השקר הגדול.

השקר הגדול.../images/Emo103.gif

תמונה: סגול עם כוס יין מרלו של CASA DI LUIGI וסיגריה ביד, בתחתוני בוקסר של HENDERSON , עם חיוך ממזרי מרוח על פניו. באווירה הרגועה הזאת אני בא לנפץ לכם כמה מהמיתוסים המקובלים. (זאת כמובן לאחר שסיימתי לקרוא את ההודעות של רובכם) אז ככה זה הולך. חלקכם באמת מאמינים בלב מלא שאתם יכולים לקרוא את האדם העומד מולכם. - תעות. חלקכם לא ממש אמיתיים בתגובותיכם. - שקוף. מאחר ואין אני בא לשפוט כאן מישהו ממכם בואו וניקח אותי כדוגמא. סגול: גבר בחלק הראשון של גיל ה 30 , נאה , משכיל ובעל יכולות ניתוח(מזערית-תמשיכו לקרוא) של האשה שהוא נפגש איתה עם קצת יכולות תאטרליות. ועכשיו השאלה: האם אתן באמת מאמינות שהאדם שאתן תפגשו במהלך חצי שנה של הכרות הוא הסגול? או שלחילופין עומד בפניכן אותה הדמות שאתן רציתן שהסגול יהיה עבורכן? סגול הוא רק דוגמא קטנה בסבך המציות הזאת. תחשבו לרגע מה עובר כל גבר בטיפוסו למעמד "מנהלים" … קורסים: - כישורי מכירה מתקדמים. - יחסי אנוש. - דינמיקה קבוצתית. - קורס שיטות. - צורות ניהול. - האדם והארגון. וכן הלאה וכן הלאה. מי מכן באמת מאמינה שהיא יכולה לדעת מי שאיש שעומד מולה? מצד השני עומדות היום הנשים שעשו את אותו המסלול, שהגיעו בכוחות עצמן לגבהים . מנהלות בנקים, רואות חשבון, בעלות עסקים, עורכות דין, מנהלות פרויקטים, מנהלות שיווק. האם אני בתור גבר באמת יכול לדעת מה מסתתר מאחורי המסכה? התשובה היא לא!!! ככל שאנו נחפש לנו בן זוג משכיל יותר ו"יותר כדאי כלכלית" כך יש סבירות רבה יותר שאנו יכולים להיכנס למערכת יחסים של קרקס הדדי. (לוגם מהיין) אז אם היד על הלב. בעולם שלנו , מי מאתנו יכול לומר שהוא ידע משיחת טל´ או מ 4 דייטים מי האדם. זאת הסיבה ( בתגובתי הקודמת ציינתי זאת כבר) האני נפגש עם כל אישה ללא לשאול אותה למראה שלה ותוך השתדלות מקסימלית לא להכנס לשיחות נפש בטל´(לזה תמיד יהיה זמן) ואז אני נפגש. מכאן והלאה הדברים מאוד פשוטים. 1. מושכת אותי כן/לא. 2. מעניינת להיות במחיצתה כן/לא. אם 1 ו 2 חיובי, אני אתקשר למחרת. אם 1 חיובי ו2 שלילי אני יעשה את הכל לסיים את הלילה איתה במיטה ולמחרת בבוקר אני אסביר לה שאיתה לא מתאים לי. אם 2 נכון ו 1 שלילי אני אתקשר בעוד יומיים , שלושה ואזמין אותה לארוחת צהריים, ואשתדל להבהיר לה שמעניין לי בחברתה אך לא כבת זוג, ואבדוק את האפשרות להמשך קשר אפלוטוני. (מדליק סיגריה) כמובן שיש מגוון רחב הרבה יותר משלושת המקרים הנ"ל. אך אצל התוכניתנים נהוג לומר keep it simple. סגול(ללא משוא פנים)

רות 2

New member
הכי ..נהנתי...זה

מההפסקות בין לגימת היין והסיגריה?..! וגם הכנות....

