השעה כבר אחרי 11:00,

חזרתי פתאום, הנה אני בבית...

חוויות א"מ ואשתו הי"ו במחלקת נשים אז היום חזרנו מבית החולים, הרופאים הרגיעו את ההיסטריה שלהם, אנחנו מנוג'סים ועייפים כדבעי (ואפילו הרבה יותר מדבעי) והכל בסדר. הלידה תהיה כנראה במועדהּ, אלא אם הילדה תחליט שהיא רוצה לצאת מוקדם יותר - אנחנו לא הורים לוחצים: רוצה? שתצא.
שלושה ימים עייפים חלפו להם בטיסה, מאז אותה בדיקה שגרתית ביום שלישי, לילה ארוך מאוד שבסופו נסיעה הזויה מבאר-שבע דרומה בשתיים לפנות בוקר, וחזרה כעבור ארבע שעות אל בית החולים, ועוד חוויות כאלה... ניקרתי כמו מטורף על המיטה והסתכלתי על האחיות שנכנסו מדי פעם לקחת לחץ-דם וכו' בעיניים מזוגגות, שלא נראו כך מאז ההרצאות המשמימות ביום העיון על ליבוביץ'...
שהות במחלקת נשים - וכמובן, שהות בבית חולים בכלל - היא חוויה לא פשוטה. מחלקת נשים היא גם מחלקה מאוד רגשית, ולא בגלל מין המטופלות (כאילו נשים הן רגשניות), אלא בגלל הסיטואציות המזדמנות - חלקן קשות מאוד. אז כשכואב לך עצמך זה דבר אחד: אתה בוכה, גונח, נאנח... אבל היו לנו שם סיטואציות קשות של איבוד העובר, או מישהי שהחליטו שהיא הולכת לגרידה (המשמעות למעשה זהה בשני המקרים) וכיוצא-באלה, שגררו צרחות ובכי קורעי-לב. מחלקה עם הרבה מתח באוויר, נכון - יש גם אקשן ואקשן חיובי באזור היולדות, אני חושב שזו אחת הסיבות שרופאים ואחריות לפעמים מעדיפים לעבוד באזור הזה של ביה"ח, שיש בו כל-כך הרבה אופטימיות והבאת-חיים לעולם, אבל במחלקת נשים רואים (בעיקר שומעים) שלא הכל ורוד. מחר אני חוזר ללמד, אחרי שנעדרתי במשך יומיים והעולם - כפי שזה תמיד מפתיע אותנו מחדש - לא התמוטט. לילה טוב לכל הציבור, אנא זכרו להזיז את מחוגי השעון לכיוון כלשהו ובלבד שלא יישארו כפי שהיו.

idanyd

New member
השעה כבר אחרי 11:00,

ועוד לא נפתח שרשור בוקר-טוב. "משהו מסריח בממלכת אפימרק". אז הנה, אני מרים את הכפפה, ופותח את השרשור היומי.
בוקר טוב ו-
י לכולם. איזה כיף להסתכל למעלה ולראות כחול. אישית, היום שלי התחיל ממש לא טוב, כשהשעון היחיד שלא כיוונתי הוא השעון של המערכת שלי, שאמורה להעיר אותי בבוקר, בקולו הערב של השדרן התורן בגלגל"צ. אז איחרתי בשעה לעבודה, מה שאומר שאני בטח אצא מפה שעה מאוחר יותר, ועוד סופ"ש כבר יהיה בשלבי סיום לפני שהוא התחיל.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר עייף...

שוב פעם הלכתי לישון מאוחר, שוב פעם אני עייפה. חברה שלי באה אליי היום, נקווה שיהיה כיף. המשך יום טוף לכולם
מעיין

De-Panther

New member
בוקר עם שעה אחת פחות שדווקא...../images/Emo42.gif

הייתה מאוד חסרה לשינה שלי ונראה שלשינה של כולם אפילו של המורים והיום אני הולך לאמא שלי לשישבת
אומנם לא יהיה לי אינטרנט אבל אני הולך לאמא!!
בכל מקרה... אני לא אהיה כאן אז ביי לכם

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

1 . אלכס אנסקי לא היה היום בבוקר .. 2. היה משהו אחר ב -6 , שהרגיש כמו 5, 3. ראיתי היום את מתי כספי. 4. טוב לא, מישהו שדומה לו. 5. אני צריך לישון, והרבה. 6. אני עדיין מחפש מתכון לשוקו (כבר אין שוקולד מריר) 7. עכשיו זה מרגיש כמו 11 כזה... 8. בוקר טוב.

