השעות

השעות

סוף סוף ראיתי היום את "השעות" , ומה אני אגיד, כל פרס שהסרט קטף , מגיע לו בענק!!! אז אני אתחיל עם השחקניות , ניקול מ ד ה י מ ה בסרט , יואו איזה משחק היא נותנת שם!, לירון אני מצטרפת אליך ממש ומזדהה , מסרט לסרט ניקול מדהימה אותי כל פעם מחדש , ואני רק מבינה יותר איזה שחקנית ענקית היא!!! ניקול נכנסת לדמות של ווירג'יניה עד הסוף , לגמרי , אין שום שחקנית שככה נכנסה לדמות והיתה נראית כ"כ אמינה כמו ניקול ב"השעות" , בדיבור , בתנועות גוף אין פשוט מושלם!!! ויש לה שם משפטים כ"כ מדהימים! היר רגעים שלרגע נדהמתי שזאת ניקול קידמן! מדהימה... מריל גם שיחקה מעולה בעיני! , ממש נתנה הופעת משחק מרשימה! וגם ג'וליאן מור שיחקה ממש מעולה! ללא ספק , שלושה שחקניות מעולות , שניקול בראשן , בנו את הסרט בצורה מדהימה! הציטוטים חזקים , הצילום מעולה!!! פשוט היה מדהים איך ששלושת התקופות שמתוארות בסרט מתחברות בצורה מדהימה בניהן! זהו , אם למישהו פה בא לדון איתי על הסרט , אפילו שבטח חרשתם עליו... אני ממש אשמח!!! על כל האמירה שלו , המסר וכ'ו

היו רגעים שלרגע...

נדהמתי שזאת ניקול קידמן - שלא ישמע לא נכון! , מהבחינה שהיא כ"כ נכנסה לדמות , באופן מדהים!!! אני כ"כ אוהבת אותה...!!!

shiray

New member
טוב נו אני חייבת להגיב...

חודשים שלא ניהלתי פה דיון על הסרט... הנה זה בא: אני מסכימה איתך- המשחק פשוט היה ברמה מדהימה! גם המלהק של הסרט זכה בפרס על הליהוק שלו וממש בצדק! לא יכלו למצוא שחקנים יותר מתאימים לכל תפקיד!!!! וריצ'י הקטן והמתוק ועד ניקול, ג'וליאן ומריל! וזו גם שלישייה של השחקניות הכי מוכשרות שיש בימינו לדעתי, וגם חשבתי את זה לפני הסרט הזה על כל אחת מהן בנפרד. ניקול באמת נעלמה לגמרי בתוך הדמות של וירג'יניה וולף וזה משהו שמדהים לראות! הקול שלה ירד באוקטבה שלמה!!! העיניים שלה איבדו את הברק בהן! ניקול לגמרי נעלמה בתוך הדמות ברמה שלא נראתה כמותה! התסריט באמת כולל בתוכו משפטים ממש ממש ממש חכמים! לא פלא שכשניקול זכתה באוסקר ולא מצאה מה להגיד היא אמרה שהיא צריכה עכשיו את המלים של דיוויד הייר... הבנאדם פשוט כותב מדהים! וגם יש לי את התסריט בבית ופשוט מדהים איזו אדפטציה טובה הוא עשה! עבודה פשוט מדהימה! הצילום באמת גם כן מעולה! היו שוטים שפשוט היו בזוית הכי מתאימה בעולם. זה שצילמו את ניקול כשהיא נשכבת שם ליד הציפור בול ממולה זה פשוט מדהים! גם המשחקים עם הפוקום כשהיא מתיישבת לכתוב... אחחחח

הילד כזה מתוק!!!

הוא פשוט חמוד לאללה! איך התלהבתי עליו בסרט...! היו איתו קטעים כ"כ עצובים... איך ריחמתי עליו , יואו! לגבי הברק בעיניים של ניקול זה מזה ככה! שהוא פשוט נעלם! היא עושה מין הבעה מיסתורית כזאת , ואיך שהיא הולכת כפוף כזה , והרעד בידיים... מדהים!!! הצילום ליד הציפור ממש מדהים! ויש הרבה פוקוסים בסרט שכ"כ מצולמים בדיוק מהמקום המדהים! בגדול , ממה שאני מבינה , המסר או האמירה של הסרט זה על אנושיות , וכאן מתחילה ההתפלספות... שכל אדם רשאי ליבחור איך לחיות את החיים שלו , כדי להיות שלם עם עצמו , והערך של החיים... שזה ממש מודגש , שווירג'יניה (איזה שם ארוך...) אומרת לקראת סוף הסרט שהיא צריכה להרוג מישהו בספר כדי שהם יאריכו את החיים...! ואיזה חמודה ניקול שהיא אמרה באוסקר שהיא צריכה את המילים של דיוויד הייר!

shiray

New member
אווו ג'ק רובלו המתוק הזה!!!

