השפעות גיינר

השפעות גיינר

אהלן לכולם,
אשמח לשמוע מהניסיון שלכם בנושא הבא:

לאחרונה התחלתי להתאמן באופן די אינטנסיבי, והמאמן האישי שלי המליץ לי להתחיל לעבוד תוך
כדי שילוב גיינר. הגיינר הוא ביחס של 2.5:1 (1 חלבון 2.5 פחמימות)
כששאלתי איך זה יעזור הבנתי שזה טוב לעלייה במסת השריר.
הבעיה היו כזו - מבנה הגוף שלי הוא קצת בעייתי, אני אמנם מעט רזה בידיים ובמסת השריר באופן כללי,
אך בעבר הייתי ילד שמנמן ויש לי טיפה נטייה להשמנה. (כרגע אפילו כרס קטנה, מה לעשות.. רק עכשיו חזרנו לאימונים)
המטרה שלי היא לעלות מעט במסת השריר, אך לחטב קצת את הגוף בסופו של דבר.

איך לדעתכם שילוב הגיינר באימונים ישפיע על הגוף? ישמין אותי ללא פרופורציות / או יעלה את מסת השריר כראוי?
אשמח לשמוע חוות דעת וניסיון של אנשים.....

עד שיענו לך מומחים גדולים ממני

אני לא מומחית בתחום
ואני מעולם לא השתמשתי בגיינר, ולא באבקת חלבון, ולא בתוספת מזון כלשהו
אבל אני רוצה לשאול, למה שלא תנסה להגיע למטרה שלך בעזרת אימונים נכונים (כתבת שיש לך מאמן אישי, זה נשמע רציני ומקצועי) ותזונה נכונה לפני שאתה רץ ומוציא כסף על משהו שמאוד יכול להיות שאתה בכלל לא צריך?
אני אומנם אישה ושוקלת יחסית מאט ולכן סך הדרישה שלי לחלבון אולי נמוך משל גבר ממוצע, אבל אני מתאמנת קשה ו,יחסית לאישה, אחוז שריר גבוה, ומעולם לא נגעתי בגיינרים או אבקות למיניהם.
חשבת על אוכל?
מאכלים גבוהים יחסית בחלבון ונמוכים יחסית בשומן וסוכר, לפחות בתור התחלה, אם לא עובד, אז תחפש תוסף?
קוטאג'
טונה
קטניות
גבינות
יוגורט
בשר
יש כל כך הרבה שאפשר לעשות עם אוכל אמיתי, למה שלא תנסה?
כריך טונה, סלט אדשים, שני יוגורטים, זרעים, פיתה עם חביתה, חלב עם בננה, אין סוף לאפשרויות.

לא עובד, אז תקנה דלי של אבקה, אבל לא שווה לנסות קודם את מה שיש במטבח?

בהצלה ותחזור לדווח

Bary15

New member
גיינר תוסיף לתזונה כש..

חסרים לך חלבון ופחמימה בתפריט

אתה צריך לבדוק אם אכן חסרים..
הכרס הקטנה, הייתה יורדת אם היה חסר לך פחמימה בתפריט (כלומר היית במאזן קלורי שלילי) - ומכאן נראה שלא חסר לך פחמימה.

לגבי החלבון, תכפיל את משקל הגוף שלך ב-1.8 בערך - ותכניס מדי יום כמות כזאת של חלבון (בגרם)

Luke R

New member
גיינר

מיועד לאנשים שקשה להם לאכול, וקשה להם לעלות במשקל.
לא נראה שזה המקרה שלך. וגם לא נראה שלעלות במשקל זאת המטרה שלך...

פסטרמה2

New member
השאלה מה יקרה עם הכרס?(שאלה למשה)

אדם שלא התאמן בחיים רזה והתחיל להתאמן בגובה 1.74 במשקל 64 עם כרס. בעל 13-14 אחוזי שומן,במידה ואכל נכון (במאזן קלורי חיובי קל וכמות נכונה של חלבונים) ועולה 6 קילו ל70 קילו בעלייה של 2:1 לטובת השריר, האם בגלל שעלה באחוזי שומן הכרס שלו תגדל או שהיא תקטן?

פסטרמה2

New member
תוספת

מה בנוגע לגיל? הבנתי שבגיל 30-40 מתחיל להתפתח כרס רצינית האם זה נכון?
כלומר מה יהיה ההבדל בין אדם שהתחיל עם כרס קטנה בגיל 20 והגיע לגיל 35?

למעלה