השנה ההיא

השנה ההיא

אני כועסת עלייך לפעמים ,מודה ,לפעמים אפילו מאד ,ברור לך? , כן אני נודניקית יודעת ,כל פעם מחדש שאני באה אותה שיחה ... .אבל אני גם יודעת שאתה מבין ,תמיד הבנת ,כל פעם שהתעצבנתי היית שותק ואז מחייך את החיוך שלך ... גם עכשיו אתה שותק ,בטח עוד מעט גם תחייך ,את החיוך שלך ...וזה לא שאתה מזלזל ,זה סתם שטויות משעשעות בעינייך ,אחכ מגיע החיבוק החם והמבין שלך והכל עובר ...

צדקת ,תמיד אמרת שהכל עובר ...

.היית חייב להיות צודק ? עם המשפט הזה שלך ?

כל כך מהר הכל עבר ,זה לא הוגן ! שתדע ל ך ! כן אני אגואיסטית ,אני רוצה שתהיה פה כמו שתמיד היית ,מגן עלי ,מתי שרק הייתי צריכה , אני לא ממש יכולה להסתדר לבד ,אתה יודע את זה ,זה היה התפקיד שלך ,והמכתבים שהיית כותב לי ? גם זה היה חייב לעבור מהר ? אני עוד כמו מטומטת מחפשת אותם בתיבה ,נכון השתנו הזמנים ,יש עכשיו מיילים וסמסים ,אבל אני לא אוהבת את זה ,אני אוהבת את המכתבים שלך שמגיעים בדואר ,אתה יודע ....תגיד ,מ ה רצית להוכיח בזה שעזבת כל כך מהר שאתה צודק ?שהכל עובר ? בגלל זה ככה הלכת ? אמרת לי מהיום הראשון שנפגשנו ,שהזמנת אותי ,את העיניים ,הגלים של השיער ,עצמות הצוואר ,הרגישות לטוב ולרע ....שהלב שלך לא יודע לשקר ,שאהיה תמיד האחת, שנה שלמה היינו ביחד ,שנה שבזכותך למדתי לחייך גם שהכי חשוך ,שהשחר עולה ,לטרוף את החיים , אבל גם אמרת שדברים טובים באים במנות קטנות ,כנראה שזה נכון ,כמו גם זה שהכל עובר ,אוף ,אתה חייב להיות צודק ? תמיד ? אי אפשר שיהיה אחרת ? אי אפשר ? תהיי חזקה ,יש חצי נחמה ,ככה אתה אומר ואני שונאת שאתה אומר את זה ,אולי גם בזה אתה צודק ,לא כאב ,ולא סבל היו לפני ,בסדר ,אתה לא צריך להסביר לי עוד פעם אני מבינה , אבל קשה לי שעזבת אותי ,כי אני שונאת חושך ,אתה יודע שאני ישנה תמיד עם מנורה קטנה ,ועכשיו היא איננה לקחת לי אותה ,המנורה שלך מחקה לי את כל החושך בעולם ,

תגיד ,אתה כועס שאני מרטיבה אותך ככה ? עם הדמעות שלי ?

אני יודעת שאתה אוהב ללטף פנים יבשות ,אני גם יודעת שבניגוד אלייך אני חושבת בצורה אגואיסטית ,אבל בכל זאת רוצה להרגיש אותך פה לידי ,

כחובש, ישב ת בנגמ"חון, חיילים נפצעו ,יצאת לטפל בחברים של ך , חטפת שני כדורים מאש מחבלים שארבו לך בדרך ,ונהרגת במקום ,

עוד פעם הוכחת שאתה צודק ,דברים טובים ,עוברים מהר ,באים במנות קטנות ,אבל יודע מה ?נכשלת ....

יש לי תמונה באלבום ,אתה ,מחבק אותי מאחורה ,אני נשענת עם הראש על החזה שלך ....

אני מסתכלת עליה ,גם עכשיו ,במלחמה החדשה ,ואני יודעת שדברים טובים לא באים במנות קטנות ,כי השנה הזו שלנו היא לנצח ....השנה ההיא ,שלך ושלי ....

שלום

לכעוס על אדם צריך רק כשעשה רע. לפעמים לא מתאימים ואין מזל באהבה. צריך להמשיך לאהוב את עצמנו. אני מאמין שאהבה נשארת כל החיים וזה יופייה.

אני מצטער לדעת

מוות הוא דבר מאד קשה ועצוב, החיים יקרים ומקודשים. אני מקווה שהספיק לחיות היטב, ושאת ואוהביו תתגברו על הצער.

למעלה