חחחח חברה שלי (אותה חברה שאני תמיד גוררת לסרטים... זה הסדר מזה נוח) בשנה שעברה כשטסתי ללונדון, שמה לי במכתב טיסה כמה תמונות שלו... חחח נשמע חולני- אני יודעת, אבל הוא כזה מתוק! חחחח באמת ניקול השתנתה לגמרי, היא פשוט איבדה לגמרי את הזהות שלה בסרט... וגם אני הבנתי את הסרט בזה שהוא מדבר על העובדה שאנחנו צריכים לבחור איך לחיות את החיים שלנו ולא לתת לאף אחד לכפות עלינו משהו שאנחנו לא באמת רוצות אחרת לא באמת נחיה את החיים שלנו אלא פשוט נהיה בהם, אבל לא ממש נחיה... אויי ואיך אהבתי את המשפט הזה שהיא אמרה ללאונרד על זה שמישהו חייב למות כדי שהשאר יעריכו את החיים יותר! בפעם הראשונה לא זכרתי בול איך הוא הלך ואז בפעם השניה פשוט חיכיתי למשפט הזה חחח.

משפט מדהים!!!

שבתוכו גלום המון המון מהסרט! והצורה שהיא אומרת את זה!!! פשוט כל סצינה שם של ניקול פשוט נעשית באופן כ"כ מושלם!!! זה כזה אמיתי! חחח ואת רצינית לגבי התמונות של הילד? חחח הוא כזה יפיוף!!! וכן גם אני ממש אוהבת את המסר- שאנחנו צריכים לחיות את החיים שאנחנו בוחרים לעצמנו! אחרת פשוט לא מיצינו את עצמינו ואת מה שאנחנו רוצים להיות! ומזה לדעתי , ווירג'יניה הגיע לנטיות נאובדניות שלה , שהיא הרגישה שהיא לא מיצתה את עצמה ולא היתה מי שהיא , ודרך כתיבת הספר היא מראה את זה... אם הבנתי נכון...

shiray

New member
יאפ

היו משפטים שלמים שהייתי מדקלמת במוח בכל מקום... לגבי ג'ק- ידעת שהוא שיחק באיזה פרק של סקס והעיר???? היה פרק ששרלוט הרי רוצה ילדים ואז באים אליהם חברים עם 3 ילדים לארוחת ערב ואח"כ כבר לא ממש בא לה ילדים... אז ג'ק הוא אחד מהם!! ולגבי וירג'יניה המצב קצת יותר מסובך- היא הייתה מתוסכלת ממש כבר בתור נערה כי בגלל שהיא הייתה בת היא לא יכלה ללכת ולרכוש השכלה ואז אחרי שהיא התחתנה עם לאונרד בכלל התחילו אצלה בעיות והיא נכנסה לדכאון והכל... היו לה גם כל מיני בעיות נפשיות וזה.. וגם רומן עם אישה צעירה... בקיצור היו לז כמה גורמים אבל בהחלט וירג'יניה רצתה בחיים שלה לא ללכת עם הזרם אלא לבחור לעצמה מה שהיא רוצה והחיים והתקופה לא ממש אפשרו לה...

הא? לא ידעתי!

טוב , אני בונה עליו עד כמה שנים בתור שחקן גדול כזה , ואז יגידו עליו: "התחיל את הקריירה שלו בסרט עטור הפרסים "השעות" לצד ניקול קידמן שקיבלה עליו אוסקר , ומאז קטפה עד 3 (חחח או יותר...) , מריל סטריפ וג'וליאן מור ... , ללא ספק כבר אז סומן כהצלחה!" חחחחח לפני איזה שנה וחצי היה כתוב בעיתון מעריב שניקול תשתתף כנראה בפרק של סקס והעיר... , ?! , האמת ליקרות זה כבר לא יכול... , בהתחלה מזה התלהבתי מזה! אבל כשראיתי שזה לא מפורסם בעד מקום , הבנתי שזו סתם שמועה מופרכת... ולא ראיתי את כל הפרקים של סקס... ככה שאני לא זוכרת קטע כזה , עם הילד המתוק! תודה על ההסבר לגבי וירג'יניה , טוב אני בטח יראה עד את הסרט ואז אני בטח אבין יותר! עם הילד המתוק , מזה היה לי עצוב כשאמא שלו הולכת ומשאירה אותו אצל המטפלת! והוא לא רוצה , לחשוב שאולי היא בכלל הולכת להתאבד עכשיו... אני היתי בטוחה שהיא תעשה איזה תאונה , אבל זה הסתיים אחרת כידוע...

shiray

New member
ברור שהוא יהיה כוכב!

אלא אם כן הוא ייהרס כמו מקולי קלקין או משהו, אבל קשה לי לראות את זה קורה... הוא יותר יהי כמו אוון רייצ'ל ווד ששיחקה ב"קסם מעשי" כשהיא הייתה קטנה ועכשיו היא שיחקה ב13 והייתה ממש ממש מדהימה! חחח ואני באמת חושבת, ולא בגלל שאני משוחדת (באמת שלא) שניקול הולכת לזכות בעוד כמה אוסקרים... הולכים להיות לה לדעתי יותר משניים בכלל... והיו גם שמועות שהא וטום ישחקו ביחד בפרק של חברים... היו מליון שמועות. הבאסה זה שבכל פעם את מנסה לשכנע את עצמך שזו רק שועה אבל בסוף את מתחילה לחשוב איך היא תהיה שם וכ"ו... יווו והקטע שג'ק צורח "מאמי! מאמי" ודופק על החלון היה כזה עצוב!!!

