השערה ענקית!

השערה ענקית!

מה אם דמבלדור תיכנן עם סנייפ שהוא יהרוג אותו או לפחות יגרום לכולם לחשוב שהוא הרג אותו כדי שלא יקרה כלום למאלפוי וכדי שוולדי יחשוב שהוא מת והם סיכמו את הכל ושדמבי השתמש בהגנות מיוחדות אבל זה יתפקשש להם כי דמבי היה חלש מידי להגן על עצמו וסנייפ לא ידע את זה וכשהוא גילה היה מאוחר מידי. הם סיכמו שאחר כך הוא יברח וסנייפ חשב שהתחנונים האחרונים שלו היו חלק מההצגה? אולי סנייפ הוא בכלל מהטובים בסוף? זאת יכולה להיות תפנית מעניינת שבהחלט תתאים לסגנון של רולינג ... הרעיון בעצם היה של אבא שלי אז כל הקרדיט מגיע לו!

The Knight Girl

New member
זה לא השערה חדשה במילים מאד עדינות

............כל האינטרנט רק מלא בתאוריה שדמבי לא מת ובדיונים על אם סנייפ טוב או רע....!!!!!!אישית אני חושבת שזה בדיוק מה שקרה.... רק בלי הקטע שדמבי לא היה אמור למות...לדעתי הם פשוט סיכמו שהוא יהרוג אותו והבקשה של דמבי הייתה בשביל שסנייפ יהרוג אותו כמו שהם תכננו כי סנייפ טוב ולא רצה להרוג את דמבי. אבל אם הצלחתם(את ואבא שלך) לחשוב על זה לגמרי בעצמכם אז ממש כל הכבוד אני אף פעם לא חושבת על תאוריות מתוחכמות והגיוניות! קבלו ח"ח

WolfiXD

New member
יש כמה בעיות..

הבעיה הכי פשוטה- קברו אותו. הוא מופיע במשרד שלו [רק המנהלים שמתו נמצאים בתוך תמונה כזו] עוף החול לא ישוב יותר.. הוא מאוד נאמן

238

New member
אבל היא לא אמרה שהוא לא מת

בס"ד היא בסה"כ אמרה שדמבלדור וסנייפ תכננו תסריט שבו סנייפ 'בכאילו' יהרוג את דמבלדור[מה שהיה משיג 2 מטרות:1.להציל את מאלפוי2.וולדי יחשוב שדמבלדור מת],אבל זה התפקשש להם,כי סנייפ לא ידע על ההורוקרוס ועל ההגנות החלשות של דמבלדור וכו' וכו'. זה בעייתי מסיבות אחרות:סנייפ הרג את דמבלדור באבדה קדברה .ככל הידוע לנו מ6 הספרים-אף אחד לא יכול להנצל מקללה שכזו או להגן על עצמו נגדה (גם הארי לא הציל את עצמו לבד מהקללה.אמא שלו הגנה עליו בקסם עתיק שהיה ידוע אולי לחמישה אנשים)

yuvi217

New member
גם אני חושבת

די בטוח שהוא מת, אבל ההשערה שהמוות שלו היה מתוכנן נראית הגיונית... קראתי מזמן (לפני חודשיים בערך) כתבה ענקית על זה עם המון הסברים למה המוות של דמבלדור היה מתוכנן ודי השתכנעתי. מאז יש לי מחשב חדש אבל אני אנסה למצוא את הכתבה ולהעלות לפה קישור!

sniper 7

New member
אבל זה לא נכון!!!

"ככל הידוע לנו מ6 הספרים-אף אחד לא יכול להנצל מקללה שכזו או להגן על עצמו נגדה (גם הארי לא הציל את עצמו לבד מהקללה.אמא שלו הגנה עליו בקסם עתיק שהיה ידוע אולי לחמישה אנשים)" לא נכון בעליל!! זה תלוי אך ורק במידת הכח של הקוסם המתקיף והקוסם המותקף, דבר ראשון, בספר החמישי וולדמורט מטיל את הקללה על הארי ודמב' חוסם את הקללה בגופו... ובספר השלישי, במהלך השיעור על הללות שאין עליהן מחילה, אומרים:"כולכם יכולים לשלוף שרביטים, אבל אני בספק אם אלקה אפילו בדימום קל מאפי" כלומר שבהחלט אפשר להנצל מהקללה אם אתה חזק מספיק, זה תלוי במידת הכח של שני הקוסמים, התוקף והמתקיף.

קוראת סמויה!קוראת סמויה!

תפסו אותה!!!
סורי הייתי חייבת

לא השערה חדשה

בליקי וממגל נט טוחנים אותה מאז צאת הספר השישי... אה ואגב רולינג אישרה בהקראה שלה בניו יורק שזה שמת בספר השישי באמת מת... חחח באסה לאתר dumbledoreisnotdead.com למרות שהם עדיין מכחישים את זה...עצוב

עוד קוראת סמויה!!../images/Emo2.gif

אמ, ונכון, את צודקת, פשוט אנשים נפוחים מדי בכדי להודות שטעו

למעלה