השנה החדשה בפתח...

crazy4tc

New member
השנה החדשה בפתח...

ואיתה מגיעים כל טקסי הפרסים לשנה שחלפה... טוב אז כולנו כבר יודעים שבאמטיוי באמריקה לדה קולינג אין שום מועמדות אבל מה עם אירופה? (להזכירכם שנה שעברה הם גברו על אבריל ושאקירה בתגלית השנה) אז מה אתם אומרים? יש להם סיכוי? כאילו, בזמן האחרון לא קורה איתם שום דבר אז אולי אולי תהיה להם מועמדות... אבל נראה לכם שהם גם יזכו???

גל GS

New member
אני לא חושבת שהם יהיו מעומדים

באמת לא שמענו מהם מזמן

love alex

New member
זה לא נכון... ../images/Emo4.gif

אם לא ראיתם למטה, כתבתי בשירשור שלא קופץ (כרגיל...) שאלכס מסר שהסינגל הבא שלהם יהיה מתוך הדיסק החדש והוא ייצא מתישהו בספטמבר והדיסק עצמו ייצא מתישהו באוקטובר.

crazy4tc

New member
אוי זה מצוין...

כי שנה שעברה הטקס היה בנובמבר אם הסינגל שלהם יצליח יש להם סיכוי מצוין!! (כתוב לי ביומן ב14 בנובמבר: הם ניצחוו!! הם ניצחו!!!!!
) דווקא לי נראה שהם יהיו מועמדים כלהקת הרוק הטובה ביותר... נראה לכם יש להם סיכוי?? ואם כן יש להם סיכוי לזכות? ומי יהיה מועמד נגדם?

T a L L L

New member
הממ..

המועמדות היחידה שלדעתי הם יקבלו, זה אולי שיר הנושא או שיר מפסקול או איך שלא קוראים לזה.. וזה די ברור שהשנה אבנסנס יקבלו פול מועמדויות ופול פרסים..אבללל זה כזה מציק...הם הפכו למוכרים כמו בריטני..כל ילדה בת 12 שרה את השירים שלהם..

taltal girl

New member
כן, אז? ../images/Emo25.gif

ואני לא אתחיל להסביר לך למה אני שומעת שאקירה, ולמה אני מעריכה אותה, כי זה באמת לא ייגמר.

adi u

New member
לא נראה לי../images/Emo4.gif

פור יו זה מפסקול של סרט... לא נראה לי...בכל אופן...אל בטוח שלינקין פארק' או משהו יעבור אותם...כמות הפריקונים גדולה יותר מאשר המעריצים של דה קולינג
לצערי(הפעם עם ע'
למדתי מטעויות
)

crazy4tc

New member
כן אבל...

תחשבו על זה ששנה שעברה הם ניצחו את אבריל ושאקירה!! שלצערי זה די קשה... בעיקרון הכל תלוי בסינגל ובדיסק החדש, אם הם יצליחו- ככה גם בטקס ואם לא- לפחות הם עדיין מוכשרים

גל GS

New member
אני מאוד אוהבת את אונסנס הם להקה

מצויינת ןלסולנית יש קול מדהים!!!!! מסתומרת שירים של ילדה בת 12? הם לא הולכים בלי חולצה או משהו והם לא כוסנים ככה שהם לא מוכרים את עצמם לפי תמידת אלה לפי המוזיקה!

T a L L L

New member
אני לא אמרתי כלום

על הלהקה. אני מאוד אוהב ומעריך אותם, בכלל הכרתי אותם הרבהההה לפני כל המהומה שיש סביבם. ואותי אישית, זה מעצבן שכל שניה יש אותם באמטיוי והם נהיו כל כך פופולאריים. לא אמרתי שירים של ילדה בת 12, אמרתי שכל ילדה בת 12 שרה אותם..

למעלה