השנה היא 1996~

ALiCiA SpInNeT

New member
השנה היא 1996~

עלילות ליאם כמתואר בצהובוני אותה שנה: אני אוהבת ליאם. ככה!!! רוצה שקט שיאפשר לי להמשיך במסע יחסי הציבור. : 3.4- צרות בסיבוב ההופעות באירופה. ה"דיילי מירור" מדווח ש"ליאם גלאגר המופרע התכתש עם מנהליו, קילל עוברי אורח, ואפילו דיבר רעות על הלהקה שלו עצמו בהתפרצות טיפשית בזמן שכרות." העיתון מתאר תקרית חורבן של ליאם בסוויטת-מאתיים-הפאונד-ללילה שלו במלון פארק בגרנובל: "מנורת זכוכית נחה מנופצת על הרצפה; טלוויזייה הפוכה על צידה; שולחן מרוסק." יחד עם זאת, הדיווח כולל תגובה מהשוער הראשי של המלון: "אנחנו מארחים הרבה קבוצות רוקיסטים פה. לא היו לנו יותר צרות עם אואזיס מאשר עם דמיס רוסוס." alrighty then 5.8- הסאן מדווח, 'הלצת אואזיס ודיג'יי כריס אוונס'. נאמר שהלהקה "זעמה אחרי שכריס אדום השיער התלוצץ על כך שארוסתו של ליאם דאז, פסטי קאנסיט, 28, בהיריון", ואחרי ההופעה שלהם באגם לומונד, הם "שחררו מתקפה מפליאה וחסרת מעצורים" כנגדו. בפרובוקטיביות אמר ליאם על הבמה: "אוי, פרצוף טיפשי. היא לא בהיריון לעזאזל, אז תשתוק, ממזר ג'ינג'י. אתה תחטוף על זה. בוא בחזרה לבמה ותפגוש אותי, ממזר אדום מזויין." דווח שאוונס עזב לפני סיום המופע.
27.8- שבוע אחרי שהבריז מתוכנית האנפלאגד של הלהקה בMTV, ככל הנראה בגלל גרון צורב, ליאם יוצא משדה"ת הית'רו מספר דקות לפני שהלהקה ממריאה לשיקאגו - סיבוב הופעות בארה"ב. 'ליאם פורש', כך מדווח ה סאן, ומוסיף כי ליאם "התעקש שהוא -לא- עזב את הלהקה". ליאם אומר שהוא לא יוכל להופיע עד שהוא לא ימצא בית מגורים חדש: "אני אואזיס, אני התחלתי את הלהקה המזויינת, אני מעוצבן מזה אבל אני צריך לעבור דירה. אני לא יכול ללכת לחפש בית באמריקה בזמן שאני מנסה להופיע מול יאנקים מזורגגים טיפשיים."
6.9- 'אמריקה נבחלת מיריקתו הגסה של ליאם', מדווח ה סאן, שוב, אחרי הופעתו של ליאם בטקס פרסי הMTV. "ליאם גלאגר המופרע מאואזיס הטיל חרפה על ליל אמש", ממשיך העיתון ומוסיף ש"מביני עניין" מחזיקים בדיעה שהוא טרפד את סיכויי הלהקה להצלחה בארה"ב בכך ש"קילל והעליב את הקהל בטקסט וולגרי, תוך יריקת גוש ליחה ענק על הבמה, והשלכת פחית בירה פתוחה לכיוון הקהל." ליאם מגיב בבלעדיות לסאן, "חשבתי שהמופע עצמו היה חרא, אבל שההופעה שלנו הייתה יוצאת מן הכלל." 8.9- סאריס בלייקלי ההרוסה, 25, מספרת לעולם על "גיהינום הסמים והסקס שלה עם ליאם". "ליאם גלאגר המופרע מאואזיס גרר את ארוסתו לרכבת הרים של סקס וסמים ואז זרק אותה לדמעות", מדווח העיתון. סאריס פגשה את ליאם ב-1992 וזו הייתה אהבה ממבט ראשון. הזוג עבר לגור יחד ו"לעיתים קרובות הסקס שלהם 'תודלק' ע"י קוקאין קטלני". ליאם זרק אותה לפני שנתיים. 13.9- 'פישולואזיס'(נו, איזה עיברות עלוב לBLOWASIS) היא כותרת העמוד הראשי של הסאן. הוא מודיע ש"אלילי הפופ, אואזיס, התפרקו בסערה אחרי שריב בין נואל לליאם גלאגר התפרץ והפך לקרב אגרופים נזעם." העיתון מדווח ש"ליאם גאלגר צלצל בדמעות לאימא פגי מארה"ב לפני הפירוק ואמר לה: 'זה הספיק לי-אני לא יכול להמשיך. זה פשוט לא עובד - כולנו רוצים לבוא הבייתה למנצ'סטר. אני לא יכול להמשיך וזה סיוט. רבנו הרבה.'" אף על פי כן, נראה ש'פגי הלחוצה' לא באמת סיפרה זאת לעיתון. היא אמרה לכתבים, "אין לי כלום להגיד", לפני שנחפזה לתוך המסחרית שלה. 27.10- 'פסטי מתעצבנת על ליאם השיכור', מדווח News Of The World. העיתון טוען שלאים סירב לענות לשיחותיה של פסטי בזמן שעבד על האלבום החדש של הלהקה באולפני ההקלטה אבי רודז. אחרי שניסתה להשיג אותו במשך שעתיים היא ככל הנראה שיגרה פתקית שדברה: "תודה רבה על שאיכפת לך. אתה יכול לדחוף את MTV במעלה התחת שלך. אני מקווה שיהיה לך שבוע נהדר, זיון ציפורים(?גווינית'?) עם החברים שלך, אתה לא תראה אותי יותר. 7.11- "מעריצה סיפרה אתמול איך כוכב אואזיס, ליאם גלאגר, היכה אותה על האף בהופעה", מדווח הסאן. גאיינור סימונאלי, מטפלת בת 26, מספרת לעיתון שהיא פגשה את ליאם בהופעת Ocean Colour Scene בHammersmith Palais בלונדון. "הוא צחק עליי בפה פתוח לרווחה, צעק "ארררררררעע" והיכה אותי על האף והשפה. זה גרם לעיניים שלי לדמוע. הוא בטח שתה - או משהו." המשטרה החליטה שהתקרית לא שווה חקירה. 10.11- "פניו של ליאם גלאגר המופרע מאואזיס היו עטויות חמה, כשהוא שיגר נפיחות מרושעות לעברו של הכתב שון אוברייאן", מדווחים ב News Of The World, שהכתב שלהם עימת את ליאם עם תמונה שלו מלווה ב'שחורת שיער יפהפיה'. ליאם ככל הנראה צרח, "לא מזמזתי אף ציפור, בןאדם!" העיתון ממשיח לעניין הפחות חשוב, ככל הנראה, של מעצרו של ליאם ברחוב אוקספורד שעות אח"כ בחשד שהחזיק קוקאין. 'מקור משטרתי' מוסר, "כששוטרים הגיעו אליו הוא התקשה להתמקד בהם, אבל אמר "אין לזה קשר אליכם. אני מסתדר. אני בסדר.", אבל הם לא התרצו. הם חששו שהוא מעורער.

למעלה