השנאה שלי כלפי זכרים לא מפסיקה להתחזק

Hippolyta222

New member
כנראה שאנך מבין טראומה מינית של נשים

ואם גם היית מפסיק להסתכל עלייהן מגבוהה אולי הייתה מבין...

aaa123

Member
אני לא חושב שאני מסתכל על נשים מגבוה

אבל אני מוכן להקשיב לביקורת.

אני חושב שבני אדם הם שונים ומרגישים דברים שונים כך שסביר שיש תגובות שונות של נפגעות טראומה מינית כך שגם מי שעברה טראומה מינית יכול להיות שלא מבינה מישהי אחרת שעברה טראומה דומה.
.
ממה שלמדתי יש קורבנות שמתרחקות מגברים כתוצאה מטראומה מינית, ויש קורבנות שהופכות לזונות כתוצאה מטראומה מינית(לא נראה לי שהראשונות מבינות את האחרונות או להפך).

מה שקשה לי להאמין זה שיש קורבנות שאומרות שהן מרגישות נורא מאושרות בלי גברים כתוצאה מהטראומה(להבדיל מאמירה שהן פחות סובלות כשהן לבד בלי גברים),ואם כבר יש מישהי שמרגישה נורא מאושרת אז קשה לי להאמין שהיא תשנא כל כך גברים בהתחשב בזה שלא נשמע שנגרם לה נזק רציני.

למה הדבר דומה?
לאדם שאומר שהוא מרגיש נורא מאושר אחרי שחבר גנב ממנו כסף כי הוא למד לא לבטוח בחברים,ועכשיו כבר חצי שנה אין לו חברים כי כל האנשים גנבים או רעים בדרך אחרת,והוא מאחל לכל אדם שיגנבו ממנו.

כמובן שאני לא מאמין לסיפור כזה.

Hippolyta222

New member
מי אתה בכלל?

מדבר מעל נשים וטראומות המיניות שלהן, גבר טיפוסי שלעולם לא יבין אונס.
מה אתה משווה גניבה לאונס? גניבה זה מוביל למצב נפשי מזעזע כמו אונס?!

ממש תת רמה אתה..

aaa123

Member
ההשוואה היתה בנושא של קו המחשבה

אין ויכוח מבחינתי על זה שאונס גרוע יותר מגניבה.

Black Metal6

New member
הם שברו אותי אבל קמתי על הרגליים חזקה מתמיד

ולמה את חושבת שאני או אישה אחרת צריכות לחלוק את חיינו עם איזשהו זכר?
באופן אישי אני תמיד יותר מאושרת כשאין לי עסק עם איזשהו זכר וכבר כתבתי פה באחת ההודעות למה אין לי מה לחפש אצל זכר חוץ מכסף.
גם כתבתי שאני שונאת את הטבע הזכרי ושגבר צריך להיות דומה מאוד לאישה כדי שארצה ממנו משהו מעבר לכסף וכדי שאוכל לסמוך עליו לפחות בצורה חלקית.
אני שונאת את הזכרים כפי שהם היום ורק אם השוביניזם ודיכוי הנשים יעלמו מן העולם ואם זכרים יהיו דומים לנשים אני אחשוב שהם באמת ראוים לנשים.
עכשיו נורא קשה לי להאמין שיש באמת דבר כזה זכר טוב:
נתקלתי בהמון זכרים שנראו זכרים טובים שבהמשך התברר שהם מנוולים גדולים
וגם אם נתקלים באיזשהו זכר טוב לעיתים קרובות מגלים שהוא מנוול כלפי נשים- ניצל/מנצל נשים מינית, מזלזל בנשים ורואה אותן בתור ה"מין החלש" וכו', היה אלים כלפי אישה או מסוגל להיות אלים כלפי אישה וכו'
לי עכשיו באמת נורא קשה להאמין שיש דבר כזה "זכר טוב" כי הטבע הזכרי מושחת ביסוד שלו.

