השקר הגדול

• פותח הנושא um21
  • פורסם בתאריך

um21

New member
השקר הגדול

אין פה שום התנתקות מיכוון שהפלשתינאים מעזה ימשיכו להיכנס לפה ואנחנו נמשיך לספק להם חשמל מים וגז. הדבר היחידי שיבוצע במהלך הזה זוהי ההשפלה לראות המון חיות אדם פלשתינאים צוהלים והורסים בסיסי צבא וישובים יהודים. לכן המהלך הזה לא יתרום דבר מלבד הגברת הטרור הפלשתינאי ואין ברירה אלא לומר לרה"מ: לא לא ועוד פעם לא

אולי באמת נפסיק לספק להם

חשמל, מים וגז, נעמוד בצד שלנו של הגדר ונראה אותם גוססים?

חשבתי שאתה רוצה להתנתק, לא?

פתאום החלפת את עמדתך? אין גבול לצביעות השמאל.

אין חצי הריון

רוצה להתנתק מהפלשתינאים? בבקשה, עד הסוף. לא חשמל ולא מים. שיקימו מדינה וייבשו ביצות כמו שאנחנו שחינו עם הג'מוסים בהחולה.

אתה ממש אנושי.

לקחת לבני אדם את הזכות לחיות? לנתק להם צרכים בסיסיים? למה? כי הם פלסטינאים?

אריק ל

New member
רגע ומה עם אחיהם המצרים?

הרי כבר 37 שנים מדינות ערב מקטרות על אחיהם הפלסטינים הכבושים. ועכשיו כשהם סוף סוף לא כבושים, הם לא יטפלו בהם? לא יעניקו להם תמיכה כלכלית? לא יעניקו להם מעט מהנפט שלהם? לא יעזרו להם להתפתח? אז למה להתנתק מהם? האם הפלסטינים לנצח יהוו מעמסה כלכלית על ישראל? הרי אתם מקטרים כל היום ש-400,000 יהודים מהווים מעמסה כלכלית ובטחונית, אבל אתם מוכנים להמשיך ולשלם מיסים בשביל ש-1.2 מיליון פלסטינים שאינם משלמים מיסים ושלאף ישראלי אסור להתקרב אליהם (אחרת הוא מתנחל כובש ומהווה מעמסה כלכלית ובטחונית), ושהם אפילו לא אזרחי המדינה ועל סדר יומם נמצאת המטרה להרוס את המדינה (לפחות לחלקם הגדול)?! צביעות? טמטום? גזענות? אני מצטער, אבל אני לא מוכן לשלם מיסים בשביל להמשיך ולממן את הפלסטינים, כשאין לי דבר וחצי דבר להרוויח מכך. הרי אסור לי להתיישב בשטח שלהם, אסור לי להתקרב אליהם, כי אז יגנו אותי ויפגעו בי. הם לא בעלי בריתי, אלא מטרתם היא להרוס את מדינתי. יש להם 21 מדינות שידאגו להם. לא רוצים? לא תקבלו התנתקות. צביעות ודו-פרצופיות.

עמרי ר

New member
ואתה ממש חצוף

מצד אחד - הם רוצים ריבונות, לא רוצים יהודים בסביבתם, לא רוצים בשליטתה של מדינת ישראל באותם השטחים, אך מצד שני הם דורשים להמשיך להתפרנס בישראל, להנות משירותי חברת החשמל ושאר התשתיות הישראליות, ולהתעלק על כלכלתינו? בשום אופן לא. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. יש גבול לחוצפה ולצביעות, גם כשמדובר בערבים ובשמאלנים.

רגע,

אז אתה מעדיף לראות ישראלים גוססים בצד הזה של הגדר? הם לא תינוקות, שידאגו לעצמם. אנחנו לא חייביל להם כלום.

MS6

New member
ומה אנחנו?? בייביסיטרים??!?

הם טובחים בנו ואנחנו נספק להם את צרכיהם?!? איזה עם מטומטם היה עושה דבר כזה??!? הם יעבדו קשה, יסבלו, וגם יגססו מרעב מצידי, למה שאני ירחם על חלאות כאלו?? המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים הלכה למעשה בישראל מודל 2004. מרחמים על עם שמנסה יום יום להשמיד אותנו, ומתאכזרים על החלוצים האחרונים שנותנים את חייהם כדי שתינוק בכיין שכמוך יוכל לישון טוב בלילה. הגישה שלך ילדותית, רחמנית, וחסרת כל היגיון. ילד שמנת סתכל מעבר לבועה שבה אתה חי.

MS6

New member
אז תפנה את הבית שלך

כי אתה חי על שטחים כבושים ולך תגור באמצע האוקיינוס.

אריק ל

New member
שום שטחים כבושים

לפי החוק הבינלאומי השטחים האלה וגם שטחי יש"ע אינם שטחים כבושים. זה שהאו"ם מודיע כל שני וחמישי שהם כן כבושים לא הופך אותם לכאלה - הרי לפי חוקי האו"ם עצמו הם אינם כבושים. ולא ניתן הרי לשנות את החוק כלפי עמים אחרים. ככה שטענות האו"ם עצמם אינם מבוססות בגלל חוקי האו"ם. הפלסטינים הם אוכלוסייה כבושה, אבל השטחים עצמם אינם כבושים. ובזמן אוסלו כ-98% מהאוכלוסייה הפלסטינית הייתה תחת שליטה ריבונית של אש"ף, ועדיין השטחים נקראו כבושים. צביעות ודו-פרצופיות.

MS6

New member
אחי זה היה בציניות כאילו מה שאמרתי

אין חיה כזאת שטחים כבושים מהירדן לים.. אמרתי את זה בזילזול כי דעת הערבים היא שאנחנו יושבים על שטחים כבושים (כמו שלדעתי העיר חברון ושכם הם שטחים כבושים.. הרי הם ערים עבריות שאותם כובשים המהגרים המוסלמים)

למעלה