השערה מטורפת!

im a bunny

New member
השערה מטורפת!

תגידו אתן חושבות שאולי אדל קשורה לכתבת סטייסי מרקין שג'יני ניסתה להרוס לה את החיים באחת מהעונות הקודמות? פתאום נזכרתי בה ובאיך שהיא כתבה ביקורת גרועה על ג'ני וג'ני התחרפנה עליה ורדפה אחרי החברה שלה הוטרינרית,כי לא הצלחתי למצוא סיבה שמישהי תצוץ פתאום משום מקום ותנסה להתעלל בג'ני.. דרך אגב,גיליתי היום משהו שפטר לי המון תהיות,בתוכנית ג'ני תמיד קוראת לסטייסי מרקין VAGINA WIG תרגום: פאה לוגינה. ואף פעם לא הבנתי מאיפה היא הביאה את הכינוי הזה! אז היום גיליתי!!! מרקין או MERKIN באנגלית זה סלנג לפאה שזונות אנגליות היו שמות על הוגינה שלהן כדי להסתיר מחלות וכינים ודברים כאלה! כנראה שהתסריטאיות של הסדרה ממש מחזיקות מהצופות אם הן ציפו שנבין את זה! זהו..קצת חפרתי..לא נורא :) אז מה אתן אומרות??

Shiri from the block

Active member
../images/Emo12.gif לגבי ההשערה על אדל אני ממש בספק. אין סיבה שהם יעשו דבר כזה.. זאת לא אמורה להיות סדרה סטייל 'אבודים' שכל דמות קשורה איכשו לדמות מסויימת.. אדל סתם רעה../images/Emo11.gif לגבי הקטע השני, מגניב חח! קצת מוזר, אבל מגניב

inbalinbal1

New member
בנוגע לדבר השני

ג'ני אמרה למקס או לשיי מה הפירוש שזה הפירוש של מרקין

im a bunny

New member
וואלה?

טוב אני ראיתי את העונה בלי תרגום וביוטיוב אולי פיספסתי כמה חלקים.. אני עדיין טוענת שיש פה קונספירציה כלשהי! נחכה ונראה...

im a bunny

New member
דרך אגב שירי..

ראיתי היום את הסרט שדיברתי עליו עם לורל הולומן את רוצה שאשים פה לינקים לצפייה ביוטיוב? מי שהעלה את הסרט ליוטיוב ערך אותו והשאיר רק את הקטעים עם לורל אבל הסרט עדיין ממש מובן.. ולא אמרת לי אם גם את חושבת שטינה והלנה מזכירות את זינה וגבריאל..זינה לשלטון!!!

Shiri from the block

Active member
אממ האמת שאני לא רואה דימיון ביניהם.. איזה דימיון את ראית? אולי שמת לב למשו שאני לא :) ושוב אני אציק ואגיד שאת מוזמנת לפורום של הסדרה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif וסבבה, שימי

im a bunny

New member
אז ככה..

אני חושבת שהלנה ממש דומה לזינה! ושטינה ממש דומה לגבריאל! משם נובע הדימיון! הנה הלינקים:

Shiri from the block

Active member
נממ,אני לא חושבת שהן כאלה דומות האמת :X ומזהה! חחחח איך טינה נראית שם!! אם לא הייתי יודעת מראש שזאת היא לא הייתי מזהה! אולי היא הייתה נראית לי מוכרת אבל היה לוקח לי זמן לגלות מאיפה תודה על הקטעים../images/Emo24.gif

Gas Panic

New member
איי איי. ימי מרקין.

אני לא חושבת שהיא קשורה, אבל זה בהחלט יכול להיות מבדר אם ככה העלילה תתפתח. בכל מקרה, בקשר לVagina Wig, ג'ני הסבירה לפקידה במשרד של סטייסי או משהו כזה. ואם אני לא טועה גם לשיין. חחח, הפרק ההוא בעונה הרביעית שהיא צעקה מתחת לחלון של סטייסי ואז יצאה עליה איזה זקנה

FireInsaid

New member
חחח,

אייאיי, וגינה ויג XD לדעתי אדל פסיכופתית אומשו. או מאוהבת בג'ני בסתר או.....משו. XD

למעלה