השערה

Shale cor

New member
השערה ../images/Emo58.gif

אמאמאמ... אולי העלו את ההשערה הזאת בעבר
אז נא לא לסקול X_X; קיי, נכון יש את ההורקרוקסים? אז ההשערה שלי, היא שאולי הארי הוא הורקרוקס? אם חושבים על זה, "חלק מהנשמה" של וולדמורט בתוכו? באמת יש לו חלק מהתכונות של וולדמורט (כמו לדבר עם נחשים וכו'). כשהארי היה בן שנה, וולדמורט נכנס לבית שלהם, אולי מה שהוא עשה היה להעביר בטעות חלק ממנו אל הארי, בגלל זה הוא נחלש ולא יכל להתקיים לבד. מה אתם חושבים?

2 Mיכל

New member
העלו את זה כבר עשרות../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

פעמים (אם לא יותר
) ואני חושבת שלמרות שזה הגיוני, רולינג לא תסיים ככה את הסדרה. זה יכול להיות סוף נחמד, אבל משאיר טעם רע בפה...

שלא לדבר על ../images/Emo58.gif

הסיבות ההגיוניות למה לא, שיש עשרות מהם. (אין לי כוח לכתוב את כולם, אז הינה אחת- אי אפשר ליצור הורקרוקס בטעות; לאחר הרצח צריל לעשות קסם שעוטף את הקרע מהנשמה, מה שוולדמורט לא יכל לעשות בכלל שכוחותיו נעלמו כבר הזמן הזה.)

2 Mיכל

New member
האמת היא שאני../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לא הבנתי אף אחת מהסיבות ללמה לא. ברור שאי אפשר ליצור הורקרוקס בטעות, אבל מדובר על האפשרות שוולדמורט לא רצה לקחת סיכון שהארי ינצח אותו ולכן הפך אותו להורקרוקס במחשבה תחילה. ככה יוצא שהארי תמיד מת ראשון (ומקסימום וולדמורט מקריב חלק מהנשמה שלו, ששם ככה לא משמעותית בחיס ל-6 החלקים שנותרו).

3SEP

New member
../images/Emo58.gifכי וולדמורט אמר בעצמו

שהוא לא ציפה שזה מה שיקרה לו אם הוא ילחם נגד ילד קטן וזה כתוב בסוף הרביעי אז אם הוא לא ציפה שהוא יפול בשיא כוחו אז למה להפוך את הארי להורקרקס כאילו אם הוא לא פחד ממנו לא שהוא יעשה "רשת בטחון" לעצמו שכורחת באיבוד חלק מנשמתו?!? WHY? WHY? WHY(AM I TALKING TO MY SELF AGAIN) AND YES, I DO HAVE PROBLEMS

2 Mיכל

New member
אם הוא לא היה פוחד ממנו../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

(וולדמורט מהארי), הוא לא היה תוקף אותו וזהו. וודלמורט האמין שהנבואה תתגשם ולכן רצה למנוע את זה. ברור שהוא לא ציפה שהקללה תחזור אליו, אבל זה לא אומר שהוא לא נקט בצעדים ליתר ביטחון.

your avi

New member
../images/Emo122.gif

אני לא אסקול אותך רק כי ביקשת יפה, אבל את התאוריה הזאת העלו כבר 73769125 פעמים. באמת, ספרתי. בכל מקרה, העניין הזה כמעט בלתי אפשרי ובכלל לא הגיוני. נחכה לשביעי ונראה.

J Halliwell

New member
עזבי את זה

שההשערה הועלתה באמת אין ספור פעמים!! על זה אני לא אסקול אותך כי אולי לא ידעת, מילא..אבל מה עם זה שהיא הועלתה בהודעה שפורסמה 40 דקות לפנייך..זה קצת מוגזם להוסיף הודעה חדשה במצב כזה!!

J Halliwell

New member
סליחה..לא 40 דקות

לא שמתי לב שזה AM 12 שעות ו-40 דקות...בכול זאת מוגזם..

למעלה