השקעות

השקעות

שלום יש לי קרנות בבנק מזרחי שתי קרנות האחת בשם: עמדה מ כספים והשנייה: עמדה ח שקלית א. מה זה אומר השמות האלה. ב. יש לי עכשיו עוד כסף בעובר ושב. שווה להכניס אותו גם לשם? או שיה מקומות החרים טובים? תודה

שאני במקומך בודק קרנות אחרות

שלא שייכות לבנק מזרחי. הבעייה עם חלק מהבנקים שהם פשוט לא בודקים ביצועי קרנות אלא קונים את הקרן ששייכת לבנק שלהם. תבדקו טוב טוב לפני שאתם שמים כסף בקרן של הבנק וזו הרשימה: בנק פועלים - ל.ה.ק פ.ק.ן לאומי- פסגות ופיא (כבר נחקרו בנושא זה) דיסקונט - אילנות מזרחי - עמדה בינלאומי - דיקלה

על

על קרנות טובות יש היום? איפה ניתן לקבל מידי על קרנות? איפה קונים אותם? ושווה בכלל ללכת על קרנות או שיש דברים אחרים? תודה רבה

אמיר72

New member
קרנות

קרנות קונים בבנק - הבנק יקנה עבורך גם קרנות של אחרים. מידע על קרנות ניתן לקבל באתר מיטב (www.meitav.co.il) ע"פ חיתוכים שונים (מנהל הקרן, תשואה, סוג נכסים וכו'). התשובה לשאלתך "איזה קרן" ו"האם שווה להשקיע בקרנות" אינה פשוטה. ראשית, בחירת הקרן תלויה באופק ההשקעה שלך ובסיכון שאתה מוכן לקחת. בעבר להכך, ההחלטה האם להשקיע בקרנות תלויה בהבנה שלך ובסכום הכסף. כלל אצבע - אם ברשותך סכומים שערכם אינו עולה על 30 א' ש"ח - קרנות הוא פתרון השקעה מצויין כיוון שאם תקנה, באופן חליפי, מניות ו/או אג"ח, עמלות המינימום יהפכו לך את העסקה ללא רווחית. אני ממליץ לך ללכת ליועץ ההשקעות בבנק ולשוחח אתו.

Quanta

New member
למה דווקא 30,000 הוא הגבול

מה האלטרנטיבות מעל סכום זה?

אמיר72

New member
זה פחות או יותר

סכום בו עמלות מינימום מפסיקות להשפיע. זה לא סכום מוחלט וראוי שכל אחד יבדוק מהן העמלות אותן הוא משלם ביחס לפעולה.

למעלה