השפעת תמיכת כוריגון

השפעת תמיכת כוריגון

אני בפעם הראשונה מקבלת תמיכה של כוריגון (4 זריקות של 2500 פעם ב-3 ימים ) , תמיד קבלתי תמיכה של גסטון . אתמול זה היה 14 יום מהשאיבה . טרם עשיתי בטא וגם טרם קבלתי מחזור (אני רצה כל רבע שעה לשרותים כבר יומיים) . בעבר כשנתמכתי עם גסטון היה מתעכב לי המחזור למרות שהבטא היתה שלילית , ואפילו הגיע רק 5 ימים אחרי שהפסקתי לקחת אותו . עכשיו אני לא יודעת איך להתייחס לכך שעוד לא התחיל שום דימום , האם גם הכוריגון מעכב ? או שזה סימן חיובי ואולי בעצם לא ? כי למה אין איזה דימום שיעיד על השרשה? כאבים יש לי גם כמו לפני מחזור , גם כמו בביוץ (בשחלות ) ויש גם רגעים שאין שום תחושה , בקיצור בלבול שלם.

אני בדיוק חושבת עליך...../images/Emo45.gif

גם אני עברתי החזרה ביום שלך ומתפללת בשבילך שהסוף שלך לא יהיה כמו שלי ותהיה לך בטא חיובית. היום המכשפה הגיעה אלי במלא הדרה למרות שלא הרגשתי שום הרגשות בכלל והייתי בטוחה שהנה זה מצליח סוף סוף אבל זה לא קרה. לא רוצה לדכא אותך, רק לאחל לך מכל הלב שיהיה בהצלחה. באמת, הזמן הזה שלפני המחזור הורג את הבן אדם, אני כמעט השתגעתי, לא ישנתי בלילות, בלחץ הסטרי, לא רוצה לעשות כלום... באמת כואב קשה ומעצבן. בכל מקרה המון הצלחה ושתבשרי לנו רק בשורות טובות דורית

מצטערת

על הדימום שהגיע , אבל את יודעת שזה לא אומר כלום , יש מלא הריונות שהחלו בדימום ולפעמים זה אפילו סימן חיים של השתרשות , אז תלכי תעשי את הבטא. מתי את עושה? אני רק ביום ראשון , הייתי צריכה ביום חמישי אבל אני בים המלח .

דנדושה.. ../images/Emo57.gif

אני זוכרת שבעבר (בתקופת ההזרעות) הייתי מקבלת תמיכת כוריגון במשך 3 ימים לאחר ההזרעה (משהו כזה לא זוכרת).. אבל אני גם זוכרת בוודאות שלמה שאף פעם לא יצא לי לבדוק בטא כי תמיד המחזור הגיע בזמן, אולי זה אינדיבידואלי ואולי זה שונה דנדוש, אולי תשאלי כמה הבטא שלך, אני זוכרת שבהחזרה אחרונה שלי אמרו שלילי ולא אמרו כמה הבטא ומסתבר שהיתה בטא 5 שבילבלה את המערכת והרופאה אמרה שחבל שלא בדקנו שוב מה קורה (לא שהיה אפשר לעשות משהו, אבל לדעת לפחות איך התפתח אצלי) הלוואי הלוואי שהסימן חיובי בכל זאת..

יקירתי

לא עשיתי עדיין בטא כי את הכוריגון האחרון לקחתי ביום שבת בערב וצריך מינימום חמישה ימים לחכות עד הבטא וזה יוצא יום חמישי שאנחנו בים המלח
בחופשה . אני מחזיקה גם לך אצבעות חזק חזק .

לי מ ו ר

New member
אצלי עם הכוריגון

בתקופת ההזרעות, לא הייתי צריכה להגיע לבטא, כי תמיד אבל תמיד המכשפה הגיעה בדיוק בזמן. מחזיקה לך את כל האצבעות

bapi

New member
וואו איזה מתח ../images/Emo12.gif

נשמע די מבטיח
מחזיקה לך אצבעות לבטא מדהימה ביום ראשון
ותהנו בסוף שבוע
אני הייתי משתגעת בלי לעשות את הבדיקה קודם

ginger5

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif

סוף שבוע מהנה. כל הכבוד על ההתאפקות עד יום ראשון

למעלה