השקרנים שבעיריה

giladk7

New member
השקרנים שבעיריה

לפני מספר שבועות הופיעה ידיעה בעיתון הוד הכפר נדמה לי על מכת יתושים שפגעה בתושבי גיל עמל העיריה הכחישה את הדבר וטענה שזה עדין לא עונת היתושים והטיפול שנעשה שנה שעברה אמור להספיק לעוד כמה זמן. אם כן איך זה שאני הולך ברחוב נחילי יתושים תוקפים אותי וכל הרגלים והידים שלי כבר מלאים בגירודים? אני מקווה שבעיריה יתעוררו ויעשו משהו נגד המכה כבר עכשיו או שבקיץ נסבול

La Gamba

New member
דובר הערייה טען זאת

והוא התייחס לכתבה שנעשתה כשבוע לפני זה, אולי הוא דיבר על כך שהיתושים עוד לא הגיעו לשם, תמהני. אני באופן אישיש מסכים איתך במאת האחוזים, אולי השנה יחליפו את הערייה ואת העומד בראשה.

giladk7

New member
היתושים וסלילת הכבישים תרגיל פוליטי

השקר של העיריה בנושא היתושים ובזבוז המיסים על דברים לא חשובים לא יפגע בה בבחירות כמובן בגלל שלאזרח יש זכרון קצר. אני בטוח שביום הבוחר יבואו תושבי הוד השרון וישכחו את מה שהיה במשך 4 שנות הכהונה של בנימיני ויצביעו לו רק בגלל שבתווך של חצי שנה הוא עשה כמה דברים יפים כמו סלילת הכבישים מחדש בכל הוד השרון אני מקווה שתושבי הוד השרון יהיו חכמים יותר ויפילו את עירית המושחתים מהשלטון

La Gamba

New member
אתה מתעלם מעוד פרט אחד קטן....

שבהוד השרון, בזמן האחרון, ישנו תהליך של בנייה מואצת, והמון תשובים חדשים מגיעים לעיר, הם מצביעיו העיקריים של בניימיני, שלא בילו כאן מספיק זמן כדי לראות את כל האמת.

giladk7

New member
הבעיה הכי גדולה בעיר

זאת באמת בעיה שלא חשבתי עליה ואני מקווה שביום הבחירות אני יהיה פה רק כדי להפיל את הדיקטטור הגדול הם לא עושים כלום בעיר הזאת נזכרים בתושבים לפני הבחירות ואני מדבר על כל הפוליטיקאים בעיר. אני לא חושב שיש היום משהו שראוי לעמוד בראשות העיר ואני ממש מקווה שיבוא מועמד מתאים מה דעתכם? יש שיר שהומצא במשחקי הכדורגל של הקבוצה העירונית והוא הולך ככה: למה בטראנו הם נוסעים ומבזבזים את המיסים במקום פרדסים בונים פה קניונים איזה עיריה של מושחתים. השיר הזה בעצם אומר שהצביון הכפרי של העיר נעלם ולצערי הרב זה נכון מזל שיש את נוה נאמן שם עוד יש קצת ירוק ואני מקווה שישאר ככה

למעלה