השפעת הנוראה!

השפעת הנוראה!

אוף איזה עצבים כל החברים שלי יש להם שפעת, חולים, מתים, שלא נדע, ונראה לי שנדבקתי ומה זה לא מתחשק לי להיות חולה עכשיו... כי אני רואה כמה כולם סובלים, ואני מה זה לא רוצה הליות חולה עכשיו, אבל אם כן אז מילא, כי עכשיו הסתיימה תקופת המבחנים שלי ככה שזה טוב... קיצור, עוד חולים חוץ ממני? מיכל

בלה בלה

New member
לבריאות

כן, גם אני חולה... בהתחלה זה נראה נחמד, אבל אחרי כמה שעות זה נמאס.. כבר כמה ימים אני בבית, אבל מחר אני חוזרת לב``ס החלמה מהירה! בלה בלה (-:

טרנט

New member
לא, אני לא חולה (אוף!)

אני אף פעם לא חולה. אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהייתי *ממש* חולה והפסדתי יותר מיום בב``ס. אני חולה רק בחופשים... כנראה כשאני מגיע לחופש, אז גם המערכת החיסונית שלי יוצאת לאיזה חופש קטן. ודווקא מחלה הייתה עוזרת לי עכשיו.... יש לי מבחן מחר בכימיה שלא התכוננתי אליו 8-( ... טוב, מה לעשות, נקווה לטוב.

בוקר טוב...

התעוררתי עכשיו, אחרי שמילאתי את עצמי בכדורים ופרוטק, ואני מרגישה הרבה יותר טוב, לא כואב לי הגרון, לא כואב לי כלום רק יש לי גוש ליחה ע-נ-ק-י בגרון ואני לא יודעת איך לירוק סמוכטות ככה שזה משגע אותי...

אממ.. יאמי...

אני פה בערך מאתמול [עם הפסקה לכמה שעות באמצע], אני בבית כבר יום שני, אבל זה לא משנה כי אנחנו לא לומדים כלום. אני לא מרגישה טוב, יחד עם כל שאר הבית שלי [רק שלהם יש משהו אחר, אני לא יודעת מה זה]. בכל מיקרה אין לי שפעת- ואני מאוד אשמח אם יפסיקו להגיד לי למדוד חום, כי אני יודעת מה ההרגשה של חום, ואני לא מרגישה אותה. ושמישהו יגיד להורים שלי בבקשה ששלושים ושבע זה לא חום.. אבל כואב לי הראש. מאוד כואב לי הראש, והדקסמול חום עם קפאין לכאבי ראש, מתחיל להיגמר ואין לי כח ללכת לקנות עוד. גם חברה שלי לא הלכה אתמול לבית ספר- אני רוצה לספר לכם למה- ותגידו לי אתם שהיא לא נורמלית, כי היא מתייחסת אלי כאילו אין לי זכות דיבור בענייני שינה. -ביום שישי, המיסכנה הלכה לישון באחת בלילה, וקמה יום אחרי זה כבר בתשע. זאת אומרת- שמונה שעות. ביום ראשון היא לא באה לבית ספר כי היא הייתה עייפה כי היא לא ישנה תשע שעות בים שישי [??]. ככה שיצא שהיא קמה כשכל השאר סיימו בית ספר- בשתיים עשרה, אז ממילא היא לא הפסידה כלום [גם אני לא]. אבל הסיפור הזה זיעזע אותי. וכמו שכבר רשמתי לחברה שלי באי מייל, ואני אצטט את עצמי- ומה אני אגיד כשאני ישנה ארבע שעות בלילה טוב באמצע השבוע?

themeandi83

New member
חולים?

משהו אומר לי שאני אצטרף אליכם. אחותי חולה ,אמאשלי חולה ,חלק מהחברים שלי חולים ,ולשחק כדורסל בלילה בלי חולצה זה לא דבר שעוזר... טוב נו לפחות יש טיול שנתי מחר!!!!!!!!!!!!!!

מיכלוש

New member
לפחות זה לא יוצא לך בחופש...

לפחות את לא חולה כל החופש אני שכבתי כל החופש חולה לא יכולתי לזוז מהמיטה וכשכל החברים שלי הלכו ובילו אני שכבתי לי בבית והכיתי על כך שכולם יוצאים מהבית ואני לא יכולה אםילו לזוז מהמיטה. אז תיהיה בריאה ואם את יכולה תנצלי את ימי המחלה עד הסוף.

למעלה