GreenMamba

New member
תתפלאי

אבל יש.
אני חושבת שאם את אישה סטרייטית, אהבה וזוגיות עם גבר הם חלק גדול ממה שהחיים הללו מציעים, וטיפוח זוגיות בריאה, מכילה, בטוחה ותקשורתית הוא חלק ממה שנותן טעם לחיים.
&nbsp
את יכולה להסכים או לשלול- זו דעתי.
&nbsp
במאמר מוסגר- כמובן שאין בין מיזאנדריה לפמיניזם דבר וחצי דבר. רק שנשים את זה על השולחן.

Hippolyta222

New member
בטח שיש..

מיזאנדריה ופמיניזם זהו שילוב של התקוממות, לוחמנות ופעולה נגד דיכוי נשים,
שמתבצעת בעיקרה ע"י תכתיב בו אהבת גברים מצד נשים, העדפת גברים על פני נשים (לאו דווקא באופן המיני) ומשיכה לגברים
כחלק בלתי מעורור ונמנע- היא מקור הדיכוי נגד נשים וכשאת רוצה למחות, זו הדרך.
בשונה ממזוגניה.. כשמיזאנדריה היא תחת פמיניזם רדיקלי עם ערכים, יש מקום להבדיל בין גברים
"טובים" ל"רעים". ויש מקום לשינוי המצב כדי שששנאת גברים לא תתקיים כי לא יהיה בה צורך.
אב בתאכלס זה כלי, נשק, נגד הפטריארכיה שיש לנשים בחברה הזאת ויעיל לדעת להשתמש בה נכון.

GreenMamba

New member
אני אנסה לחדד-

מיזאנדריה היא תגובת שינאה לפשעי גברים. על זה אין לי ולך חילוקי דעות.
אנחנו גם מבינות מאיפה היא נובעת וממה.
ההבדל הוא שאת מבינה ומקבלת אותה כצורת התבטאות/התנגדות לגיטימית, ואני מבינה- אך לא מקבלת אותה ככזו.
&nbsp
אני חושבת ששיח של שינאה מביא רק לדבר אחד- הוא מרחיק יותר את אלו הרחוקים ממילא, ודוחף לצד השני את היושבים על הגדר. מעבר לכך הוא מביא להקצנת הדיון ולאלימותו- וזה דבר שאני לא מעוניינת בו, מסיבות שונות- פרקטיות ואידיאולוגיות (אם תרצי- אפרט)
&nbsp
אנחנו מסכימות (אני מניחה) ששיח גיזעני הוא מגונה- בין אם מדובר על הבבונים של לה-פמיליה בגיזענותם נגד ערבים, או באנטישמיות מצד הערבים. אנחנו יכולות להבין מאיפה הגזענות הזו נובעת (נגיד- אח של מישהו שנהרג ע"י צהל מול אח של מישהו שנהרג בפיגוע- אני אבין מדוע הם שונאים זה את עמו של זה) אבל זה לא אומר שאני מוכנה לקבל שיח של שינאה או לעודד אותו.
&nbsp
לטעמי, שיח של שינאה פוגע- הן בצד השונא, הן בניסיונות של הידברות בין הצדדים והן בשיכנוע אנשים להצטרף למאבק צודק.

Hippolyta222

New member
מקבלת את דעתך בנושא

לגבי דיון אלים... מה רע בדיון פמיניסטי אלים מעט נגד אונס? לדוגמה.. זה עוזר לטעמי להילחם באונס כאשר צורחים אותו קצת.

