../images/Emo58.gif
קודם כל: סופסוף!!! התוכנית המעולה סופסוף יצאה לפועל וג'יימס עף. אמנם באיחוד של שישה ימים (שתי מועצות שבט), אבל עדיין. גם להיפטר מז'אן רובר היה לא פחות הכרחי. קודם כל נתחיל מהאכזבה האדירה שהייתה לי בתחילת הפרק שגיליתי שהטוויסט שסיפרו לנו עליו כבר לפני שלושה שבועות היה ממש ממש לא ברמה שרציתי. אבל בכל זאת היה דיי חביב... בשבט התגלתה סופסוף אמנדה כאסטרטגית הטובה ביותר של העונה: המוח של טוד כבר נכבה מזמן והוא חושב כל פעם רק על הצעד הכי צפוי שהוא יכול לעשות. ואז אנחנו רואים כמה המוח של אמנדה כן פועל והיא מוכנה להיפטר מג'יימס ואפילו מטוד, בפרק הבא (OMG אי אפשר פשוט לדמיין את העונה הזאת בלי טוד!). גם דניס דיי טובה והיא היחידה שמובטח לה מקום בפיינל 3 במועצת השבט הסופית כי היא לא מהווה איום ב-כ-ל-ל (הייתי מדבר גם על קורטני אבל היא פשוט כמעט לא הופיעה בפרק). אתגר החסינות היה טיפה מאכזב. בטח האתגר עם חומת סין, שהראו לנו כבר לפני חודשיים ביוטיוב, יהיה בפרק הבא ובינתיים ייבשו אותנו עם שני אתגרים לא משהו כל כך ועם לוח קליעה למטרה עקום בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא לא היה הוגן בעליל
. שני המתמודדים היחידים שלא יצאו טיפשים בפרק הם אמנדה וקורטני, כאשר השאר חגגו עם טיפשות יוצאת דופן. קודם כל פיג'י, על סמך קודם כל שהיא לקחה את דניס לפרס כשדניס דיי צמודה לטוד, תספר לו הכול ובחיים לא תבגוד בו, אבל גם לפני מועצת השבט היא לא עשתה שום נסיון לדבר עם ג'יימס ולהציע לו להשתמש באליל! היא לא רצתה שהתוכנית שלה תעבוד? את יודעת שג'יימס טיפש (או אם לא שמת לב לזה אז כנראה את טיפשה) אז תגידי לו להשתמש באליל ותוכלי להעיף סופסוף את טוד בשמחה רבה! המתמודדת הטיפשית הבאה הייתה דניס, שבמועצת השבט הבהירה בצורה יפה מאוד ש"אסור לבטוח באף אחד במשחק הזה וכל פעם אתה יכול להיות מועף גם כשאתה חושב שמישהו אחר עומד לעוף". טוב שלא אמרת: " אם היה לי אליל חסינות הייתי משתמשת בו", היית יכולה להגיש לג'יימס את הניסוח הנכון על מגש מכסף. בנוסף גם ג'ף אמר בסוף, אחרי שאריק היה היחיד שחשב שהוא בטוח באותו ערב, שכולם יכולים להיות בסכנה ואי אפשר לבטוח וכל מיני דברים כאלה... כנראה שג'יימס סתם את האוזניים במהלך מועצת השבט, או שהוא כל כך תאב בצע שהוא רצה לשמור את שני האלילים שלו- מה שלא מסתדר כי אני דיי משוכנע שהמוח שלו מופעל על טיפשות בלבד. היה מתאים לו להיות בפייראט מאסטר. המתמודד הבא שהיה טיפש הוא אריק, שהצביע נגד ג'יימס במועצת השבט. חשבתי שהיה לו אינטרס להצביע נגד טוד, חשבתי שהוא לחתור תחתיו או משהו כזה, אבל כרגע נראה שהאסטרטגיה שלו לא מובנית כל כך טוב או שהוא מסתיר משהו... והמתמודד האחרון שהיה נורא מטומטם, מה שלא מפליא אחרי פרקים רבים של חוסר מחשבה, הוא טוד. אם לטוד היה פועל המוח, הוא היה מצביע נגד פי ג'י. הוא ידע שכבר יש קול אחד נגד פי ג'י מג'יימס ושלושה קולות נגד ג'יימס. אם הוא היה מצביע נגד פי ג'י- היא הייתה עפה במקרה שג'יימס היה מוציא את אליל החסינות. אבל הוא לא עשה את זה ובמקרה שג'יימס היה מוציא באמת את האליל- היה לנו אתגר שובר שוויון מותח בין טוד לפי ג'י. אז היה לנו פרק מלא בטמטומים אבל גם פרק טוב עם סוף טוב
. נראה שהפרק הבא הולך להיות מעניין...|גו אמנדה|.