השנים הכי יפות...

השנים הכי יפות...

ואני בקדישה את השיר לכולכן, בנותי ואחיותי היקרות. השנים הכי יפות --------------- שנים באות, שנים עפות, שנים רעות ומעייפות. ורק אומרים כשהן חולפות שאלה השנים הכי יפות. שנים באות, שנים עפות, את ילדותנו הן קוטפות, את נעורנו הן שורפות, ואת חיינו הקצרים טורפות. מה יהיה בסוף, מה יהיה? מה יהיה בסוף, מה יהיה? כל אחד אומר לי שמחר כבר יהיה מאוחר. שנים באות, שנים עפות, כמעט בכלל לא מלטפות, עלינו את עצמן כופות, ואת מי שנופל הן לא אוספות. אין טעם אחורה לצפות, אין טעם לספור ולשפוט. שנים שחלפו נשטפות, רק אלה שתבואנה יפות. מה יהיה בסוף, מה יהיה? מה יהיה בסוף, מה יהיה? כל אחד אומר לי שמחר כבר יהיה מאוחר. שנים באות, שנים עפות, שנים רעות ומעייפות. אז איך אומרים כשהן חולפות, שאלה השנים הכי יפות? ****************** בנות, נצלו את השנים הללו ואל תיתנו להן לחלוף סתם. עכשיו הזמן לעשות חיים, לבלות, לצאת, לשמוע מוזיקה, לרקוד, לבלות עם חברים... בלי הרבה מחוייבויות, רק אתן לעצמכן. נצלו אותן, כי אלו השנים הכי יפות... אוהבת את כולכם יותר משאפשר לתאר ותמיד תמיד איתכן גם כשנדמה שלא... שלכם תמיד מאיה

ושוב....

את משאירה אותי ללא מילים... רק שהשיר הזה לא תופס אצלי.. לא שווה שכמותי.. אבל גם זה קורה.... סתם אחת.

השיר הזה תופס גם אצלך....

ןכיוונתי אותו גם אלייך. עם המון מחשבה. את שווה המון, את רק צריכה להכיר בכך. ואת לא סתם אחת. אף אחד פה הוא לא סתם אחד. כל אחד הוא יחיד ומיוחד. יעלי, מקווה שתתפסי עצמך בזמן....לפני שהשנים הכי יפות יחלפו להן. אוהבת אותך כל כך מאיה שלך.

A-naT

New member
עדנה שלום!!!!!

אני מצטערת להודיעך שבמהלך השעה האחרונה בפורום קיללת 635 פעמים. זוהי הזהרה ראשונה ואחרונה שלי. עוד פעם אחת ואני מטיילת לי לסופר! ראי הוזהרת!

אז עברנו לאיומים...

לא ראית את מחבט הבייסבול שלי נכון.. אני מקווה שלא תגררי אותי להיות נדיבה ולהדגים לך גם איך הוא עובד... עינתי- טיול לסופר (שלך במיוחד) יכול להוציא אותי מהכלים.. וזה לא טוב שאני א. לא שפויה.. ב. עצבנית.. עדנה...

כן! שנים יפות. עוד תראי.

ואל תשכחי אף פעם, שזה תלוי המון בך... את יכולה לעשות אותן יפות, או סתם לבזבז אותן.... אני, לצערי, ביזבזתי. כולי תיקווה שכשתביטי אחורה, לא תרגישי כך. מאיה

A-naT

New member
מאיה שלי..

..עוד אחד למגירה ;-) מקסים, תודה ואוהבת אותך מאוד עינת

feelin^lost

New member
מאיוש....

אלו באמת שנים מקסימות...חבל שאנחנו לא תמיד יודעים לנצל אותן כראוי...

מייק 48

New member
מקסים !!!

מאיונת (מותר לקרוא לך כך? אני אוהב את השם כך) חמודונת, השיר נפלא ומקסים, ומה שאת מקרינה לבנות דרך השיר ובין השורות - נפלא ומקסים עשרת מונים !!! שלך באהבה מייק

למעלה