השפעת דכא ארוך ???

השפעת דכא ארוך ???

האם משהיא יודעת לכמה זמן מעקב הדקפפטיל הארוך (3.75) את המחזור?????

luly11

New member
לא מדעי אבל...

הרופאה שלי תמיד אומרת שזה מעל חודש ובאמת פעם האחרונה חיכיתי בין דקא לדקא מעל חודש (שלושים ומשהו יום) ולא היו כל סימנים למחזור/כאבים ושאר ירקות המוכרים לנו כ"כ טוב. מה שכן, הפעם הדקא עשה לי את כל תופעות הלוואי בצורה מאוד חזקה מה שלא היה בפעמים הקודמות - הכל תקף ביחד ובעיקר כאבי ראש ומצבי רוח נוראיים (בעיקר בכי ללא סיבה)....

gui1

New member
אצלי היה חודש וחצי עד המחזור

הראשון שהיה מגמגמם וקליל "אולי היו אלא סתם דימומים ואחרי המחזור השני שכבר הרגשי כמחזור הגיע המחזור השלילשי והרביעי שהיו מחזורי אנדו טיפוסיים

אני קיבלתי מחזור עם דקא

לא מחזור רגיל אמנם - מחזור של מיון אני קוראת לזה, אבל היה לי דימום. קשה לדעת. זה משתנה מאחת לשניה. שיהיה בהצלחה

בלגן2

New member
זה באמת משתנה מאחת לשניה...

לצערי אני לא יכולה לענות לך, כי זה לא מדויק. תרגישי טוב.

ר ו מ י ה

New member
כמו שאמרו זה נורא תלוי

ולא רק שזה משתנה מאחת לאחת, אלא גם משתנה אצל אותה האחת (אצלי!). התקופה הכי ארוכה שזריקה אחת השפיעה עלי היתה שלושה חודשים פלוס בהם לא קיבלתי מחזור. התקופה הקצרה ביותר היתה עיכוב של 12 ימים (לאחר מועד המחזור- סה"כ מרגע הזריקה כ-40 יום).

עדכון../images/Emo41.gif

עברו 59 יום מאז לקחתי את הדקא ועדיין לא קבלתי . אני פשוט מתכננת לחזור לטיפול לקראת סוף דצמבר ולפני זה לסוע לחופש - להרגע קצת וקויתי לא אקבל עד הטיפול. אבל אני מתחילה להרגיש את הבטן
. בכל אופן התיעצתי עם הרופא והוא אמר שאני צריכה לקחת עוד זריקה . אני רק מקווה שאני אספיק לקחת אותה לפני בו המכשפה

למעלה