השקט ש(לא)נשאר

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
השקט ש(לא)נשאר

ג'ארוויס היקר, כמתוכנן, הגעתי לפלנטהורן ופניתי ללשכת הסחר. תחושה משונה לעבור בשער המימדי. שם בלשכת הסחר, הטילו ספק בזהותי. כנראה יינות דה-מור ומספנות דה-מור הם שמות זרים להם שם בפלנטהורן, אבקש שתדאג לנושא במהירות. אני לא רוצה עוד אי הבנות או תהיות לגבי משפחתי או מוצאי. העיר עצמה, לא גדולה במיוחד, וגם לא מתוחכמת. בלשכת הסחר ליוו אותנו לחדרים שאמורים היו להיות מאובטחים, כשמשרתי רפאים ממלאים את בקשותינו. בין האנשים שגוייסו קיים אחד מהצאצאים הישירים למשפחת הדוכס, ג'רולד משהו, ליידי מרשימה ומפונקת בשם אמדיאה, עוד בחור אציל רציני למראה בשם אדמונד, ועוד גבירה בשם ולדרין. הובלנו למסדרון בו ימצאו חדרינו, שבסופו היה נבל גדול שניגן ללא מגע יד אדם! עייפות שלחה את כולנו לישון, עייפות לא מוסברת שממנה קמתי באמצע הלילה. הקימה בלילה הייתה דבר מאוד מוזר. לא היה אף רעש, שקט לא טבעי. התארגנתי לצאת מהחדר כשדרך הדלת נכנס כלב מוצלל. לא בדיוק רפא, לא בדיוק שחור, משהו מטושטש כזה. קפצתי מחוץ לטווח הזינוק שלו, אתה יודע שעבדתי על הזינוקים והסלטות שלי, ושלפתי את חרבי מולו. לאחר שתי מכות בהן אני פגעתי והוא לא, הוא ברח, בטיפשותי רדפתי אחריו, רק כדי לפול למכודת של עוד שלושה כלבים. לשמחתי, השומרים של ליידי אמדיאה היו שם וביחד התגברנו על הכלבים. עוד בפינת החדר, המסדרון עמד לו איש מוזר שהחזיק לפיד שבער באור כחול. לאחר שהשתלטנו על הכלבים הוא ברח. אני הלכתי לכבות את הלפיד (דבר שברגע שקרה, הכל כבר לא היה מטושטש והצליל חזר לחיים), ואמדיאה מצאה את הוד מעלתו הקיסרי חסר הכרה, כשחץ תקוע בבטנו. המתחם של לשכת הסחר היה שומם, התחלנו לחפש סימנים לפריצה, או גופות של שומרים בזמן ששומריה של אמדיאה לקחו את הוד מעלתו אל חדר נורמלי. התפלאתי לגלות שאין אף שומר לרפואה בבניין הזה! מרתיח! אדמונד בעל התושיה, שמסתבר שהלך לקרוא לעזרה, חזר עם אנשים שהחלו לשאול שאלות מטומטמות. המקום הזה מלא באימפוטנטים אם אתה שואל אותי. אפילו לאבטח בניין הם לא יכולים! אנחנו יוצאים מהעיר לחפש מקום בטוח, אפילו לא אמרנו ללשכת הסחר לאן. סביר שלא אוכל לתקשר איתך בשבועות הקרובים, אז המשימות שלך הן להלן: תנסה לברר כמה שיותר מידע על מי יכול להפעיל קסם שקט כזה בפלנטהורן, ומי יכול לרצות להרע למישהו מאיתנו. כרגע, החשד שלי הוא באותה ליידי ולדרין, היות שאותה לא תקפו הכלבים. היא חשודה בעיניי, ובוודאי מסתירה משהו. אתה מכיר אותי, אחד התחביבים שלי הם סודות וגילויים, אך כשיש סוד שעלול להזיק לי, זה לא מוצא חן בעיניי. אני צופה בתגובה אלימה. הקם להורגך השכם להורגו, לא כך אמר ג'ודאן הזקן? אחרי הכל, כולנו משרתים את אותה מטרה - לעשות את העולם מקום בטוח וטוב יותר, ולכך? כל האמצעים כשרים. שמור על עצמך, ותדאג לג'מיני. לורד ג'וליאן דה-מור.

