השעה 6:40

Kobi Guerrero

New member
השעה 6:40

אז הגיוני שדי משעמם לי... ולכן אני מציג בפניכם: שרשור המלצות מוסיקליות! זה המקום להמליץ לאחרים על שיר, דיסק או להקה שאתם אוהבים, ונראה לכם שלפחות חלק מהאנשים פה לא מכירים (וזה החלק החשוב. משמע - לא להמליץ על "התקווה"!). אני אתחיל בכמה שירים: עדי מדנס - אם היית פסנתר Weezer - Burnt Jamb Fastball - You're an Ocean The Libertines - What Katie Did The Coral - Dreaming of You The Cure - Close to Me Muse - Map of Your Head Eric Clapton - Running on Faith Rush - Crossroads Tom Petty - American Girl Arctic Monkeys - When the Sun Goes Down נועה ג'ינו - סיפור חיי.

Kobi Guerrero

New member
ואחרון לבוקר זה

רק לאנשים שבאמת אוהבים "רוק מתקדם", או כאלה שמוכנים לנסות משהו שונה לגמרי מכל דבר אחר: King Crimson - Larks' Tongues in Aspic, Part Two שיר... טוב, לא באמת שיר - קטע מוסיקלי פסיכי לגמרי. למדתי תאוריה מוסיקלית, אבל פשוט אי אפשר לנתח את הקטע הזה. הוא לא קשור לעצמו בשום בחינה, שום סולם מוסיקלי, כלום. מטורף לגמרי, ואני אוהב את זה. לא יודע למה. ומי שמחליט לשמוע - הצלילים המתכתיים ברקע באים מקילשון. אני לא צוחק. הם צירפו ללהקה שלהם איזה "אמן" כלי הקשה מסומם לגמרי, והוא פשוט השתגע שם. והדבר שנשמע כמו חתול דרוס? זה כינור. כל הכבוד לאביתר מינץ על המציאה, ועל שהכיר לי את הקטע הזה.

jast

New member
אני אשתדל../images/Emo45.gif

האמת שאני מניחה שכולכם מכירים.. אבל יש לי כל הדיסקים של רד הוט צילי פפרז(רובם צרובים).. ו וואן הוט מנט זה נחמד.. אוקי, יש את השיר "מלאכים" של מטרופולין שבזמן האחרון נדבקתי אליו.. וWHERE IS MY MIND ששכחתי איזה להקה... וסתם, לא'דעת.. כל דבר של אביב גפן זה טוב(אוקי! כמעט כל דבר..).. וגם ברי סחרוף:] טוב נו.. אני לא משהו ואני צריכה ללכת כבר לתחנה מרכזית. אז ביי!

גמאני אמליץ כי אין לי מה לעשות עכשי

כל דבר של eric clapton במיוחד tears in heaven כמו כן אני רוצה להמליץ בחום רב על הלהקה muse הם פשוט ענקיים ממש!!! אהייתי ממליצה גם על הבית הבובות ועיברי אבל כולם מכירים אותם P=

למעלה