השקטת התודעה

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
השקטת התודעה

אל תחשוב, הסתכל אל תוך התודעה, ראה מחשבות נכנסות, ולפני שהן נכנסות, גרש אותן החוצה עד שתודעתך תהיה דוממת

וריאציה

הסתכל אל תוך התודעה, ראה מחשבות נכנסות, ראה מחשבות יוצאות, אם לא תנסה לגרש אותן החוצה ולהלחם בהן, הן יפסקו בסופו של דבר.

adamfbs

New member
לכל כוח בטבע יש כוח מנוגד שווה

ככה עובדת ההרמוניה

foxx

New member
אני מניח שכן

אבל אחרי חודשים של מדיטציה כל יום שמתי לב שאולי יש בהן איזה שינוי, אבל הן לא נפסקות. כשעשיתי 6 שעות אז הם התמעטו באיזה שהוא שלב, אבל אני לא יכול להגיד שהן נפסקו בסופו של דבר. לעומת זאת כאשר ניסיתי לשים לב לכך, וכשראיתי מחשבות נכנסות ניסיתי להתרכז במשהו אחר כדי להפסיק את הקוף המקשקש שמתי לב שמתפתחת בי הרגשה שונה שמצאה חן בעיניי ואני חושב שהיא עזרה לי.

yom

New member
עוד דרך

מקד את תשומת הלב שלך במשהו חיצוני (אבן קריסטל או מסמר, לא משנה) שים את כל ת.ל שלך בדבר. במקביל מקד את כל ת.ל שלך בעצמך - בהתחלה קורה שאדם נמצא או בדבר או בעצמו, בהמשך אפשר להיות בשני המקומות בו זמנית באותה מידה. במצב זה בדר"כ אין מקום למחשבות בשלבים ראשוניים, אין מספיק אנרגיה להחזיק בהן. ואדם, יש גם כוח שלישי בכל מצב - כוח מנטרל [כוח אקטיבי, מנטרל, ובפסיבי]

foxx

New member
כדי להיות בטוח

למקד את תשומת הלב זה לאו דווקא קשור לראייה נכון ? רק למיקוד תשומת הלב עצמו של הגוף ... ? תודה רבה על הדרך, נשמע די מבטיח. יכול להיות שקראתי בספרי קסטנדה על הדרך של להסתכל על 2 צידי הדרך ואז זה עושה איזה שהוא משהו במוח שלא רע בכלל. ביוגה אומרים להתמקד בצ'אקרה שבין העיניים.

yom

New member
זה לא קשור לעיניים

לא מדובר על שבירת פוקוס (אני אראה לך בהזדמנות) אלא על ת.ל, זה לא בעיניים זו אנרגיה

charlila

New member
איזה טריפ!

התחלתי לעשות את זה עכשיו. פתאום המוסיקה התעמקה.

LucidGuess

New member
פששש....

וואווו גדולה את!!!

LucidGuess

New member
שועל, אתה מדבר על מדיטצייה ../images/Emo79.gif

מדיטצייה עושה את פעולת השקטת המודעות, אין צורך לגרש מחשבות

foxx

New member
כוונה

בלי כוונה לא נראה לי שאפשר להגיע רחוק מדי