השקרניקיות הגיעו!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
השקרניקיות הגיעו!

ברוכה הבאה PREDEQUEEN. קבלי קוביית ENERGON על חשבון הבית!

Predequeen

New member
../images/Emo3.gif

חחח... הנה ..הודעה שלום לכולם,תגידו שלום למנהלת החדשה!

ROCKandROLL

New member
שלום למנהלת החדשה חחחחח

אם שמו אותך מנהלת זה אומר שאת יודעת מה את עושה ואני דיי סומך עליהם

DDN

New member
הא! רק רובוטריקיות הופכות לדברים כמ

מכונות כביסה, שואב אבק או תנור אפייה. כאן יש לך עסק עם שקרניקית!

Predequeen

New member
בהתחשב בכך שאנילא יודעת להפעיל

מכונת כביסה,אני מעדיפה להפוך למכונית ואם אפשר למזדה אם אקס 5 האהובה עלי מאוד,והיחידה שבתור מכונית ספורט אפשר לנסוע בה בארץ בלי להרוס את הפגוש,אולי להארלי בעצם זו גם אפשרות!!!!

robotrik1

New member
אני מודה ... גם אני סקרן ...

מי זו Predequeen (זה לא אמור להיות Predaqueen ??) -- לא שזה ממש חשוב ... מאיפה היא בא אלינו דני ... ?

DDN

New member
אם ישנה טעות כתיב, היא באשמתי.

בלי לחשוף עליה יותר מדי מידע (כי מה שהיא תרצה היא תחשוף - אחרת היא תפוצץ אותי), יצא לי לדבר איתה על תוכניות שהיו לי לפורום, והיא ניאותה לעזור לי איתם. היות והיא כבר מנהלת פורומים אחרים בתפוז, זה לא היה בעיה למשוך אותה לניהול (כשרוצים להביא מנהל נוסף חדש או לפתוח פורום חדש על ידי מישהו שהוא לא מנהל בתפוז, אז יש פרוצדורה ארוכה)

Predequeen

New member
חחח אמרתי כבר שאני שקרניקית לא?

טעויות כתיב הן חלק מהרפרטואר העשיר שלנו.מאיפה באתי?מה זאת אומרת מאיפה באתי?ולמה את שואל את דני כשאתה יכול לשאול אותי חחח לא ברור הקטע!בכל מקרה הגעתי מתפוז כפי שדני ציין,ואני אוהדת מושבעת של הרובוטריקיםם,כבר מהיותי קטנה העדפתי אותם על פני ברביות ושאר דברים מטופשים שבנות נוטות לאסוף ולטפח!וזהו נראה לי,אני כאן לשאלות נוספות.

robotrik1

New member
אז ככה :

> טעויות כתיב הן חלק מהרפרטואר העשיר שלנו כן , וזה לא עוזר שלי יש דיסלקציה קלה בכל הקשור לכתיב ומספרים ...
> מאיפה באתי?מה זאת אומרת מאיפה באתי?ולמה את שואל את דני כשאתה יכול לשאול אותי חחח צודקת .
מצד שני עברתי על הפרופיל שלך והוא חדש לגמרי בתפוז אז לא סתם שאלתי מאיפה באת . אם את מנהלת פורום אחר בתפוז אז את כנראה שם משתמשת בניק אחר ... וכנראה לא מעוניינת לערבב בין הפורום האחר לבין נושא הרובוטריקים ... -- כלומר את חובבת רובוטריקים סגורה בארון !
זה בסדר ... עד גיל 26 גם אני לא בדיוק ידעתי איך לאכול את התחביב הזה בארץ עם המודעות שיש לזה כאן ...

למעלה