וואלה?!

מה?! אוון רייצ'ל ווד שיחקה בקסם מעשי?! ואני לא ידעתי?!? די , אני בשוק , היא מדהימהההה! לדעתי היא הולכת להיות שחקנית מזה גדולה! היתי רואה קבוע את התכנית המדהימה! ששודרה בערוץ 2 "להתחיל מחדש" , לא היתי מפסידה אף פרק! ותמיד כ"כ התלהבתי על אוון! היא מדהימה בעיני! שחקנית מעולה שעד הולכת מזה להצליח! וואי , ועל הקטע עם השמועות שמתחילים לדמיין... לי קורה בדיוק אותו דבר! חחח אני אפילו מדמיינת מה ניקול תלבש שם ואיך יקראו לה...וכ'ו וכן , שמעתי שהיא , לא ידעתי שגם טום - אחרי הגירושים? , צריכה לשחק בחברים... ואכן! גם אני בטוחה בזה שלניקול יהיו עד אוסקרים!

shiray

New member
יאפ, אחרי הגירושים...

וכן, אוון רייצ'ל ווד שיחקה בקסם מעשי! נכון יש את 2 הבנות של סאלי? אז היא הילדה הג'ינג'ית! החמודה יותר חחחח, שבאה בוקר אחד לסאלי ומתחילה לשגע אותה שתקום... ממש אפשר לזהות אותה שם! יש לה את אותו חיוך חמוד! ואין ספק בכלל שהיא הולכת להיות שחקנית גדולה! ממש הגיעה לה מועמדות לאוסקר! ממש! וערן עכשיו יכול להתווכח כמה שבא לו- לגמרי הגיע לה! היא כ"כ ריגשה!!! וחבל על הזמן- חברה שלי לפני איזה שנתיים ב-1 באפריל אמרה לי שניקול אמרה בראיון שהיא הולכת לשחק בפרק של בנות גילמור ומזה השתגעתי עד שהיא אמרה לי ש-1 באפריל...

shiray

New member
היא לא קיבלה מועמדות...

היא רק קיבלה מועמדות לגלובוס הזהב.. לאוסקר היא לא קיבלה. אין לי מושג מה נסגר ם האקדמיה השנה... ובסוף מכל ההופעות הבאמת מדהימות שהיו שרליז לקחה... והסרט ממש ממש טוב! הוא מאוד קשה ועצוב, ועוד לחשוב שזה באמת מבוסס על דברים שקרו לשחקנית השניה שם זה עוד יותר הופך את זה לעצוב... פשוט אח"כ הכנסתי לעצמי כל הזמן לראש את זה שאחרי כל מה שהיא עברה היא כתבה את התסריט ושיחקה, כדי לעודד את עצמי. אבל באמת סרט טוב שממש כדאי לראות.

האקדמיה השתגעה השנה

לגמרי!!! זה התחיל עם קולד מאונטן , שזה פשוט בל נשכח ובל נסלח!!! לניקול הכי הגיעה בעולם לפחות מועמדות לאוסקר! והמשיך עם עד כמה וכמה יציאות שלא נפרט עליהם עכשיו , והיציאה הגדולה היתה עם שרליז - לא ראיתי את המפלצת , אבל שמעתי שעם כל הכבוד לה , זה לא ממש היה שווה פרס אוסקר... בכולופן אני בטוחה במאה אחוד שהיא לא היתה מדהימה ברבע מניקול בקולד מאונטן! זה נראה כאילו החליטו באוסקר להתעלם מניקול קידמן! יואו! שנה הבאה חסר לחברי האקדמיה אם זה יהיה ככה...

shiray

New member
נקווה לטוב

אני כבר הגעתי למסקנה שגלובוס הזהב הרבה יותר שווה מהאוסקר! איכשהו הרבה טעויות שנעשות באוסקר לא נעשות שם... וגם ההבדלה בין קומדיה לדרמה היא מאוד נכונה! וקבלי תמונה אחת לסיום.

אני ממש יכולה להסכים איתך!

ההבדלה ללא ספק מאוד נכונה! ויש הרגשה שבאוסקר צמיד מתחשבים מי זכה שנה שעברה וכ'ו ולפי זה מסתמכים על דברים בקביעה מי יקבל את הפרס... תודה על התמונה! לילה טוב!

ערן1987

New member
נכון,למשל כשטום הנקס זכה באוסקר

ב-93' חברי האקדמיה החליטו שהאוסקר שיש לו צריך בן זוג,אז נתנו לו אוסקר גם ב-94'(איזה מתחשבים ואיזה בטיח..)

Kidmaniac Liron

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

"ובסוף מכל ההופעות הבאמת מדהימות שהיו שרליז לקחה" ....
בקשר לשעות...

למעלה