השעה הזו של היום

השעה הזו של היום

ממש עכשיו, כשיום העבודה הרשמי מאחוריי ולפני עוד כמה מטלות בית, זו בדיוק השעה שאני הכי אוהבת ביום שישי. זו השעה שבה אני סוף סוף מרגישה שהשבת מגיעה ואפשר להוריד הילוך. לא משנה אם זו שבת ילדים או לא, עדיין זו השעה שבה שנת הצהריים מתקרבת בצעדי ענק ורק מלחשוב עליה אני
עם השנים למדתי לאזן את השבת ולמצוא את המקום הנכון לי בין הבילויים לבין המנוחה, גם עם הילדים וגם בלעדיהם. זוכרת שממש כשנפרדנו, הייתי כ"כ עסוקה בלרחם על ילדיי שבכל שבת שהיו איתי - טיילנו בכל רחבי הארץ. היום - מסוגלת להישאר איתם שבת שלמה בבית ולא להרגיש ייסורי מצפון. ובשבתות בלי ילדים זוכרת את הקיצוניות שהיתה - שבתות שלמות של מנוחה ושבתות שלמות של בילויים ולא משנה איזו שבת זו היתה - הייתי מגיעה לראשון עם הלשון בחוץ. אז בדיוק בשעה הזו של היום, זה הזמן לאחל שבת שלום, שבת של עונג ומנוחה, שבת של שקט, בילויים ושמחה, שבת שלום

בשעה הזו של היום...

התבשרתי שהמחנכת של הבן שלי נשבעה לו שהוא דפוק. ואני חייב להתאפק... לא להתעצבן... עוד קצת ואז אכנס באמא שלה פשוט כי היא לא שווה כלום. שב"ש מנוחה רגיעה להשתדל להנות כמה שיותר - עם/בלי/מעורב

יערית

New member
המורות

השבוע כנראה התחרפנו לגמריי, גם בכיתה של הבת שלי המורה ביום המסיבה החליטה לומר לחברה של הבת: "את אינך ראויה לתת לי זר פרחים בטקס המסיבה"- טלפון לאבא, טלפון בחזרה למורה- ואחרי המסיבה היא התחננה לאב לסליחה ויש לה מזל שהאמא לא הגיעה כי היא הוקפצה לתחנה לאירוע- מפכ"לית במשטרה. וחוץ מזה הרבה בריאות
וחוץ מזה 2...הוא רחוק מכאן :((

ורק אני...

נפלתי על מורה מחנכת, שאכפת לה יותר ממנו, מאשר לאימו יולדתו ? אין לי מושג מה קורה בכללי, והאם לאצבע המורה, יש מקום להיות גם האצבע המאשימה. בפרטי, אני יודע שאני חייב המון תודה למורה שלו, ולצוות בכלל.

או יפה

שלא אני צריכה לאזן כאן את התמונה אבל חייבת להודות שגם סביבי יש לא מעט מורות שמזמן היו צריכות לצאת לפנסיה או לעבור חינוך מחדש.

נשימות עמוקות

ועוד כמה ליתר ביטחון הבריאות יותר חשובה מהכל
ד"ש לאחות הרחמנייה

מה שכתבת

מוכר לי מאד...גמאני הייתי נוהגת כך בעבר, אבל מודה שגם היום משתדלת בשבתות בלי להשלים חוסרי חברים ובילויים ובשבתות בלי משתדלת לעשות דברים מעניינים עם הבנות וגם לרבוץ בבית במזגן כמובן. שתהיה שבת טובה. הולכת לבדוק מתכונות. אררררררררררררררר. (אם יבוא רק עוד מישו אחד נוסף ויגיד לי שאני מורה ויש לי המון חופשים הוא יחטוף כזאת בומבה לפרצוף...
)

ערב שישי ../images/Emo39.gif

אחרי שנ"צ ארוך ומתוק
עם שינוי קל בתכניות ככה זה כשהחיים דינמיים ולא עומדים במקום . . . שבת נפלאה ומלאה באור ואהבה

למעלה