Serpent Axis

New member
דמעות בחשכה

(מכתב מאמדיאה אל המרקיז דומיניק השני מבית איסטבנוס. מתורגם מהלשון החונדיאנית) אבא, סלח לי אם תמצא במכתב הזה עדות לכעס והמבוכה המציפים אותי כעת. כפי שחשדת, בתמימותי יצאתי להריח את הורדים בשדה ומצאתי את עצמי מוקפת בזרדים וקוצים. אך אל חשש, בית איסטבנוס לא ידיר רגלו מהעולם המוזר הזה, גם אם הברברים יעלו על גדותיהם - הם בסך הכל ישטפו את אלפיהם על חומותינו ויספקו לנו צחצוח נעים, כפי שלימדת אותי על אבותינו האיתנים. סיפורי מעורב באימה האוחזת את מחשבותיי ובקרנות השמחה האופפות את אותן המחשבות. כדברי הכומר סלסטין, צללים יש ביום כשם שאור לפידים בלילה. אך פרוותו הנעימה של אנדל יקירי מספקת לי כעת נחמה מאירועי יומי הראשון בפלנטהורן. הסיפור מתחיל בהגעתי המתוכננת. הגעתי ביחד עם מספר אצילים אחרים למקום, להפתעתי מספרם כולל אציל נסיכי מבית הקיסר בעצמו! לעומת זאת, לא זכינו לכל קבלת פנים מכובדת. לשכת הסחר הזו הינה אסון מבולגן. נכנסתי ללשכת הסחר מלווה בפמלייתי רק כדי לגלות שהממונה חסרת היכולת לא אירגנה מגורים לנערותיי (הלא ציינת במפורש במכתבך כי אני עלמה בתו של מרקיז המלווה במשמר ומשרתות? האין זה הגיוני כי בתו של מרקיז תגיע מלווה בנערותיה ושומריה?) ונאלצתי לשחררם הביתה, למרות תחנוניה של האחראית לא וויתרתי על שומריי, לא שינה לי כל נסיון שכנוע שהמקום מאובטח בקפידה (ולפי ראות עיניי כשנכנסתי ללשכה הפתוחה לציבור הרחב - הברברית החוצפנית לא יודעת שמירה מהי) והחלטתי שהם יישנו סביב מיטתי - ומשהגיע הלילה נוכחתי לדעת כי זו הייתה החלטה נכונה. משרתים הובילו אותנו למגורינו, חדרים עלובים בהשוואה לחדרים בטירת משפחתנו. במסדרון עמד נבל מכושף, לא מחזה מרהיב במיוחד ועליי לציין כי לא הורשמתי כלל (ואף פחות לאחר שהתברר לי כי הוא מפיץ כישוף שינה, אכן הכנסת אורחים היא מושג שאינו ידוע למקומיים). הלכתי לישון מודאגת ועייפה. לאחר שהתעוררתי מסיוט גיליתי צללית של כלב עוברת דרך הדלת, ניסיתי לצרוח לשומריי אך לתדהמתי לא הצלחתי להשמיע קול. לא נעלם קולי מבהלה, אבא - לא היה שום קול. הערתי את השומרים, תודות למראה של השומרים מתעוררים ומתכוננים לקרב הכלב נסוג. יצאנו למסדרון כדי להיווכח שהאצילים אחרים ששהו גם הם במקום הותקפו וגילו את הדממה המקוללת ששררה במקום. שומריי הדפו את ההתקפה הפחדנית בעזרתו של אציל מבית דה-מור. ג'רולד מבית הקיסר שכב מעולף מול הנבל, שומריי עזרו להצילו מהתקפה של כלב נוסף. התוקף המסתורי, שאחז בלפיד בעל להבה כחולה נבהל וברח עת שהוא מפיל את הלפיד. האציל מבית דה-מור (שמו ג'וליאן) ואציל אחר בשם אדמונד מגלוסטר רדפו אחר הזד הגועלי בעת שאני ניגשתי עם שומריי אל ג'רלד, בחנתי אותו על מנת לקבוע את סיבת העלפון ולתדהמתי עיניו היו פקוחות אך גופו לא זז. מצאתי חץ מורעל נעוץ בגופו אשר שליפתו לא החזירה לג'רולד את תזוזתו. אציל מבית הקיסר נפל קורבן לכישוף מרושע, אבי. הקול חזר לאחר שדה-מור כיבה את הלפיד ולפקודתי שומריי העבירו את האציל למיטתו. הזד שתקף אותנו נמלט מהאזור ואני נותרתי לצד מיטתו של ג'רלד עם שומריי. דה מור ואדמונד קראו לשומרים (היינו צריכים לקרוא להם!). השומרים האנושיים (בד"כ נעזרים כאן במשרתי רפאים שנעלמו מהאזור) שהגיעו התגלו