השקמה|רמשול|

DesertRose1

New member
השקמה|רמשול|

היי
נמאס לי מהמצב הזה של הפורום. אני לא אוה בת לראות אותו דועך בצורה כזאת. אני מבטיחה שאני אפרסם אותו בכל ה- 1400 פורומים בתפוז, אבל עד אז.. חייבים למצוא פתרון הולם למצב הזה.

תראי...

בימים אלו ממש מתרחשת מלחמת רכש בין הכבלים ללווין. בינתיים הוט רכשו את העונות החדשות (יחסית) של CSI וCSI מיאמי + CSI ניו יורק + LOST: כולן סדרות מתח מצליחות. גם "יס" רכשו כמה דברים, אבל לא נראה לי שיש סדרות אקשן בין מה שהם קנו... בכל מקרה, לאחר שמלחמת הרכש תיגמר ושתי החברות ישבצו את התכניות שלהן בלוח השידורים אז יהיה סוף סוף על מה לדבר כאן

g a g a

New member
דעתי על העניין

אולי הסיבה שהפורום ישנוני (בלשון המעטה
) נעוצה בכך שקיים פורום טלויזיה, פורום 24, פורום מלאך שחור, פורום המרוץ לאתמול וכו'... הבנת מה אני אומרת? כמעט לכל סדרת אקשן יש פורום משלה ועל כל היתר מדברים נון סטופ בפורום טלויזיה השוקק. בכל מקרה - בהצלחה במשימת פרסום הפורום
וד"ש לאחיך המושיע הדגול של המחשב שלי

DesertRose1

New member
אחי מושיע את המחשבים של כולם

ואת צודקת במה שאת אומרת. אבל מצד שני, יש גם פורום טלוויזיה שהוא ממש מצליח. אז איפה הבעיה?

g a g a

New member
זה מה שאמרתי ../images/Emo12.gif

כיוון שפורום טלויזיה כולל בתוכו כל תכנית טלויזיה אפשרית - הפורום הזה לוקה במחסור בדיונים ובחברי פורום. ההצלחה של פורום טלויזיה היא המכשול שעומד בפני פורום סדרות אקשן

LadyLuvJess

New member
אבל...

טלוויזיה זה לא רק סדרות אקשן, בעוד ש"סדרות אקשן" זה כן רק סדרות אקשן... אז זה לא אמור להפריע *כל כך*... :/

DesertRose1

New member
אבל זה נכון שפורום טלוויזיה מצליח

ואני מניחה שהפורום הזה שקט לו בגלל כל הפורומים. כמו שאיריס אמרה. אני פשוט צריכה לעשות לו עוד סבב פרסום. זה יביא עוד קצת אנשים...

למעלה