האלי

New member
עקרון הנשיקה KISS

Keep It Simpe Stupid. ולשאלתך, הרבה מהאנשים שחיים עם עצמם כל החיים לא באמת יודעים מי הם, אז איך בארבעה דייטים אני אלמד? חבר שהיה לי לפני הרבה שנים, היה בוגד באישתו על ימין ועל שמאל, שאלתי אותו מה אתה מחפש? והוא ענה שהוא מחפש מישהי עם חריץ לרוחב. נו, ואתה חושב שתמצא? שאלתי, לא הוא ענה, אבל נעים לי לחפש. אז כל זמן שנעים, אני ממשיך לחפש מי האדם. שלך, האלי.

האלי ה S השניה הושמתה בכוונה...

אני אל מאמין בלהתיחס לדברים בצורה STUPID גם לא בשורות הקוד שכתבתי בחיי. אבל אני בהחלט מאמין שאין שום סיבה שבעולם לסבך את הדברים מעבר למה שפני הדברים מציגים אותם. סגול(נהנה מהבדיחה של האלי,ומסכים עם הריגוש של החיפוש)

סגולי אני מוחה ../images/Emo88.gif

זוכר את ימיך הראשונים כאן בפורום???? להזכיר לך??? וכל מתנגדיך , ואלו שעזבו כי הגיברת מינהלת היתה נחמדה אליך ולא שלחה אותך להזדיין לא ראו את מה שהיא ראתה. ומה היא ראתה? את סגולי השוויצר עם כוסית מרלו ביד שמזיין לנו ת´שכל שהוא רוצה רק זיונים עם מלכת יופי שכולו בעצם בלון נפוח... היא - כלומר אני ראיתי את היופי שמסתתר באיש הטיזר הזה... אז שלא כמנהגי אני טופחת לעצמי על השכם ואומרת - ידעתי. כי אתה סגול,כמו כולנו רוצה את הנשמה הזו שתתחבר אליה בגוף ובנפש ואז לא יעניין אותך כלום רק לחזור כבר הביתה ולהסניף אותה. אז בבקשה, אל תאמר לי שאנחנו לא יכולים לקרוא את האדם מולנו. בולשיט. יש רק מי שמקשיב למה שהוא קורא ויש מי שמתעלם... ( כן סגול, אני מחמיאה לך
)

העקשנית

New member
סגו|כל-אתה גדול-ווא ווא ווי ווה....

יש לך את זה, ויש לך כשרון כתיבה, וכשרון ניתוח אנליטי, וכו´. מאחלת לך שתמצא את פרק ב´ כפי שאני מאחלת לי שאמצא. ואצלי כפי שכתב לי דובי- הכוונה להתמסד .

למה את גורמת לי להסמיק???

אני יושב לי עם חיוך של טיזר מקצועי על פרצופי פתעום את בא ומכסחת לי את הביצים. סגול(מבצע פירואט לפני ניצת)

העקשנית

New member
סגול-דבר נוסף-אוהבת את הכנות שלך

מאד מאד!
ולכן גם נהנית לקרוא אותך.

r e d head

New member
סגולי...

היות ובתרשימי זרימה אני מבינה קצת... היתה לי תחושה שמשהו כאן חסר קראתי שוב ושוב והנה זה בא לי שם באמצע בין 1 ל-2, בין הכן הראשון ללא השני חסר שלב האם אני מעניין אותה / האם אני מושך אותה / האם היא מעוניינת red (מדליקה סיגריה אחרונה להיום)

r e d head

New member
חוץ מיזה....וקראתי שוב

לא הבנתי איזה מיתוס ניפצת כאן? מה חדש? 1. הכרויות וירטואליות. red לא נפגשת עם כל גבר, רק עם זה שמסקרן אותי מספיק שיהיה שווה לשלם 50 ש"ח לביביסיטר, בשל הצורך לצנזר אני עושה סינון ומשתמשת במיטב הכלים העומדים לרשותי שהם שיחות אינטרנט ארוכות, שיחות טלפון והמון אינטואיציה וניסיון. כל זה מתוך ידיעה ברורה שיתכן מאוד שפספסתי הרבה בדרך, אבל זה כורח המציאות. 2. בבליינדייט red מגיעה לבליינדייט (מזמן כבר לא קרה) רואה מתרשמת מדברת מקשיבה צוחקת או בוכה ןהולכת הביתה בלי שום קשר לתחושותיו של הצד השני כרגע אני מרגישה שאין לי שום רצון להפגש שוב עם האדם וזה על סמך מה שקראתי מן האדם שפגשתי, יתכן וטעיתי אבל לעולם לא אדע - וזה וחסרונו הגדול של בליינדייט אלה החיים (בצרפתית זה נשמע יותר טוב) ואני