Paranoid Y

New member
בוקר כואב וצורב..../images/Emo122.gif

קמתי עם כאב ראש נורא...הלכתי קצת... ולא הייתי יציב.. כמעט נפלתי כמה פעמים..עד שהצלחתי להגיע לכאן.... ואז מצאתי תפוז וכמה עלי בצל ירוק על שולחן המחשב...ולא יודע מה הם עושים כאן... אז המשך יום טוב לכולם
(צורב??)

Paranoid Y

New member
ואווו?!?! לקח לי 28 דקות לכתוב....

3 שורות?!? איזה מהיר אני..

אקווה

New member
זה ממש מוצא חן לי

השעון קית הזה!! עכשיו 18:17 ויש עוד אור של ממש בחוץ! וזה רק ילך ויהיה טוב יותר! ואפילו שמש של ממש היתה! ממש נשרפתי כשיבתי לארוחת צהריים חמימה עם חברה באחד מבתי הקפה של עין כרם ציורית כל כך... זה יופי, רק שימשיך ככה!

leeloo

New member
כמה שטוב שמתחלף לו השעון...

בזכותו ירדה לי שעת עבודה! ונשבעת לכם שכל הגוף שלי גמור מת.. זה התחיל מאילת, שיצאנו כל ערב למסיבה, זה עבר לזה שאיך שחזרתי יצאתי, ויום למחרת גם, ויום אחרי עבדתי, ושוב יום אחרי, והיום זהו. ישנתי עד 17:00 וכל הגוף כואב... זה מה שקורה כשחמישה חודשים יוצאים רק סופ"שים ולפתע בבת אחת זה עובר לכל ערב.. אז אני עושה הברזה היום, כי מחר אני שוב צריכה לעבוד, והחלטתי שלא להרוג את עצמי, רק לגסוס קמעה...

shellyland

New member
היה לי יום נפלא

אחרי שביליתי לילה שלם בבכי
(מוסקט, מי אמר אכזבה?) התעוררתי בבוקר והשמש זרחה וכשראיתי שהשמיים מחייכים (כי הם זכרו ש"גם החזקים מפחדים ליפול") מיהרתי ושמתי את הדיסק שקיבלתי אתמול מידיד מתוק, שטרח והעתיק לי את התקליטים הישנים של יגאל בשן משנות ה-60 וה-70. אחר כך טיילתי לי במושבה הגרמנית ששום דבר לא לוקח עליה בבוקר יום שישי בהיר ומחוייך, קניתי לי כמה מתנות וגם אחת לאחותי כי יש לה היום יומולדת. משם הלכתי להפגש עם חברה בחצר של הבית המקסים שלה בבקעה והעברנו כמה שעות על קפה ועוגיות. חזרתי הביתה ובישלתי לאחותי את ארוחת היומולדת למחר, שיצאה פ-י-צ-ו-ץ, ואז הדלקתי את הטלויזיה בערוץ 33 וצפיתי בתכנית מרתקת על תולדות המוזיקה הברזילאית מתחילת המאה שעברה ועד היום. וההודעות שלי מתחילות להראות כמו ההודעות של הפנתר, רק אופטימיות. מה צריך יותר מזה?

leeloo

New member
איזה יופי

לראות אנשים שנהנים מהדברים הקטנים.. דווקא הדברים האלה של לשבת, לראות, לשמוע, לא משהו מיוחד ובומבסטי, סתם דברים שיכולים לעשות טוב, עושים לנו את היום. נפלא.

מה פספסתי?

למה הגעתם לשם מלכתחילה? ולמה לא נסעתם לגוש דן, שם כידוע יש רופאים דוברי עברית, וידוע שגם הטכנולוגיה מאוד מאוד מתקדמת? שוין, נא להודיע לי כשהרכה תיוולד. אשמח להפציע בבריתתה ולהסביר לה את כל האמת על החיים, בטרם תספיקו להרעיל את מוחה ולהגיד לה שכל האנשים טובים מיסודם, שכל אחד מקבל את מה שמגיע לו, ועוד כל מיני שטויות על זה שדרום הארץ שייכת לישראל.

למעלה