השקט שלפני המלחמה ...

JUVENTINI

New member
השקט שלפני המלחמה ...

תראו איזה שקט בחוץ ... תראו איזה שקט בפורום .. כל מיני אנשים ``חדשים`` כותבים הודעות מטומטמות ... :) אפילו נתנו לנו יום חופש בבחירות ... עוד מעט מלחמה .. מלחמה גדולה ...

erlich

New member
תיקח בחזרה את מה שאמרת!!!!

אני מזהיר אותך גלעד!!!! אל תפתח את הפה ל- זה שאסור להגיד את שמו. ( LOL קצת הארי פוטר לא יזיק). באמת מה הסיפור הזה של ה``חדשים``?? תהנו מהיום חופש הזה שלכם!!!! ולא, לא תהיה מלחמה!!!! אריאל שרון (או אריאל ``שלום`` כמו ששמעתי כמה מהפוליטיקאים מהימין קוראים לו, אתם חושבים שזו איזו דרך למסרים תת מודעיים?? ) לא יביא מלחמה! הוא יעשה אחדות ויביא שלום. תודה, ארז.

JUVENTINI

New member
מממ ... אני חושב

שכל המצביעים של שרון יודעים כבר שהוא הולך להביא מלחמה ...

luka

New member
אתה לא מבין

גלעד תומך באריאל שרון, הוא רוצה מלחמה, גלעד רוצה למות... גלעד אידיוט..., כולנו עומדים למות!!!.

erlich

New member
גלעד מבין..

כמוני, וכמו כולם, שמלחמה זה רע! ולא כל מי שתומך בשרון רוצה מלחמה.

J!

New member
לאפוקליפסה

מי אמר ששרון יביא מלחמה? ומה יש לנו עכשיו, לא מלחמה אני אישית לא מבינה כמה אפשר יותר גרוע. (אבל את עכשיו בטח תבואי ותסבירי לי שתמיד אפשר להיות יותר גרוע, וזה מה שיהי עם שרון..).אוקצור, אין לדעת

hadas_gal

New member
לחץ!!! H-)

אני דווקא כן חושבת שהוא(אריאל שרון)יביא מלחמה, הוא יותר מידי קיצוני ופשוט מאוד, כמעט כל הערבים שונאים אותו, לאהוד ברק היו כוונות מאוד טובות אך הבעיה הייתה שהוא לא ידע לשתף פעולה עם אחרים, זאת הבעיה, אני לא מבינה למה כולם כל כך שונאים אותו אבל אני גם חושבת שלא ממש שונאים אותו אלא שזה לחץ, אתה לא רוצה להראות שאתה תומך בברק כי אחרים לא תומכים בו, זה נקרא לחץ אם לא ידעת! אז תחשוב טוב טוב על מה שרשמתי כי זה נורא חשוב! H-) הדס

Panther

New member
את קיצונית

וואי איך את נשטפת בקלות עם התשדירי בחירות המטומטמים האלה. נראה לך שבנאדם שמנסה ותומך בממשלת אחדות, מגדירים אותו כ``קיצוני``? אין לך מחשבות משלך שאת אומרת כל מה שאומרים לך בטלויזיה?

hadas_gal

New member
בעיה שלך! H-(

אם הדעה שלי לא נראית לך זו בעיה שלך, לא שלי! אני אמרתי מה שחשבתי, אם אתה חושב שזה בגלל התשדירים המפגרים האלה אז אתה טועה ובגדול! יש לי דעה משלי ועובדה, אני מביעה אותה אז אם יש לך בעיה עם זה תפתור אותה בעצמך ולא בדרך של לרדת על אנשים.

מיום רביעי בבוקר כולנו נעלה על מדים

כן כן גם אנשים כמוני שהוציאו פטור. שרון יכניס את ישראל למלחמה וכולנו נמות. בנות יקרות: תאבדו את בתוליכן! (לא טוב למות בתור) בנים! אותו הדבר!

N0

New member
תודה קורט...

תדרוך לבתולים בנינו על הפצעים... ובכלל לך יש פטור אתה לא תמות רק אנחנו האנשים המסכנים שנדפקו עם ה97 שלהם נאלץ להתרוצץ בלבנון ולפוצץ אנשים. בנות הקשיבו לקורט. N0

למעלה