עם יד על הלב

כמה פעמים אמרת לעצמך שאפילו אחרי 20 שנה אתה פשוט לא מכיר את האיש שמולך??? ***כל הכתוב מתייחס לשני המינים*** כמובן ששיחת טלפון ו 4 (או יותר) דייטים אינם מספיקים כדי להכיר את האדם אבל הם בהחלט מספיקים כדי לעורר/לא לעורר בך תחושה של עוד יש איזו כרוניקה (מתייחס להכרות באמצעות הרשת) - שיח(ו)ת הצ´ט גרמה לך מספיק ענין כדי לרצות לשוחח טלפונית עם האיש - שיח(ו)ת הטלפון עוררה בך סקרנות נוספת והביאה אחריה פגישה ** בדרך נוצרות תחושות, בונים דמות, "מלבישים" עליה את התכונות שכבר הספקנו "להכיר", אלו שיצרו בנו את הענין - התחושות והענין שנוצרו מביאות לפגישה ** ובפגישה אנו "מצליבים" מידע
מאוששים/מפריכים אינפורמציה שקיבלנו
מאוששים/מפריכים תכונות שחשבנו שיש לאיש
בוחנים תכונות שלא "עלינו" עליהן בשיחות המקדימות ועוד היד נטויה עכשיו - האם אנו מכירים את האדם שמולנו??? כן, מכירים אותו בחלקו כאמור, מספיק כדי לבחור אם להמשיך את הקשר הזה, לנסות להכירו עוד, או לגדוע אותו באיבו עכשיו, אם מולך יושב "שחקן" שרק משחק תפקיד כדי ליצור את הדמות שהוא חושב שאתה מבקש שיהיה, הרי זה כי הוא הספיק להכיר (או חושב שהכיר) בך צדדים שונים באישיות מתוך השיחות שניהל אתך בטרם פגש בך אבל, דרכן של מסכות לנשור ובד"כ מהר מאד וכשמתגלה פרצופך האמיתי, (גם אם בדרך הרגשת שיכול היה לצמוח קשר יפה), הרי שהרסת כל סיכוי בדרך המשחק והרמייה כי עשית לזה שמולך הכרות עם צד אחר באופייך. "שרפת" מראש את הגשר ושוב חוזרים לדיון שהתקיים כאן קודם והמסקנה היא - היה אתה עצמך תן לאחרים להחליט עבור עצמם מה טוב עבורם אל "תשחק אותה" מה שאינך היה אמיתי

*יערית

New member
השקר הגדול.....

חמוד..... כל הדברים שכתבת כאן וגם שם בתחילת הדרך שלך לא עשו לי את הרושם של אדם נפוח או מחפש רק זיונים... אל תשכח שמצד שני קראתי את הסיפורים על ביתך... כתבת גם בפורום השני..רכות של אדם לא יוצאת בכאילו! ואתה...נהנית...השתעשעת....ואמרתי לך שקצת ביטחון עצמי לא יזיק לך
אני מהודעה אחת של בן זוגי..ומייל אחד ידעתי מי האדם שעומד מולי... לא יודעת איך תקרא לזה..אבל בהחלט יש לי חושים לקרוא...להבין בין השורות, ואת האמת שהחושים שלי לא הטעו אותי לעולם! אז אני עם יד על הלב כמעט תמיד...אומרת לך שמבחינתי להכיר אדם זה רק מלקרוא את שפת הגוף שלו..ואם הוא לא עומד מולי יש דברים שניתן לשמוע דרך מיתרי הקול..ועוד לא נפלתי בעיניין! אז לא מוצאת קשר עם מה שעובר הגבר בטיפוס למעלה..ולא יודעת כמה מסכה הוא עוטף......כבר פגשתי במנהלים ואנשי בוהמה שהזילו דימעה כי לא יכלו "לשמור" על המסכה לזמן רב. ואתה...תפסיק להפחיד אותנו שלא מכירים אותך..... מה שצריך לדעת עליך זה מספיק עבורי...ומי שתרצה אותך יותר... שהיא תעבוד קשה

