השעה כמעט חמש..

השעה כמעט חמש..

שוב לילה ללא שינה עבר על כוחותינו.
הפורומים שוממים.
גלגל"צ משמיע כעת את השירים היפים ביותר שגורמים לך לחשוב למה בעצם הם לא משדרים אותם במהלך היום.
במסנג'ר כולם ישנים ודווקא ההוא שער..אני לא יודע מי זה בכלל
רק אני והמשחק האהוב עליי (ולא..זה לא מה שתם חושבים) מבלים ביחד את הלילה ומחכים להגיע לעבודה בשביל להירדם קצת.. שבוע טוב לכולם.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif טקסט גדול לתיאור לילה

גם אצלי היה לילה מזעזע. נכנסתי למיטה מוקדם בשבילי, כי ידעתי שאני צריכה לקום טיפה'לה יותר מוקדם. למרות שאני כבר כמה זמן נמנעת מלהסתכל על השעון כשאני מקיצה בשביל לחסוך מעצמי תסכולים, לא עמדתי בסקרנות. אחרי הסתובבות של כמעט שעתיים נרדמתי. כעבור 50 דקות התעוררתי לזוועתי. הפעם היה אפילו יותר קשה להרדם בחזרה ובערך 5 דקות אחרי שנרדמתי התחילו לאסוף זבל והעירו אותי. כשהשעון צלצל הייתי ערה. שמתי נודניק לעוד 10 דקות. זה שאני ערה עדיין לא מצליח להוציא אותי מהמיטה. שמתי עוד פעם נודניק ל- 10 דקות. בטווח של ה- 10 דקות האלה ישנתי מעולה איזה כמה דקות. קפצתי בבהלה לפני שהגיע זמנו של הצלצול, אבל הפעם הבהלה כבר הוציאה אותי לגמרי מהמיטה ונותר לי רק לחכות עוד איזה דקה כדי לבטל את הצלצול. אני דווקא מרגישה טוב עכשיו. עירנית. היה איזה שלב שתכננתי על שינה של ערב, אבל כרגע זה לא נראה לי וגם מפחיד אותי להרוס גם את הלילה הבא.

ורד302

New member
גם לי זה קורה הרבה

מכירה את ההרגשה הזו. אני בזמן האחרון משתדלת לא לצאת מהמיטה, ולא לגלוש באינטרנט כשאני לא נרדמת - כי אני מרגישה שזה מחסל את הסיכוי האחרון שיש לי להירדם. לכן גם לא כל-כך פוגשים אותי כאן בפורום בשעות האלה. אם כי גם אני ב- 5 בבוקר הייתי ערה. בלילות האחרונים אם אני מתקשה להירדם - או שאני נשארת במיטה (אבל בתנאי שאני שוכבת רגועה בלי לייסר את עצמי בזה שאני עוד ערה). או שאני קמה, יושבת על כורסה בחושך ובעיניים עצומות, ועושה לעצמי טיפול רייקי. ורק כאשר אני מרגישה שהראש עומד להישמט כלפי מטה, ושיש סיכוי שארדם - אני חוזרת למיטה. אני משתדלת אפילו לחזור בעיניים עצומות. והשיטות האלה עוזרות לי במידה מסויימת. דבר נוסף שאני עושה - הרחקת כל מיני דברים שמפריעים לשינה.לדוגמה: - אני מוציאה מהשקע מכשירי חשמל שמפיצים אור - אני מרחיקה מהישג ידי שעונים, כדי שלא אסתכל באמצע הלילה על השעה. - אני סוגרת את דלת חדר השינה (גם אם נורא חם ומחניק) ומשאירה את הכלבה שלי באותו החדר (זו דירת חדר וחצי), כי אם הדלת פתוחה - היא נובחת כשהיא שומעת קולות של בני אדם מהרחוב. ואם סגור - היא פשוט לא שומעת, ולכן לא נובחת.

למעלה