השנה שלי

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

n k

New member
השנה שלי

מה שהטריד אותי ביותר השנה, או ליתר דיוק ב3-4 החודשים האחרונים, היה המעבר מהיסודי לתיכון (לידע כללי: ברמת-גן ובעוד כמה ערים ברחבי הארץ אין חטיבת ביניים - יסודי = א´-ח´ תיכון = ט´-י"ב). מצד אחד - הפרידה מהחברים בבי"ס הישן (למרות שאת רובם אני בטח אמשיך לראות בתיכון או סתם ברחוב) שאת רובם אני מכיר 8 שנים... מצד שני - קליטה בכיתה חדשה, אנשים חדשים - שאת כולם אני לא מכיר מחר נגמרת השביתה
אתם יכולים כמובן לשרשר "טיפים", קלישאות או מה שבא לכם אני מניח שאני פשוט צריך לתת לדברים להסתדר מעצמם ולקוות לטוב...

ניצן, נפש יקרה שכמוך

אני מסופקת אם אי פעם פגשת מישהו שלא התאהב בך נואשות תוך שניה ורבע. יש לך ראש בריא, הומור משובח, ובגרות שלא הייתה מביישת כמה מחברותיי הטובות ביותר (שמזמן עברו את מהירות גיל ה-30 המותרת בחוק). הנקודה החיובית בכל העניין היא שאתה לא היחידי בעסק, שכן כל האנשים התפזרו מבית ספרם הקודם, כולם חוששים, כולם מתביישים - וזו דווקא הזדמנות מצוינת למצוא כמה חברים חדשים ויעילים, ולבסס את מעמדך כמגה-סטאר בצורה סופית וחד-משמעית.

nutmeg

New member
הדבר הכי טוב

בלעבור למקום שלא מכירים אותך זו ההזדמנות "לברוא" את עצמך מחדש. סוף סוף לעשות את השינוי עליו חשבת ולא העזת כי - איך אפשר עם חברה שמכירים אותך עוד מגן חנה?

מקפיצה

משום שלא יכול להיות שבכל הפורום הזה לא נמצאים לפחות עוד אחד, שניים או עשרה שעברו אי פעם מהחטיבה לתיכון...

De-Panther

New member
גם אני עברתי ביום ראשון וכבר יש לי.

כמה חברים שאני מסתובב איתם הרבה אבל הבעיה היא שהכיתה הזו היא שילוב של כמה כיתות שהיו כבר קודם באותה חטיבה זה תיכון וחטיבה ביחד אבל כשמגיעים ל-י זה נחשב תיכון שם ומשנים את הכיתות אז יוצא שיש חבורות חבורות של אנשים באותה כיתה ואני כל הפסקה מסתובב עם אנשים אחרים וזה דיי קשה לא יוצא הרבה שכולם ביחד

De-Panther

New member
אבל בכולם נחמד לי אני בשנה שעברה...

הייתי ככה גם כן אז זאת הייתה יחסית חצר קטנה אז היה יותר נוח אבל כאן זה מקום ענקי כמו כפר קטן ואני הולך עם התיק כי אני כותב בנייד ולא במחברות אז אני צריך לשמור עליו אז דיי קשה ככה להסתובב אני רק מקווה שכל הכיתה תתקרב יותר כדי שאפשר יהיה להסתובב פחות

למעלה