כמו שאתם מדברים ערבית נראה לי שאין אף אשכנזי באזור
J jud1001 New member 26/11/05 #83 מי אמר אשכנזייה ולא קיבל?..../images/Emo41.gif אשכנזיה טהורה.. מבית טוב.. שתי צמות בלונדיניות... מדברת הונגרית רהוטה עם קריצה לעירקית
מי אמר אשכנזייה ולא קיבל?..../images/Emo41.gif אשכנזיה טהורה.. מבית טוב.. שתי צמות בלונדיניות... מדברת הונגרית רהוטה עם קריצה לעירקית
פ פcיפלורה New member 26/11/05 #77 למה? חחחחחחחחחחחחחחח תסתכל עליי... חוץ מזה... (מתחנפת חחחחחחחחחחחח) אני אתרגם לך... ברגע שאבין יותר ממשפט אחד...
למה? חחחחחחחחחחחחחחח תסתכל עליי... חוץ מזה... (מתחנפת חחחחחחחחחחחח) אני אתרגם לך... ברגע שאבין יותר ממשפט אחד...
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #87 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו....ולחשוב שאני אשכנזיה יותר מבינה את השפה ממך
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #80 אני אשכנזיה אסלית יש איזה שמנית טורכו במוצא....זה בולט במיוחד באיזור התחתון... אבל כל השאר....אשכנזי לגמרייי
אני אשכנזיה אסלית יש איזה שמנית טורכו במוצא....זה בולט במיוחד באיזור התחתון... אבל כל השאר....אשכנזי לגמרייי
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #66 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'יב מי קולה פיל מן בררררראד... ו'אוסקוט יא עיני יא רוך אלבי...
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #73 יא חביבי אינתה נור אל חייתייייייייייייייייייייייייייייי אלבי אילקקקקקקקקקקקקקקקקקק יא עומרייייייייייייייייי יייייייי יייייייי אנא בחבק אכתררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
יא חביבי אינתה נור אל חייתייייייייייייייייייייייייייייי אלבי אילקקקקקקקקקקקקקקקקקק יא עומרייייייייייייייייי יייייייי יייייייי אנא בחבק אכתררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #76 למה המסמיק שלך כועס עליי?../images/Emo12.gif ניסיתי לשיר לך אום כולתום שמע אני מכירה את השפה רק משירים....כי ראני רקדנית בטן
למה המסמיק שלך כועס עליי?../images/Emo12.gif ניסיתי לשיר לך אום כולתום שמע אני מכירה את השפה רק משירים....כי ראני רקדנית בטן
ל לוקחת לריאות New member 26/11/05 #82 אז הנה זכית... למרות שמה שאמרת לי קודם על המוטור לא היה משו אבל אני אישה סלחנית
J jud1001 New member 26/11/05 #86 לוקחת כמנהג ה"דליות"..זכרון ../images/Emo41.gif קצר... סלחנות בלתי נגמרת...