ש י ר ט ל

New member
נהניתי מהאופטימיות

אני שמחה בשבילך שאתה מרגיש שהמשך הקשר תלוי ברצון שלך ואני בעד חשיבה אופטימית. אני פחות מבינה את ההחלטיות שזה לא זה או כן זה. אולי אני סתם בנאדם לא החלטי, אבל קורה שבנאדם מעניין הופך אחרי שלוש פגישות גם לבנאדם מושך. או קורה שבנאדם לא מעניין בפגישה הראשונה סתם בגלל חוסר תקשורת של שני זרים. נורא קשה לשבת ולדבר עם מישהו רק בגלל שקבענו מראש שעה שבה נשב וניפגש ונדבר. אני חושבת שהשיחות הכי עמוקות ואמיתיות פשוט קורות מעצמן, ברגע שאנחנו חווים משהו ורוצים לשתף מישהו. ולכן בפגישה עיוורת יש משהו סינטטי ומאוד לא נינוח. שירטל (תוהה אם פגישות עוורות בכלל נועדו לעוורים)

ophra

New member
אין, אין עליך....! ../images/Emo6.gif

גם אני חייכתי (כמעט) בכל זמן קריאת ההודעה הזו.... וגם אני, כמו המינהלת מצאתי בה סגנון שיכול היה לעצבן אותי (בטירוף...
) בשל השחצנות וההתנשאות שעשויה להתפרש ממנו ובכל זאת - גרם לי בעיקר לחייך.... אולי כדאי לך לשקול להדפיס את ההודעה ל-hard copy ולקחת אותה איתך לכל דייט... לסמן לעצמך V ליד 1 ו/או 2... ולהחליט ככה על הצעד הבא... אולי אפילו לתת לבת זוגך לדייט עותק שגם היא תוכל לכלכל את צעדיה הבאים...
ועכשיו שניה ברצינות: (שהרי בכל חיוך יש גם קורטוב של רצינות וזה נכון, לעניות דעתי, גם לגביך ולחיוך שהיה נסוך על פניך בשעת כתיבת שורות אלו) התפישה שלנו את האדם שעומד מולנו נובעת, כמעט תמיד (נזהרת מהכללות) משני גורמים: 1. הדרך שבה אותו אדם בוחר "להציג" עצמו בפנינו 2. תפישת המציאות שלנו ככל שהדרך של האדם השני היא הכנה ביותר והאמיתית ביותר ככל שתפישת העולם שלנו נקיה מציפיות, "שריטות" למיניהן וכיוצ"ב וככל שמספר הפגישות ומשך הפגישות עם אותו אדם גדל כך נדע לזהות ולהכיר טוב יותר את האדם (האמיתי) שעומד מולנו ולא משנה אם הוא סגול ירוק או כחול...
ולעניין שני ה"קריטריונים" שפירטת... אני, אישית, מסתפקת בקריטריון השני (העניין באותו אדם) וממנו מחליטה אם אני ממשיכה הלאה או לא בלי לקבוע מסגרות או מטרות לקשר... בדרך כלל - אם העניין ממשיך, מגיעה גם המשיכה (הפיזית, ואחר כך גם הרגשית) כשבכל נקודת זמן בהמשך כל אחד מאלה (העניין, המשיכה הפיזית והמשיכה הנפשית) יכול להשתנות לכל כיוון... זהו! די רצינות!
עפ
(מחזירה את החיוך לפנים) נ.ב. בהזדמנות זו אני מבקשת באופן רשמי את סליחתך ואישורך על ה"גניבה הסגנונית" (על משקל "גניבה ספרותית") של אימוץ ההערה בסוגריים בסוף כל הודעה מ´לשות... התמכרתי....

לכולם, סליחה שלקח לי זמן מה עד...

שהגבתי, לא היה לי יותר מדי ד/זמן(מי שמכיר את הבדיחה יבין) אבל תודה על התגובות ושמח שנהנתם. סגול(בחליפת שבת)

למעלה