השנה התחילה רע.

m i t a l y

New member
השנה התחילה רע.

לאחר שאבי לא הגיע בפעם הקודמת, הצלחתי להגיד לו באחת משיחות הטלפון שזה מאוד חרה לי ומאוד התאכזבתי. השיחה היתה נעימה אך טעונה ולצערי לא התפתחה. היתה לי ההרגשה שהוא לא מתחבר לאכזבה שלי ממנו ובמקוםלהתנצל ולהבטיח שבפעם הבאה הוא ישתדל להגיע, הוא השתדל רק לנסות למצוא תירוצים ל-למה הוא לא הגיע. השיחה הזו נגמרה ב"לא כלום" והשאירה לי "טעם מר" בפה. בערב ראש השנה עבדתי עד מאוחר (17:00). באמצע היום הוא התקשר לאחל לי שנה טובה. מכיוון שהפלאפון שלי מקולקל לא יכולתי לדבר ליותר מדקה והבטחתי להתקשר מהבית כשאגיע. כשבאתי הביתה, למרות שלא רציתי, התקשרתי כדי לאחל שנה טובה ולאחל איחולים גם לאשתו ול-2 ילדיו/אחיי למחצה שאני מאוד אוהבת ומתגעגעת. הוא שאל והתעניין על העבודה וכשאמרתי לו שאני אמנם חדשה בעבודה (רק שבוע), אבל לא בטוחה שאני מעוניינת להמשיך. הוא התחיל לגעור בי ולהטיח בי ש"שוב את לא יודעת לשמור על יחסי אנוש" וכו' וכו' וכו'. שוב חשתי שהוא אינו מתחבר אלי ונכון, הוא אמנם דואג ואכפת לו, אבל למה בביקורת? למה הוא מטיח בי דברים במקום לעודד ולתמוך??? לא רציתי להעכיר את מצב רוחי שמיד לאחר השיחה "התדרדר קשות" גם ככה, ולכן סיימתי את השיחה מהר. המצב כרגע אינו ברור. הוא כמובן מתוח מאוד ואין תקשורת כלל. זה מטריד אותי מאוד ומדיר שינה מעיניי. זהו. זה היה סתם בשביל לפרוק מה מעיק עלי בימים האחרונים. ו-
לכם.

m i t a l y

New member
לא, לא סיפרתי

דיברנו בעיקר על העבודה שלי, (הוא שמע את זה כנראה מהאח שלי או מהאקס). הוא שאל את השאלות ה"יבשות" וכו' ואני כנראה במקום להגיד ש"הכל בסדר", סיפרתי לו את ההתלבטויות שלי - כנראה שזו הטעות שלי???????????????

m i t a l y

New member
אז מה?

פשוט להגיד "הכל בסדר" וזהו? ואם באמת לא הכל בסדר ועדיין יש לי התלבטויות? לא לספר? לא להתייעץ? והוא הרי תמיד היה אומר ודוחף אותי לבוא אליו ולדבר ולשפוך את הלב... ועכשיו אני באמת זקוקה מאוד למישהו כזה.

alona 9

New member
לא לספר..

עדיף לומר "הכל בסדר",במיוחד כשיודעים את התגובה מראש..להתייעץ תמיד אפשר עם אנשים שלא ישללו מראש את מעשייך , לפעמים עדיף לספר לאחר מעשה,כמובן שלאחר קבלת יעוץ מאדם מתאים..

pf26

New member
אני לא יודעת להגיד ש"הכל בסדר"

כשרע לי, ולפעמים אני ממש מצטערת אח"כ על חשיפת הקשיים. לצערי אלונה וגילבועא צודקים... אל תשתפי אותו בהתלבטויות.

הדור של האבא שלך שונא התלבטויות.

תחסכי את זה ממנו. אבא שלך הוא לא חברה ששופכים בפניה את הלב. הוא בטוח שהתלבטות מעידה על חולשה, וזה מעצבן אותו. תמיד צריך ליפות קצת את המצב לכבוד ההורים. יש להם לב חלש ופה גדול.

גלבועא

New member
לא יודע לגבי הלב החלש

אבל בשאר הדברים את בהחלט צודקת. הם גם מפחדים מאוד מהתלבטויות שלנו, זה מלחיץ אותם מאוד.

avi 38

New member
בואי אני אספר לך משהו על עצמי

כולם פה ובצדק אמרו לך לא לספר וזה הכי הכי טוב כי כל פעם שסיפרתי לא רק שלא עידדו גם מתחו ביקורת ויתרה מיכך השתמשו בזה כקלפי מיקוח כל פעם נהגו לומר לי די לבכות לא פירגנו תמכו תמיד אמרו לי ידענו אמרנו לך וכו..... ומיכאן החלה מערכת היחסים שלי עם אימי להיתדרדר עד היום שאני כבר 7 חודשים לא מדבר איתה וניראה לי שזה הפיתרון האידאלי שלי אחרי כולכך הרבה שנים היא תמיד אמרה מה קרה אתה כבר לא מספר שום דבר אתה כבר לא מדבר חסר להם הפילפל והמלח ואני כבר לא נתתי להם את זה אז אני ............ בעניהם לפחות מסקנה אסור לספר להם כלום ואין לכם מושג כמה אני שמח שאתם כאן כי כאן אני יכול להוציא החוצה מבלי לשמוע הערות ביקורות ועלבנות שתיהיה לכם אחלה שנה וגמר חתימה טובה אנשים טובים

למעלה