השקת ההונדה FMX 650

כRובי

New member
השקת ההונדה FMX 650

מי שלא בא, בייחוד מ"הצעירים", הפסיד שיעור מור"ק

תוכל לפרט על משהו ספציציפי בבקשה?

המנוע. האם מסורס מידי או מתאים לאופנוע וליעודו?

כRובי

New member
היות ואני מחוייב להשאיר דברים שכאלו

"פתוחים" למדי (כדי שיהיה עניין בקריאת המבחן שפול גז יעשו לאופנוע
) אציין רק שלטעמי, אם המטרה היא אכן שימוש גוש-דני בלבד, הרי שאפשר בהחלט "להסתדר" עם המנוע, למרות היותו מסורס באופן משמעותי לעומת ה-XR המקורי. מצד שני, כל מי שהיה באירוע רכב על ה-FMX ורובם גם גולשים עימנו כאן - נשאיר את הבמה עבורם ונשמע את דעתם.

obipo

New member
לא רק מסורס ... גם שמן 163 ק"ג יבש

30 יותר מה DRZ וחלש ממנו. תוסיף לזה מגבלת רשיון. אני לא מבין את הח'ברה של הונדה, מה היה רע ב XR 400 SM? http://www.motorbikes.be/en/compare/4443/5022/ לפחות לא היה צריך להעלים 30 ק"ג

כRובי

New member
ואגב, לכל מי שנכח ב"דיון הפתוח"

שנערך בין המתחרים שנכחו במקום בזמן ההשקה - הנה ציטוט מתוך תקנון מרוצי הליגה ל-2005, כפי שהוא מופיע באתר העמותה - שימו לב להתייחסות הספציפית למעמד הספורטסמן! כל הדיונים סביב "מה לעשות עם הקטגוריה" היו מיותרים - הנושא מוסדר ממזמן על ידי התקנון אבל אנחנו פשוט לא עקבנו אחרי הנאמר בו: "... רוכבים שישתתפו בקטגוריית ספורטסמן (בין אם כקטגוריה נפרדת במידה ויהיו מספיק רוכבים, ובין אם כחלק מהקטגוריה העממית) לא יחושבו בשקלול מיקום הרוכבים הסופי בתום מקצי הגמר, לרבות זכאות לפרסים וגביעים. לרוכבים בקטגוריית ספורטסמן לא ניתן ניקוד על מיקומם הסופי במירוצים."

LONEY

New member
אם תחזור לאחת מתגובותי תראה

שהייצרתי על כי בניגוד לתקנון,היתה כניעה באשדוד למשפט האלמותי : " אם היינו יודעים שאין גביעים לספורטסמן, לא היינו מבזבזים צמיגים". "תקלה" זו פגעה ביכולת השגת הגביע של יואב דותן ואסי. ההגינות מחייבת להפנות את תשומת לב הספורטסמנים העתידיים לתקנון האגודה בזמן שמפרסמים הנחיות למרוץ הבא ,מתוך הנחה שהחדשים לא תמיד מודעים לקיומו.

שחרלרט

New member
טוב בסדר די כבר,אתה עלוה לS1

ןאח"כ שיהיה לך קשה אל תבוא בטענות,ברור.

Little Max

New member
אז ככה

א. חלוקת הגביעים לספורטסמן בנפרד מהסופרמוטו באירוע האחרון היתה "בונוס", פשוט כי האוחנות הביאו גביעים. אחרת - לא היתה חלוקה נפרדת. ב. למרות התקנון, אני אישית בדיעה שצריכה להיות חלוקת גביעים בנפרד לספורטסמן ולסופרמוטו, כפי שהיה במירוץ האחרון, ולו בגלל המאמץ (והכסף) שהשקיעו במירוץ. אני בטוח שברגע שנוכל למצוא 200 שקל לרכישת 3 גביעים נוספים (200 שקל שאין לנו, בלי טיפה ציניות), ניתן יהיה לפתור את הבעיה בלי בעיות. ג. גם אם מירוצי העממית נערכים במשותף לספורטסמן ולמתחילים, הרי שחישוב הזכאות לעליה מבוצע בנפרד וללא שיקלול רוכבי הספורטסמן (ראה פירוט תוצאות המירוץ האחרון בקישור למטה). גם אם רוכב ספורטסמן יזכה ב- 30 פודיומים, הוא לא יוכל לעלות לקטגוריות הבכירות (S1/2) לפני שינצח או יזכה בשני פודיומים בקטגוריה העממית עם גלגלי 17". בשל כך, גם אם יש 50 רוכבי ספורטסמן ו- 3 רוכבי סופרמוטו, עדייין לא תיפגע זכאותם לעלות לקטגוריות הבכירות. LM

למעלה