ולגבי הגזענות והשנאה.. פה אין מקום להשוואה מאחר והדוגמה לא תואמת וההשוואה לא נכונה מכיוון שבמקרה של הסיכסוך הפלסטיני -ישראלי, כאינדיווידואליסטית אנרכיסטית, שני הצדדים פוגעים אחד זה בשני כאשר הצד הפוגע והכובש יותר ברור לכולנו (?).
בחברה הפטריאכלית.. זה לא כך, ויש סיסטם מאוד ברור של מדכא ומדוכא.
וכשרואות שהסיסטם הזה לא עומד להישבר מתישהו, על אחר כמה וכמה שהוא בנוי על אהבת גברים כמנגנון חברתי לדיכוי- פה נכנסת שנאת גברים אך כמובן מבוקרת ואינלקטואלית ולא כמו חלק מהגולשות שמפגינות פה, משהו לא ראציונלי.

aaa123

Member
אני מעדיף אהבת נשים על שנאת גברים

ועדיף לדאוג שלא יאנסו נשים ,ולא לדאוג שיאנסו גם גברים כמו שהכותבת Black Metal6 טוענת שהיא מקווה לפי התגובה שלה לדברי.
היא בכלל נשמעת לי לא עקבית ובהתחלה אומרת שהיא לא רוצה בכלל גברים חוץ מזה שישלמו לה ,ובכלל נגד מין של גברים עם נשים,ואחר כך אומרת שגבר שיהיה עבד מין של האישה(בהסכמתו) זה גם בסדר.
&nbsp
לי אין מה לדבר איתה ולדעתי מדובר בטרול(ית).

Hippolyta222

New member
ואני באמת ישבתי לי בבית וחשבתי עמוקות

עם ייסורים קשים מה אתה חושב . :)

את מאמינה שיש להעניש ולשבור גברים ביריונים?

ולמה לא תקבלי שיש ליצור סביבם אוירה בלתי נסבלת, אוירה של שנאה, להפוך אותם לנרדפים בכל מקום?

וצריך גם ללמוד איך להחשיך את חייהם, כפי שהם עושים לך.

מטאל, מדובר בטרוריסטים, ובטרור נלחמים בכל דרך. וכן: אל תישארי לבד, חפשי את אחיותייך והושיטו יד עוזרת אלו לאלו.
כאן את יכולה להתכתב איתנו במסרים .

Black Metal6

New member
פנתרית יקרה את צודקת במאה אחוז!

לטרוריסטים צריך להחזיר באותו המטבע!

מיזא

New member
מעודד לראות נשים כמוך

רק אם נשים תהיינה אקטיביות ותלחמנה בזכרים שפוגעים בכוונה בהם יבוא פתרון לאלימות הזיכרית נגדן.

Hippolyta222

New member
בלאק מטאל היקרה

אני תומכת בדעותייך מאוד. רוב הגברים אנסים ומנצלי נשים אך יש כאלו שלא.. מקווה שתכירי כזה:)

ולגבי הגולדיריות..
זהו יחסי כוחות עצום בין גברים לנשים בתחום המיני והחברתי .
מדובר בחברה שקובעת שנשים הן אובייקטים מייניים לצד גברים הבעלי כוח וכסף. מקווה שתחשבי על זה קצת ותראי את זה אחרת:)

Black Metal6

New member
זכרים הם בהחלט עם של אנסים

יש 2 סוגים של אנסים;
1) האנס הטיפוסי- האנס שכופה את עצמו על הנאנסת
1) האנס שהעולם לא קולט שהוא דמוי אנס ומתנהל כמו אנס- הזכר שרואה באישה מסויימת רק אובייקט מיני ורוצה ממנה רק סקס ורוצה לנצל אותה בישביל מין מזדמן והוא דומה מאוד לאנס הטיפוסי כי הוא בדיוק כמו האנס הטיפוסי רואה באישה הספציפית רק אובייקט מיני ולא רואה אותה ממטר ומנצל אותה מינית בדיוק כמו שהאנס הטיפוסי מנצל את הנאנסת המסכנה שלו. רוב הזכרים בעולם ואולי אפילו כל הזכרים בעולם רצו ורוצים מאישה מסויימת/מנשים מסויימות/ מכל הנשים רק סקס וניצלו ומנצלים נשים מינית והם אנסים לכל דבר.

למעלה