתי את זה מהפרק הראשון של העונה ה4. חוץ מזה שתמיד אפשר לחפש ב ק א ז ה שששש......אסור לדבר על זה כאן...
M mayjen New member 25/10/02 #5 לא שאלתי מאיפה אני יכולה להוריד רק רציתי את השם של התוכנה שצריך... ניראה לי שאמרו את זה פה פעם...
G Gal6 New member 25/10/02 #6 את ריל וואן רשמתי קישור, זה צריך לפעול- תעכבי ל פי ההוראות אבל שתדעי שהתוכנה הזאת קצת משתלטת וכל השירים נגיד שיש לך על המחשב, האייקונים שלהם יהפכו להיות של הריל וואן ושתפתחי אותם זה ינגן אותם שם....
את ריל וואן רשמתי קישור, זה צריך לפעול- תעכבי ל פי ההוראות אבל שתדעי שהתוכנה הזאת קצת משתלטת וכל השירים נגיד שיש לך על המחשב, האייקונים שלהם יהפכו להיות של הריל וואן ושתפתחי אותם זה ינגן אותם שם....
M mayjen New member 26/10/02 #7 תודה רבה!../images/Emo140.gif כבר אמרו לי מה אני צריכה...ויש לי את זה ובאמת התוכנה הזאת משתלטת, איזה מעצבן זה...אבל הצלחתי להחזיר את כל השירים למצב הקודם בכל זאת, תודה יצא למישהו לראות קלטות אודישן...? זה מעולה רק האיכות לא משהו...אבל שטויות
תודה רבה!../images/Emo140.gif כבר אמרו לי מה אני צריכה...ויש לי את זה ובאמת התוכנה הזאת משתלטת, איזה מעצבן זה...אבל הצלחתי להחזיר את כל השירים למצב הקודם בכל זאת, תודה יצא למישהו לראות קלטות אודישן...? זה מעולה רק האיכות לא משהו...אבל שטויות