כחסרי יכולת לחלוטין! בחוצפתם הודו כי אין כל שמירה באזור! מסתבר שלדעת הברברים המטורפים האזנה סמויה בקומה השנייה מספקת בהחלט. יד ימין אינה יודעת למעשי יד שמאל במקום המגוחך הזה. השומרים שאלו אותנו מה התרחש כאן, לאחר מכן האחראים שלא טרחו להתעדכן עם השומרים הציקו לנו באותן השאלות, לא אחת נאלץ דה מור להסביר את אשר התרחש. השאלות נשאלו בחוסר סבלנות מדהים וללא כל התחשבות במעמדנו. אבי, עוד התברר לנו כי אין כל מרפא בכוננות. חיכינו למרפא היחיד באזור שיגיע ממיטתו, עת שהגיע הנקלה כמעט הוצפו עיני דמעות בשביל ג'רלד. המרפא המחוצף לא יכל לקבוע את סוג הרעל או הכישוף ששימש לשתק את האציל הקיסרי ובכדי להוסיף חטא על פשע התייחס אלינו - אצילים הגבוהים ממעמדו - בחוסר סבלנות מוחלט, ללא כל שמירה על כללי הנימוס וכאשר בצדקה זועמת דרשתי שישנה את יחסו אלינו עוד הביט בי בחוצפתו - מבט ישיר בעיניי! היכן נשמע כדבר הזה? - והודיע לי כי במקרה ואחנק מעצם הדג לא ינקוף אצבע על מנת להצילני! איש זה הינו רשע מחוצף! כיצד הוא מעז לדבר כך אל אצילה? מאיזה לב שחור הוא מעלה דברים כאלה אל עלמה בגילי? משדרשתי לדעת את שמו של החזיר עוד השיב לי בלגלוג "רופא". אצילים הותקפו, אחד מהם - מבית הקיסר בכבודו ובעצמו - מוטל על מיטתו משותק והחזיר הנקלה מתלונן על כך שהערנו אותו משנתו! משרתיי עמדו לכרות את לשונו אלמלא השומרים המקומיים בטיפשותם עמדו כדי למנוע זאת מהם. איך הם מעזים להתנהג כך? למנוע מאצילה שזה עתה הותקפה בפראות את כבודה? להרשות לחזיר נקלה שכזה לדבר כך אליי? כשהודעתי לו שאני בתך השיב לי בצחוק פרוע. נשבעת אני לך, אבי שכאשר יזדמן לי לא רק את לשונו אכרות. גם אקשט בשאריותיו את מסדרונות המשרתים כאן - על מנת שייזכרו כיצד להתנהג לבתו של מרקיז חונדיאה! סלח לי, אבי. התלהמות נזעמת שכזו אינה הולמת עלמה ובמיוחד לאור הסיפורים על המזג החם של משפחתנו, אך החוצפה של הברברים המקומיים אינה מתקבלת על הדעת. כאשר ג'רלד התנער משיתוקו הוא גיבה את דבריי. עוד אוסיף כי אנו חושדים בבגידה. כאשר שוחחנו בינינו לבין עצמינו, התברר שאצילה אחרת - זלדרין - היא היחידה שלא הותקפה ע"י הכלבים. למעשה היא זיהתה את הכישוף שעל הנבל ואף צפתה מחדרה בכלבים מגיעים. היא לא הודיעה לנו על דבר מבין אלו עד לאחר החקירה. לטענתה המשונה לא היה דבר שביכולתה לעשות לכן היא הלכה לישון באותו רגע (אמור לי אבי, כאשר שהית בשדות הרואגין והותקפת בידי הברברים, האם חשת בצורך עז ללכת לישון?). לשמחתך, אנו שוקלים לעזוב את מושב הלצים הזה ולדעתי איש מבינינו אינו בוטח בגבירה זלדרין. עליי להרגיעך כי אני חשה בטוחה מוקפת בשומריי ובחברתו של הלורד דה מור אך במיוחד בחברתו של אנדל הנאמן השוכב כעת על הרצפה לרגליי ומלקק את כפותיו. אני גם שמחה על הפיגיון שהענקת לי במתנה. אך למרות כל אירועי היום והלילה ולמרות המתיחות השוררת בקרבי כעת אני כותבת מכתב זה גם משום שאני חרדה לשלומך. השלום לך? מה אירע לאחרונה בחונדיאה? האם ידוע לך יותר על האירועים ליד ג'אטמאר וקרחוב? אינני מתחרטת על התנדבותי לייצג את ארצנו במקום המבחיל הזה. בטוחה אני שהרחבת המסחר בין פלנטהורן לחונדיאה תוביל להגדלת היציבות בארצנו ותעניק לנו יותר אמצעים להרחיב את כוחנו. בתך האוהבת, אמדיאה

