- השערה -

- השערה -

אוולי צ'יף האמיתי הוא בעצם דילן שהתכתב עם ג'יני במחשב ? ג'יני הרי לא מכירה אותוו באמת, אבל הוא מכיר אוותה .. מי חושב כמוני? D:

לדעתי

מקס התכתב איתה כדי ללכוד אותה. ככה הוא ידע להתחזות וליצור איתה קשר ולפגוש איתה באותו יום ולחטוף אותה.

dolev28

New member
לא נראה לי שזה היה מקס..

בגלל שצ'יף האמיתי אמר לבלו שימסור למקס שהחשבון עדיין פתוח.. כלומר.. יכול להיות שזה משהוא שהיה קשור לאותו היום שהוא היה אמור להפגש עם ג'יני אבל יכול להיות שמקס עשה משהוא שכך הוא יוכל לבוא לפגישה עם ג'יני ולא צ'יף...

דודורה

New member
זה לא יכול להיות מקס, בגלל

שכהוא נפגש עם ג'יני הוא לא היה כלכך בטוח בעצמו [לגבי השקר שהוא חבר שלו] והוא גם טעה בכמות הסוכר ש "דילן" שותה בדרך כלל .

M146

New member
נמ זה לא הגיוני..

כי באותו יום.. (אז בפםרקים הראשונים) שמקס בא לג'יני, הוא לא ידע כמה סוכר הוא אוהב בקפה או משהו כזה... ואם הוא היה מתחזה לו אז הוא היה יודע.. אלא אם כן הוא התחזה לו רק כשהוא רצה להיפגש איתה למרות שלא נראה לי התאוריה עצמה נראת לי הגיונית (על צ'יף = דילן) =]

dolev28

New member
גמאני חושבת ככה... ../images/Emo13.gif

אמרתי את זה בפורום איזה 500 פעם..!! חחח..

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifאם צ'יף זה דילן אז למה הוא לא

הציל את העולם מהאסטרואיד? ד"א חדשה פה...(אני כל הזמן קוראת, לא חושבת שיצא לי להצטרף רשמית)

j u l i a 1 3

New member
דילן שהיא התכתבה איתו

הוא כנראה לא אותו דילן שהיה אמור להציל את העולם.... אני מסכימה עם ההשערה של עינב... כי מה שאנחנו יודעים על דילן שהיא התכתבה איתו זה שהוא מעריץ את בוב דילן ובגלל זה קרא לעצמו ככה... זה כנראה לא באמת השם שלו. צ'יף האמיתי גם כנראה מעריץ את בוב דילן כי בפרק שראו אותו בכלא הוא לבש חולצה של בוב דילן... אז זה באמת מתאים מכל הבחינות... סתם משהו שחשבתי עליו: אולי ג'יני בסופו של דבר כן תיהיה עם צ'יף האמיתי, הם יולידו בן ויקראו לו דילן על שם הזמר ששניהם מעריצים? =]

j u l i a 1 3

New member
אה וגם

ברוכה הבאה

Shlomit586

New member
../images/Emo210.gifאה התכוונתם פה לדילן מהצ'אט../images/Emo4.gif

אבל כל מי שחושב שטומי זה דילן, או שצ'יף(האמיתי) זה דילן- זה פשוט לא הגיוני! הרי אם הם קיימים אין כבר מה לשנות, כי מי שלא יהיה דילן, אז הוא כבר היה עוצר את האסטרואיד טומי-היה צריך למסור לדילן את הפתק, אז איך הוא יהיה דילן? ואם טומי הוא דילן אז למה לסבך את כל הסיפור? הוא פשוט היה נולד כדילן ועושה את תפקידו צ'יף-הוא צריך להיות אבא של דילן, אז למה שיהיה דילן?

דודורה

New member
כן ככה זה אמור להיות - כנראה משם השם שלו

אם גיורא חמיצר לא יחליט שבא לו לשגע אותנו

MR Lordi

New member
יכול להיות!

סול אמר לה שהוא הסתכל עליה כאילו הוא מכיר אותה טוב....

morosh1234

New member
../images/Emo187.gifואכן צדקת..../images/Emo3.gif

לפי הפרק של היום, צ'יף האמיתי מצא לו כינוי אחר - דילן, כדי שהקונגרס לא יעלו על זה שהוא יוצר קשר עם אנשים.

zimi5

New member
לאאאאא !!! ממש ממש ממש לא ../images/Emo28.gif

אממ הוא קרא לעצמו בשם "דילן" בגלל "BOB DILAN" הוא כזה הסתכל על הדיסק וראה "בוב דילן" ולקח את השם הזה וזזההוו ... .

למעלה