השעה עכשיו 6 בוקר

Idan91

New member
../images/Emo42.gif חשוך לכולם! ../images/Emo187.gif

ובכן... למה אני ערה באמצע החופד בשעה כ"כ מוקדמת? אני צריכה להתארגן ולנסוע לסמינר אי שם בהרי ירושלים.. לאזארוס, עבודה נעימה!

|בוקר| מנומנם לכולם

אם כן, סידרו את התקלה בתפוז וכבר אפשר לשלוח הודעות. אז יאללה - יש פה הרבה שאלות שעדיין מחכות למענה. המשך יום מנומנם לכולם. (ו
לעידן שגנבה לי את הפתיל.)

De-Panther

New member
ולמה אני ער בשעה כזו מוקדמת?? כי...

אתמול החלטתי לישון כל היום והיום התאוררתי קצת לפני 5 בבוקר... ככה זה
דווקא כשאין לימודים אני מצליח להתאורר מוקדם מכאן נובע שצריך להתנהג ביום לימודים כאילו יש חופש

mprb

New member
בוקר טוב!

אני דווקא התעוררתי במצב רוח טוב.
ומשום מה אני ממש לא עייפה (זה בטח יבוא יותר מאוחר...) אז, שיהיה לנו יום מהנה ומלא חיוכים.........

../images/Emo42.gif סביר לכולנו !

אתחיל בהתנצלות מטעם מחשבי הביתי, שאור להבוקר היה טמון בזכרונו הנוירומטר היומי, ומשום מה, לכשהתכוונתי לשלחו לחלל האוויר, נעלם הקובץ כלא היה. כמובן שבאותו הרגע נשכח הנוירומטר הישן, והתכוננתי לכתוב נוירומטר חדש עקב העלמות הישן, אך זמני דחק בי. לפיכך, תיאלצו להעביר את היום בלא הידיעה מהו מדד הנוירומטר היומי. בנוסף, לאור הערתה של אקווה (משרשור אחר), נסיים בברכת שיהיה לכולנו יום בעייתי ומזעזע, ואם אשכחך ירושלים, אשלח לך מסר ואמתין לתגובה בסבלנות.

dana2909

New member
אוי, ידעתי שהייתי צריכה להשאר במיטה

יש אנשים שפשוט היו צריכים להרוג בלידתם. השמוק הזה, עליו סיפרתי לכם לפני כמה ימים, ממשיך את מלחמתו בי. בינתיים הוא יצא קטן כמו חרא של זבוב אבל אני מרגישה איך השפיות שלי נעלמת והולכת. איפה אני יכולה להזמין חיסול? מי יודע את הטלפון של עראפת?

אני לוקח בחזרה את מה שאמרתי

על אלה שלא עובדים בחג. אתם לא עובדים - יש פחות דואר - יש לי פחות עבודה - אני מסיים ב- 10:30. המשיכו כך!

d@r121

New member
../images/Emo42.gif בוקר סביר לכולם

רציתי לשתות שוקו- החלב חמוץ כמובן שאגלה את זה רק אחרי שכבר הכנתי הכל רציתי לאכול פרוסה- הקוטג´ לא מריח משהו למזלי הפעם בדקתי לפני שמילאתי פורסה שלמה בסוף התפשרתי על מוקה ועל פרוסה עם גבינ"צ בוקר טוב

מיטללל

New member
צהריים טובים!

מה זה זה? התחברתי כדי למלא את תפקידי... ואין פה אף בעייה. זה לא בסדר! מה יהיה?

maayan15

New member
צהריים לא רעים..

אז קמתי (=דודה שלי החליטה שישנתי מספיק זמן) בשעה 12 בלילה (לדעתי צריכים לעצור אנשים שמעירים אנשים ביום חופש)....כואב לי קצת הראש ואני שוב מתווכחת עם חברה שלי לגביי איזה מוזיקה נשמע (היא אוהבת מטאל ואני רוק...) אבל הכל טוב.... אגב, אתמול שלא הצלחתי לשלוח הודעות בלילה כמעט הרבצתי למישהו...תפוז מתחילים להימאס עליי..ובנוסף אני מחכה כבר שיגידו לי אם אני אנהל את הפורום של "הכי גאים שיש" או לא.....אבל המנהלת הנוכחית מתחמקת כרגע מתשובה... שיהיה לכולם המשך יום נעים
מעיין

maayan15

New member
אגב,

השבוע כבר קיבלתי 2 סימנים לבוא המשיך....וכולם יודעים שפעם שלישית גלידה...אז אם אני מקבלת עוד אחד אנא חכו לאיש עם זקן (צרפתי-עדיף..) רכוב על סוס או חמור או הארלי דייוידסון.....

maayan15

New member
וכמובן שכשאני רושמת המשיך

הכוונה שלי היא ל"המשיח" זה מה שקורה שחברה שלך ובנדוד שלך הולכים מאחורי הגב שלך מכות ושאת יודעת שהם הולכים לשבור משהו כי כל פעם שהם ביחד באותו בית הם שוברים משהו...(אגב,בנדוד שלי וחברה שלי הם פשוט ידידים טובים..שזה אמור להיות דבר טוב והכל..אבל יש לי כאב ראש..)

ולכל התוהים

לא אהיה היום בצ´אט מכיוון שאני נוסע לת"א שם אצפה בסרטו המופלא של ג´וני דפ - "פחד ותיעוב בלאס וגאס". אפי - מה קורה עם שר הטבעות? ראית כבר? דעי לך שעוד 16 ימים מגיע החלק השני לארץ ואת תרגישי די טיפשה אם לא תראי את הראשון קודם...

maayan15

New member
אהההה....

שימו לב לשינוי חזרה + תוספת של החתימה האהובה שלי.....

למעלה