השפעה של תרופות

פרח75

New member
השפעה של תרופות

משום מה תרופות רבות כמעט ולא משפיעות עלי. טשטוש בבדיקה מסוימת לא עבד כלל למרות שקיבלתי כמות כפולה, הרדמה אצל רופא שיניים עובדת רק אחרי 4 זריקות, תרופות רבות לא משפיעות עלי כלל. מדוע זה? האם זו תופעה מוכרת?

hgkr17

New member
אנשים שונים- תגובות שונות

מינוני התרופות נקבעים על פי ממוצע סטטיסטי ומתאימים לאדם הממוצע, אבל אף אחד מאיתנו הוא לא הממוצע, אצל כל אחד תרופה נכנסת ויוצאת מהגוף בקצב קצת שונה מאצל משהו. כמו בכל דבר אחר יש את מי שקרוב לממוצע ויש את הקצוות, אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי ממה שספרת פה מה מצבך, אבל היות ולא מדובר ברופא אחד שלא הצליח לטשטש/לאלחש אותך ובנוסף את מספרת שתרופות אחרות גם כן לא משפיעות עליך, אני מסיקה שלא מדובר בטעות טכנית (למשל הזרקה למקום לא נכון) ויתכן שיש תרופות שהגוף שלך מושפע מהן מעט מאוד ביחס לכלל האוכלוסיה. שוב, אין לי יכולת לקבוע (גם כי אין לי את הידע וגם כי אני לא יודעת מספיק עליך) אבל כדאי שתפני ליעוץ כדי לנסות למצוא פתרון למצבים כמו טיפול שיניים- אולי את צריכה הרדמה בתרופה אחרת ואולי מינון גבוה יותר.

hgkr17

New member
טוב אז קצת באיחור אבל

נזכרתי ששכחתי לשאול את השאלה הכי חשובה- האם את נוטלת תרופות באופן קבוע? אם כן, יתכן ויש קשר בין הדברים.

למעלה