השנה שלי -ופרוייקט מיוחד

Talila3

New member
השנה שלי -ופרוייקט מיוחד

זו שנה עם המון תוכניות, ומטרות להגשמה, לאחר שהחלטתי לפתוח עסק מהבית, השנה הזו מאד חשובה לי. אני מנהלת פרוייקט מיוחד במסגרת עבודתי כמנהלת עסק בתחום השיווק, הפרוייקט מאפשר לאימהות חד הוריות לעבוד מהבית, הפרוייקט מאפשר ללמוד מגוון קורסים, ולעבוד מהבית, ותחום נוסף הפרוייקט מלווה בהקמת עסק ביתי, הליווי כולל קורס ועזרה בתחומים נוספים על ידי אנשי מקצוע. פניתי למשרד למסחר ותעשיה, ולאחר שהפרוייקט עבר בדיקה על ידי המחלקה המתאימה הוחלט על שיתוף פעולה מלא. כולי תקוה שהפרוייקט אכן יעזור לאמהות חד הוריות. להגשת מועמדות לפרוייקט ניתן ליצור קשר במסר, או להשאיר פרטים במייל: [email protected]

היי טלי,

בהחלט מאוד מעניין. יש עמותה בחיפה שאת שמה שכחתי כרגע, אם תרצי אני אתאמץ להיזכר, שמטרתה לקדם נשים ולהוציא אותן ממעגל התלות והעוני באמצעות ליוויין בהקמת עסק זעיר. העניין הוא שהן פועלות אך ורק באזור הצפון ובדר"כ עם נשים מהמגזר הערבי. כבר מזמן חשבתי שצריך להיות באזור המרכז משהו דומה, אפילו חשבתי על הקמה של משהו כזה, ומאחר שיש לי נסיון בניהול עמותות לקחתי את זה יותר לכיוון הזה, למרות שהכיוון שאת מדברת עליו נשמע מצויין לא פחות. אם את צריכה עזרה בבניית הפרויקט אני אשמח לעזור, ובכל מקרה זה מאוד יעניין אותי באופן אישי אם תרחיבי מעט ותספרי איך את מתכננת להתחיל לשווק את הנושא ועל ההענות לו. זה בהחלט פרויקט פריצת דרך שיהיה מעניין לעקוב אחריו. ערב נעים,

Talila3

New member
תודה על תגובתך החמה...

אשמח מאד אם תיזכרי, מאד יעניין אותי לשוחח עם העמותה מחיפה, ובמקביל אשמח מאד לקבל עזרה בפרוייקט המיוחד הזה. לגבי השיווק, חשבתי שבפורום משפחות חד הוריות (מקוה שלא טעיתי בשם)דווקא ישמחו לפרסום הפרוייקט אך לצערי נעניתי בשלילה לנוכח פירסום הפרוייקט, במקביל לפרסום בפורום שלחתי מסר אישי למנהלת הפורום אך היא כלל לא גילתה עניין בנושא, חייבת לציין שנדהמתי מאד, ואז הגעתי לכאן והנה אני מקבלת ממך תגובה חמה ביותר וזה מעודד ומעורר בי מוטיבציה נוספת להמשיך ולא לוותר. פניתי ללשכות התעסוקה, למשרד התעשיה והמסחר, עובדות איתי כרגע 2 בחורות חד הוריות, ואני מנסה להגיע לכמה שיותר נשים בדרכים נוספות. שמחה שגילית עניין בפרוייקט טלי

sobolina

New member
גם אני רואה חשיבות רבה לפרוייקט

ובאמת מפתיעה אותי האדישות של מנהלת הפורום ההוא. האם ניסית לברר על דרכים נוספות שיכולים לעזור לך לפרסם את הפרויקט ,לדוגא הרשות לעסקים הקטנים , או מט"י וכו'
הילה

שמקרה הפנייה לפורום לא ירופף את

ידייך, חבל על פרויקט יפה שכזה שיפול על תגובותיהן של משתתפות בפורום זה או אחר. הגוף הממשלתי שבידיו יש את הנתונים המדוייקים על אמהות חד הוריות בארץ שלנו, זה הביטוח הלאומי, שכפוף למשרד העבודה והרווחה. עדיף אולי לבצע פנייה מסודרת למשרד הזה, בעצמך או באמצעות הגורמים במשרד המסחר והתעשייה שנתנו לך את ברכתם. בכסף הם לא יעזרו מן הסתם (אולי כעידוד למעסיק), אבל בפנייה מסודרת הם בהחלט יוכלו. רשימות לא תוכלי לקבל, אבל להכין מכתב מקצועי שיישלח על ידם, הם יסכימו. השאלה היא לגבי ההיקפים שאת מדברת עליהם, למי מתאים הפרויקט ובטח יש עוד הרבה שאלות חשובות לשאול עוד לפני הפניה. העמותה בחיפה נקראת העמותה להעצמה כלכלית לנשים, יש להם אתר באינטרנט, כך שאני בטוחה שתמצאי אותם בחיפוש פשוט. ואני אשמח להירתם להצלחת העניין.

AIDA1

New member
ליעל וטלי , הנה הפרטים על העמותה

העמותה להעצמה כלכלית לנשים בן גוריון 37 , ת.ד. 9148 חיפה 31091 טל : 048520027 [email protected] www.womensown.org.il אני סיימתי שם קורס. אשמח להשתתף בפרויקט. בהצלחה !!!

Talila3

New member
תודה רבה רבה../images/Emo45.gif- חייבת לשתף אתכן

את כול המשוב לפרוייקט אני מקבלת בפורום הזה, פשוט לא ייאמן, ניסיתי שוב לפרסם בפורום חד הוריות, ומשם אין שום היענות, אני פשוט לא מבינה איך ייתכן הדבר, כנראה שיש כאן אנרגיות טובות, בפורום המקסים הזה. תודה בנות

בשמחה - ../images/Emo6.gif

מאז שעברתי לגור כאן לפני 3 חודשים, כל מי שנכנס אליי הביתה, מתיישב על הכורסא ואומר לי (בלי לתאם עם האחרים שהיו לפניו) - איזה אנרגיות טובות יש כאן בבית... איזה כיף לי לשמוע את זה. והנה, אני קוראת את ההודעה שלך ופתאום עולות ממנה אותן מלים. נחמד, לא? ואת מוזמנת תמיד.

א ס י ת

New member
יעל, מי שמגיע לדירה ששיפצתי, לא

רוצה לעזוב. אומרים לי גם שבדירה שלנו יש אנרגיות טובות. יש תחושה של נוחיות.

למעלה