השערים

אורלי_ל

New member
אה, בדיוק חשבתי עליך היום

אקרא יותר מאוחר.

אורלי_ל

New member
מסכימה עם הרעיון באופן כללי

כתוב בצורה די מניפולטיבית, אבל כללית נכון. ככל שאנו מתקדמים בהתפתחותנו, נכונו לנו מבחנים קשים יותר.

rainbow too

New member
שאלות ללוחמים...

בפני איזה שערים אתם ניצבתם או ניצבים? ומה הייתם צריכים להשאיר מאחור?

rainbow too

New member
המוות של הפחד../images/Emo129.gif../images/Emo57.gif

אני מרגיש שבתקופה האחרונה אני ניצב בפני "שער" חשוב בחיי. בימים אלו אני עומד בפיתחו. אני נדרש לוותר בכניסה לשער על משהו שמצד אחד אני אהייה האדם המאושר באדם אם אוותר עליו, אך מצד שני אני רגיל אליו, הוא ליווה אותי כמעט כל חיי. הפחד. כבר ניצבתי בעבר בפני ה"שער" הזה, ולא עברתי דרכו, כי לא כל כך הסכמתי לוותר על הפחד, על הקורבנות, על ההרגל. מדובר בצעד אחד קטן, נשיפה, נשיפונת, שינוי תודעתי. רק להבין שהפחד כבר לא חלק ממני, שאין לי ולו דבר וחצי דבר. בשניה אחת, ברגע קסום אחד.... פוף..זה יכול להעלם... כמו שהמוות בא, ככה פתאום, בשניה אחת, ברגע קסום אחד, פוף..אתה נעלם. כך גם המוות של הפחד, ברגע קסום אחד, פוף.....נעלם כלא היה. ואתה ניצב בפני חיים חדשים. רק לוותר על הפחד, להשיל את הקליפה הקשה הזאת, ואני בפנים....

deep ocean

New member
המממממ

אני משחררת את זה שכל רגע אני יכולה למות. זה שימש אותי עד עכשיו כמנוף להתפתחות אישית, ולראיית החיים בפרופורציה, וכו´. אני עובדת עם ההילרית שלי, ועל מנת לוותר על הסרטן, אני חייבת לראות שאני יכולה גם לצמוח ולהתפתח בלי קשר לאפשרות שאפשר למות בכל רגע, שעל זה נכתב גם בארבע ההסכמות וגם בקסטנדה. (אחרת הסרטן ממשיך לשמש אותי כמנוף להתפתחות אישית חיובית, ואז הוא לא ילך אף פעם).

deep ocean

New member
תודה!!!!! ../images/Emo23.gif

ההילרית הזאת היא מופלאה! היא עוזרת לי לרתום את כוחות הריפוי שלי. אני יודעת שאני אצליח לשחרר את הסרטן!!!

השער אל תודעת האחדות

אני כרגע נמצא מול שער שבצידו האחד ישנה את חוויית הנפרדות והבדידות ובצידו האחד ישנה האחדות, האחווה, השבט, האהבה, ההגשמה ועוד. מה שאני צריך להשיל מעלי זה את הקורבנות, הבדידות וחוסר האמון בעצמי, באחרים ובחיים. תודה על השאלה rainbow יקר.
אותך. קבל
.

למעלה