השפעה על המנילה

Painted Boy

New member
השפעה על המנילה

כשהייתי בריאיון האישי, המאבחנת שאלה אותי מה אני רוצה לעשות בצבא. אמרתי לה שאני רוצה לעשות משהו מעניין, ושיתרום. היא שאלה אותי על משהו ספציפי, ואמרתי לה שאני מעוניין המודיעין. אחר כך היא שאלה אותי, מה יקרה אם ישימו אותי בקרבי, אם אני אלך. היססתי, ואמרתי כן בטון לא מתלהב כל כך. זה יכול להשפיע על המנילה?

Painted Boy

New member
עוד שאלה, בבקשה.

אילו תפקידים אפשר לקבל במנילה לבעל פרופיל 72, תפקידים שאינם קרביים? תודה.

72 זה פרופיל קרבי.

אתה תקבל תפקידי לוחמה, אבל ללא חי"ר. אם אתה חושק בתפקיד שאינו קרבי, אתה צריך לשלוח בקשות להתמיין לתפקיד כזה. ואני מציע לך לא להתמהמה, מכיוון שמדיניות הצבא היא לקחת כל בעל פרופיל קרבי לשירות קרבי, ובשביל לקבל בכל זאת הזדמנות להתמיין לתפקיד לא קרבי, צריך ללחוץ עליהם הרבה. יוצא מן הכלל זה מודיעין(חמ"ן), שאליו כן אפשר להתמיין, ובשביל שזה יקרה עליך לשלוח בקשה לאיתור חמ"ן(טל': 03-6092550). וגם כאן אני מציע לך לא לחכות עם זה.

Painted Boy

New member
אם אני לא אשלח...

אין סיכוי שיופיעו לי תפקידים לא קרביים במנילה? יכול להיות שיהיו לי חילות קרביים, אבל תפקידים לא קרביים?

לא ממש.

לפעמים יש קצונה יעודית אאל"ט, פארמדיקים(שזה קרבי בעקרון), וגם מ"כ טירונים.

Painted Boy

New member
אז האפשרות היחידה שלי

כדי לא להיות קרבי היא להוריד פרופיל ל-64, או לשלוח בקשה למיון?

Painted Boy

New member
ב"עולים על מדים",

יש רשימה של קורסים לבנים, לקד"ץ. אין סיכוי שאני אקבל משוה מזה?

Painted Boy

New member
ב"עולים על מדים"

יש רשימה של קורסי קד"צ, אין סיכוי לקבל אחד מהם?

אני לא מומחה להסתברות וסטטיסטיקה.

אני כן יכול להגיד לך, שאם תנסה, עוד יכול לצאת מזה משהו.

Painted Boy

New member
הקב"א שלי היא 52.

אני מקווה שיהיו לי תפקידים לא קרביים במנילה.

CaesaR3

New member
לא יהיה

אלה אם כן יש לך מתאם קצונה2 ואז יש לך קצונה יעודית או שאתה רוצה להיות נהג?

פיבי 89

New member
בקשר לראיון אישי בצו ראשון...

אפרופו אחרי שיצאתי מהמבחנים הפסיכוטכנים הארורים אלה,הרגשתי על הפרצוף(הקאות ומיגרנות),לא משנה קיצר הפקידה החביבה ביקשה ממני לא ללכת כי רוצים לערוך לי ראיון אישי,אבל הרשתי נורא אז עפתי משם מיד. ושאלתי היא כזאת":ממתי יש לבנות ראיון אישי טרם שובצו למשהו מסוים?,האם זה חסר חשיבות ולא אמור להיות לזה השפעה על המנילה? אם משהו יודע בקשר לזה אשמח לדעת.

פיבי 89

New member
יש לצייין ש

לא מדובר בראיון הראשון עם העימות נתונים וכל זה...

למעלה