השנה

השנה

אחי היקר,
הינה נמצאת לה עוד שנה פתח ואחת מונחת מאחור, השנה האחרונה הייתה זוועה מצאתי את עצמי כל כך לבד החברים שלי רצו להיות לצידי פשוט היה להם קשה להבין את התהליך שעברתי והיה קשה להיות איתי באבל לתקופה כל כך ארוכה. השנה האחרונה הייתה מלווה הרבה מחשבות עלייך וכאב. השנה האחרונה הייתה מלאה בהתמודדת כואבת. היה לי קשה והייתי לבד. השנה האחרונה אחותנו איבדה את הדרך וניכנסה לאישפוז את בשנה הקודמת לא חגגתי את ההתחלה שלה אלה התאבלתי הרגשתי שזה לא פייר להתחיל את השנה אם האם הוא לא יכול שנה שעברה בעיקרון הייתה זוועה..
ועכשיו מתחילה עוד שנה שאתה לא בה מתחילה עוד שנה של זיכרונות רעים וטובים וכולם כואבים כי אתה לא בהם הכל חסר משמעות כי בכל יום יכולים לקחת לי עוד אדם חשוב.. אז מה הטעם להקשר מה הטעם לאהוב כי במילא זה כואב מה הטעם להרגיש אם בסוף נפגעים..
השנה בחרתי לוותר השנה אני בוחרת לא להרגיש השנה נמאס לי
אם אני במילא לא אהיה שמחה אז כבר עדיך לוותר
ממני
משהי ממש מיותרת ולא חשובה בעולם הזה

מכתב תגובה

היי יקרה,
קראתי את המכתב שכתבת לאחיך והתרגשתי מהכתיבה שלך ומהאופן שבו את משתפת אותו במה שעובר עליך.
אני חייבת להגיד שהסוף של המכתב הפתיע אותי.
האם זה מה שאחיך היה רוצה בשבילך? שתוותרי?
אני מזמינה אותך לנסות לכתוב את מכתב התשובה שאחיך היה כותב לך למכתב הזה ולפרסם אותו כאן. מוכנה?
רותם

בשנייה הם עוזבים אז מהטעם

אני לא יכולה לתת תכתב תגובה בשמו כי אני לא יודעת איך הוא היה מגיב למצב של החוסר אונים שאני נמצאת בו ויותר מזה אני יודעת שאם הוא היה פה בחיים לא הייתי מתרדרת כל למטה בחיים לא הייתי עוברת את מה שאני עוברת ואם הייתה לי תגובה אחת ממנו זה היה מספיק כדי למנוע ממני לוותר לתיאש אבל הוא לא פה ואני יודעת שהוא לא היה רוצה שאני ויתר אבל לא הוא פה הוא עזב אותי פרש מהחיים אז הרצונות שלו פחות משנים כי אם הוא היה פה הכל היה שונה אז לא אני לא מסוגלת לכתוב בשמו והלוואי שהוא היה פה כועס ורותח שאני מוותרת אבל ויתרתי כי מה הטעם אם בשנייה כולם פורשים
ואח שלי הוא לא הדוגמא היחידה לפני כחצי שנה חברה שניסתה להתאבד בפעם השלישית... טוב זה כבר לא היה נסיון זה התאבדות... ממש פעם שלישית גלידה (בתרגום חופשי לבטוי באנגלית פעם שלישית אני צורחת) אז גם היא פרשה מהחיים עזבה מה מטעם להקשר לאהוב לסמוך להיות מאושר בחברת בן אדם אם ככה הוא עוזב אותך
אז כן אני מוותרת
ממני משהי לא חשובה מיותרת

לבחור בחיים

הי יקרה,
אני יכולה להבין את הייאוש ואת התסכול מזה שהם אינם ואת צריכה להמשיך להתמודד, אבל גם אני חושבת שאחיך היה כועס על זה שאת מוותרת ומרימה ידיים.
שכול והתמודדות עם מוות הם אתגר לא קטן. זה לא פשוט בכלל, אבל גם הויתור הוא לא פשוט.
תוותרי, ומה אז? לא ן זה יקח אותך? לאן זה יקח את הוסבבים אותך?
יש רגע שבו צריך לבחור בחיים.
איתך,
רותם

די!! נמאס

קצת נמאס לחשוב על כולם על מה אחי היה אומר על מה זה יעשה להורים שלי לאחיות שלי לחברות שלי
קצת בא להיות אגואיסטית לחשוב על עצמי קצת בא שיתחשבו וכן בא לוותר על עצמי

למעלה