השפיות תנצח!!

Secular

New member
השפיות תנצח!!

בבחירות הבאות,שינוי תדאג לכך שסוף סוף יהיה צדק-עם 20 מנדטים יהיה לנו הרבה יותר כוח להשפיע במקום הביזיון של מפלגת האבטלה-המערך,ומר"צ של השמאל הרדיקלי. כולנו יודעים שכאשר שינוי תהיה בעלת מסה כזאת גדולה של חברי כנסת, ישראל תרוויח מזה,בעצם,אפילו תנצל בזכות זה. אני מאחל בהצלחה למפלגה הציונית-חילונית היחידה בכנסת,שרק היא התקווה האחרונה לניצחון השפיות!

ולדי

New member
הלוואי באמת!!!

הגיע הזמן שהשפיות תנצח, ואולי אז יופיע חיוך קטנטן על פני אזרחי המדינה. הלוואי...

Secular

New member
זה בטוח יהיה כך../images/Emo13.gif!!!!

מפלגת העבודה מתפוררת!! מר"צ פשטה רגל אצל רבים מהחילונים!! עם אחד-מפלגה שמייצגת את השפם של פרץ ולא יותר מזה!! מפלגת המרכז-
!!! בקיצור,תחשבו כמה מנדטים יהיה למפלגה הנהדרת שלנו,המדינה תשגשג!! הרוב החילוני ינצח!! הצדק ייצא לאור!!! אני כבר לא יכול לחכות ל-2003,אז המדינה שלנו תתאושש ותחזור להיות מדינת היהודים ולא מדינת המטורפים כפי שהיא כיום!

פלסטיק

New member
או התמימות

גם 20 מנדטים לא יעזרו, וזאת למה? כי עדיין המסה של המפלגות ליכוד-עבודה תהיה גדולה יותר, והם ימכרו אותנו תמורת תמיכה של "יהדות התורה" (ראיתם איך יו"ר ועדת הכספים עשה לכולם בית ספר?) כל עוד הם יהיו לשון מאזניים התוצאה תהיה אותה תוצאה, מספר המנדטים הוא גורם שני בחשיבותו. וצר לי להרוס את החגיגה....

אנדרי ז

New member
מספר המנדטים הוא שיוצר לשון מאזניים

ולא יזיק שגם לנו תהיה כזאת.

Secular

New member
בלה בלה בלה...

כאשר שינוי תהיה עם 20 ומשהו מנדטים,היא תהווה אלטרנטיבה לחרדים והמושחתים של המפלגות הגדולות,כמו כן,ש"ס לפי סקרים אחרונים יורדת ל-9 מנדטים בעקבות המעבר לליכוד,ובקיצור העתיד נראה ורוד!!

אשרת

New member
למפלגת העבודה לא תהיה כבר כזאת מסה

היא אבדה ומאבדת וכנראה גם תאבד כל כך הרבה בוחרים.... שחבל להרחיב על זה במילים. גם מר"צ אבדה את השמאל היותר שפוי (כמוני למשל) עקב ההתמקדות בתהליך השלום ורק בו והדעות הרדיקליות שלהם בנדון. כך שלאנשים כמוני, שהםא לא ממש מעט מה שנותר זה לבחור שינוי.

urizv

New member
הלוואי

גם אני מקווה שלשינוי יהיו 20 מנדטים בבחירות הבאות. אבל יותר מכך אני מקווה שאם היא תגיע לממשלה הם לא יהפכו מושחתים כמו כולם. עד היום כל חברי הכנסת דברו הרבה עד שישבו על הכסא.

Secular

New member
הם לא יהיו מושחתים!!

שינוי עמדה בהתחייבותה לא להיכנס לממשלה עם ש"ס או יהדות התורה, לעומת מר"צ שרימתה בביזיון את הציבור החילוני-ולכן תשלם מחיר כבד בבחירות הבאות,שינוי כמה ע"י אנשים מודאגים ולא ע"י רודפי שלטון- טומי לפיד יכל להרוויח מצויין גם במעריב,אותו דבר פריצקי שעובד כעורך דין כך שמדובר חבורה רצינית מאד של אנשים שרוצים לתקן את העוול בחברה הישראלית,וליצור מדינה לתפארת שכולנו נהיה גאים להיות חלק ממנה
!!

למעלה