השפתיים של ג`ולי

השפתיים של ג`ולי

אתם לא חושבים שהשפתיים המעובות שלה מכוערות רצח? כאילו יש לה שם 2 נקניקיות

טוב, התחלתי במחיקת התגובות כיוון

שהיתה שם התבטאות שהיתה ממש לא לעניין ודיבורים כאלה עוברים על תקנון הפורום שאומר במפורש שאין להשתמש בביטויים בוטים מסוג זה כי הם פוגעים ולא משנה אם זה בצחוק וכן הלאה. לגבי העניין שהעלית, ישוע בן יהוה, זו דעתך וזכותך לא לאהוב את המראה שלה השפתיים הן טבעיות, יש תמונות המתעדות אותה ככה לאורך השנים והיא אפילו צחקה על עצמה וחשבה שהיתה נראית מוזרה לאורך ההתבגרות בגלל "חוסר הפרופורציות" האלה בכל מקרה, למרות שזו זכותך להביע דעה, השתדל להבא לנסח את דבריך מעט יותר בעדינות איש איש וטעמו ולכל אחד הדעה שלו בעיקרון העניין של הפורום בג'ולי עוסק הרבה מעבר למראה החיצוני, הוא נוגע גם לסרטים ולעבודה ההומניטרית שהיא עושה וכן הלאה המשך ערב נעים

שלום

קודם כל, טוב שטיפלת בתגובות המתלהמות. דבר שני, את בטוחה שזה המראה הטבעי? הייתי בטוח שהיא עברה ניתוח כמו כמה כוכבות אחרות. זו גם הסיבה שהתגובה שלי נוסחה כפי שהיא נוסחה - אינני מבין את מטרת הניתוחים האלה ואני לא מת על אלה שעוברים אותם. אם זה אכן טבעי אז אין שום בעיה עם זה. ערב נעים גם לך.

אכן טבעי, מסתבר שנשארו גם כאלה../images/Emo8.gif

היא תמיד אמרה שהיא לא בעד ניתוחים ושיש משהו יפה בעיניה בהתבגרות הטבעית של הגוף עדויות לשפתיים לאורך השנים תוכל לראות באלבומים אנגלינה בצעירותה אני ומשפחתי גם לאחיה יש שפתיים שלא קשה לזהות חח

לע היא לע עברה ניתוחים

והתגובות המתלהמות לא היו בגללך אישית אלא בגלל שלאחרונה יש יותר מדי כאלה שרק מחפשים להתעמת פה עם אנשים בלי קשר ובלי סיבה אני מתנצל אם פגעתי בך ממקודם

EinavBIUS

New member
../images/Emo207.gif יש תחרות פורומים בתפוז../images/Emo70.gif

שמישהו *אהמ*נומי*אהמ* יפתח אשכול כדי שכולנו נצביע
אני יודעת שיש לנו מיליון כובעים של תפוז אבל זה עניין של כבוד
ואגב, אני חושבת שהשפתיים של הג'ולי ממש יפות אבל איש איש וטעמו הוא ואין צורך להתבטא ככה בפורום שמן הסתם נמצאים הרבה אנשים שמכבדים את הגברת

זתומרת שלפורום שיסמנו בו יותר ../images/Emo45.gif

תחתיו אז הוא הזוכה, כאילו הוא הכי גדול....

למה הכוונה "כובעים של תפוז"?

מתכוונים לכובע? כזה ששמים על הראש?
עם הסמל של
?

West Doll

New member
אכן כן...

גם לי יש אחד כזה... עינב הביאה לי
הוא סתם מעלה אצלי אבק
נראה לך תמונה שלו?? טוב נו...מהמצלמת אינטרנט המיוחדת שלי
זה על הרמקולים של המחשב

punky brewster

New member
האאאאאאאאאאאאאאא

כובע מכוער את יכולה לצלם ציק צק אבל לשים לי שפיגלמן במצלמה לאאאאאאאאאאאאאאא תפוזבלללללללללללל חן את נוד

West Doll

New member
חחחח זה לא אני...זה המצלמה

היא בוחרת מתי לעבוד ומתי לשבות

punky brewster

New member
ראיתם? מעניין באמתתתתתתת

חן די!!!!!!!!! דיבורים כמו חול ולי ולעינב אין מה לאכול

West Doll

New member
חח מה את רוצה ממני?

לכו לנומי..היא תביא לכם קליק כריות

punky brewster

New member
חן אני מקדישה לך תשיר

שנכתב עליך עפ"י לונדון של חווה אלברשטיין שלום אני נוסעת אני לא רוצה שתשרשרו אותי הלאה לא שיש לי מחשבות בקשר לצנעא גם שם אהיה שחורה ואולי זה לכול החיים להיות שחורה אבל בצנעא יש יותר תמנים בצנעא יש מוזיקה משובחת בצנעא יש גת טעים בצנעא אני ל מרגישה משונה אך היאוש נעשה יותר נוח אתה מבין? היאוש נעשה יותר נוח אתה מבין אם למות כמו זרוקה לפחות למות שחורה!!!

West Doll

New member
חחחח ענבר!!

טוב לי עם הצבע שלי... לעומת זאת, אני מתחילה לחשוב שאת רוצה להיות לבנה!!

למעלה