השקפת עולמי

השקפת עולמי

לאחרונה התחלתי לצפות בתכנית בשם "האח הגדול" שאתם בוודאי מכירים אני יכולה לצפות תגובות בדבר תכנית שטחית המציגה מהצד השפל והנמוך של האדם ועם זאת, מספקת בידור ושעשוע לקהל הסקרנים הנלהב חשוב לי לציין שבילדותי מאד נהניתי מהמשחק SIMS הייתי בונה בית מרהיב מלא הדר ופאר בוחרת לי דיירים שונים ויפים -סוגרת אותם בבית- מחברת, מפרידה, מטפחת והורגת אותם לסירוגין ועל פי החשק האישי שלי כעת, ברורים הרבה יותר פני הדברים והחיבה שלי לתכנית! האח הגדול הוא הבמאי, התסריט כתוב מראש כאשר אך ורק לאח הגדול יש האפשרות לשנותו עפ"י ראות עיניו ואנחנו? ספקיי הרייטינג המכלכל הדיירים בבית הם מהמגוון הרחב באוכלוסייה המרכיבה את ארצנו לכל אחד רקע משלו, ערכים משלו, השקפות משלו ויופי ייחודי רק לו האח הגדול מספק הכל בגדול-נוצץ וקורץ הדיירים- הם ציפורים הכלואות בכלוב זהב לכל אחד אג'נדה משלו ומטרה לשמה נכנס למשחק האח מציע פרס כספי בסכומי עתק ובתמורה מתמרן שולט ומנתב את חיי הדיירים כאשר הוא שומר לעצמו את האפשרות לשנות את חוקי המשחק בכל רגע נתון מתוך הכאוס, הזיוף והשטחיות הבלתי פוסקת שניתן להצדיק עקב השעמום הגורף יכולתי לשים דגש על דברים שניתן ללמוד מהסתכלות זו: דפוסי התנהגות, כושר אסטרטגי והומניטריות זה סוג של ניסוי מתוקשר 50 מצלמות שלא מפספסות אף פאנל בבית קהל מעריצים נלהב ותעשיית בידור כושלת ועם זאת, הצלחה מסחררת ומשחטת כספים מתי נהינו רכלנים? מתי לא?!? אי אפשר להכחיש שסיפור כמו זה שהיה לליהיא ואבירם (ה-X ארוס שלה) העיר הרבה מאד מקהל הצופים הרדום כמו גם כניסתו של ה"ארוס ההרוס" כביכול שאם להציג את פניי המציאות- גרר רייטינג מטורף שכמותו לא נראה מזמן גם אנשים שאינם צופים דאגו להיווכח בסלון בזמן הכנסתו לבית כמו גם להתעדכן בכל התרחשות הקשורה לזוג אפשר לומר שאני מעודכנת (יש לי בבית בת משפחה מכורה ברמת הטירוף) אני יכולה להגיד שאני נורא נהנית מדי פעם להציץ בריבים מטופשים על סיגריות על כעסים לא ראליים על אוכל ומטבח וזלזול ברור שמנוקה אל מתחת לשטיח על מנת לשמור על חזות כובש בעיניי הצופה בבית מה שמכעיס אותי היא העובדה שנוטים לזלזל לנו באינטליגנציה בתור צופים ושאנחנו מספקים טימטום עיוור בכך שאנחנו נוטים לשכוח דברים מהותיים שנעשו ויוצרים מציאות שלילית ושגוייה

כל הכבוד!!!! צריך הרבה אומץ....

... להיכנס לפורום שעוסק בתוכנית האח הגדול ושגולשים בו אנשים אשר מכירים בעל פה כל פרט בתוכנית (חלקם לא מפספסים שניה מהמתרחש בבית) ולהסביר להם על מה התוכנית. אני ממליץ לך גם לגלוש לפורום של אוהדי בית"ר ולכתוב להם שלדעתך כדורגל זה משחק שבועטים בו כדור. להיכנס לפורום מטאורולוגיה ולספר להם שגשם זה מרטיב. לדווח בפרוט בפורום אקטואליה שלדעתך נתניהו הוא ראש ממשלה וברק הוא שר של משהו בהמשך אפשר גם להתקשר לסטנלי פישר ולהגיד לו שכסף זה משהו שקונים איתו דברים. את יכולה כמובן לכתוב את דעתך אבל נסי בכל זאת קצת לקרוא מה כותבים פה לפני שאת מתנדבת להסביר לנו על מה מדובר.

מקסים שכמוך

שבית אותי בחכמתך פורצת הגבולות... נסה את מזלך במקום אחר כנראה שלא הצלחת להדיר שינה מעיניי בציניות המאוסה שלך

למעלה