DDN

New member
../images/Emo45.gif

אני רק יכול לומר משהו שיקרה בקרוב לרופא. . . .
Computer, Erase Emergency Medical Hologram from memory​

JuffoWup

New member
הי!

בדיוק התחלתי לראות וויוג'ר! איזה קטע... אני באמצע עונה שניה.

DDN

New member
איזה מגניב! אני בתחילת השלישית.

אתה מוזמן לפורום מס"ב בתפוז. מספר 400. אחלה של סדרה. לא ידעתי שאתה גם במס"ב. במה עוד תפתיע אותי?

JuffoWup

New member
יופי,

למה שלא תיקח Fury וזהו? ספינה שנעלמת ומאוד קשה לירות עליה ואת הספאט'י. אין דבר יותר משפיל מלמות מטיל B.U.T.T...

JuffoWup

New member
ספינות שמראות שיש לך שליטה במשחק

Druuge. Slylandro. Supox. Shofixty (with no Glory Device) Zug-Fot-Pik. יש עוד?

Sabre Runner

New member
קשה לך עם Cloaking Device?? (-:

את השליטה ב-Eluder הבאתי כמעט לדרגת אומנות. השליטה שלי ב-Avenger מספיק טובה בשביל לגרום לשחקנים אחרים נגדם שיחקתי לבלבול. גם ב-Probe אני מצליח להציק להרבה אנשים. ב-Blade אני עדיין מסתבך לפעמים ואת השאר אני בעיקר לא אוהב. אני תמיד חושב שמהירות היא אחת הדברים היותר חשובים לקרב מוצלח אז אם אתה מסוגל להביס כל ספינה אחרת עם Cruiser, Dreadnaught, Broodhome, Intruder או Drone אז אתה באמת מוכשר.

JuffoWup

New member
קשה לי לירות עם Skiff

כאשר הוא לא מתמקד. כל היתרון שלו הוא ביכולת לתקוף תוך כדי תנועה. לטעמי, חוץ מ-Avatar זה החללית עם הכי הרבה יתרון על ה-Skiff.

Sabre Runner

New member
זאת כל המטרה.

זה למה אני חושב שאם היית מביא את כל הארמדה של בני-האדם נגד כל הארמדה של ה-Ilwrath, העכבישים האדומים היו מחסלים אותם בלי להניד עפעף.

JuffoWup

New member
לעומת זאת, תן לי שני Androsynth

שהם המומחיות האמיתית שלי (אבל זה לא חוכמה עם חללית כל חזקה)...

JuffoWup

New member
בקשר ל-Drone אני מסכים

ה-Cruiser וה-Intruder פחות. ובכלל לא לגבי האחרות- ספינות של 40 נק' לא מהוות אתגר אמיתי לשליטה!

ננסק

New member
לשחק עם שופיקסטי זה התאבדותי

סלחו לי על ה-pun. אבל באמת, זאת חללית כל כך חלשה ועם נשק ראשי כל כך עלוב, שהשימוש היחיד שלה הוא ככלי אסטרטגי, לא טקטי - כחלק מצבא גדול יותר, היא שימושית כדי לפגוע באופן קשה בחללית אויב מדגם עוצמתי וככה לרכך אותה בשביל חלליות אחרות.

Nihohit

New member
בדיוק...

השימוש של השופיקסטי הוא, ברגע שהאויב בוחר את dreadnaught לרכך אותה, ואז בבחירה הבאה לחסל אותה במהירות עם Cruiser. האיזון של המשחק הראשון פשוט נפלא.

JuffoWup

New member
פחדנים!

בורחים מן הקרב האמיתי! אררר... עם ה-Glory Device שלי לא היה מקולקל!!! Aieeeeeeee!

למעלה