השמש לא תזרח יותר ...

black ross

New member
השמש לא תזרח יותר ...

כן אני יודעת שזה משפט קשה ... וכן אני יודעת שזה אולי מוזר אבל... עלי כבר לא תזרח השמש והמחר שלי כבר לא קיים להגיד שקשה לי עכשיו זה לא בדיוק מה שיתאר ... להגיד שרע לי עכשיו זה גם לא מה שיעזור אבל בכמה מילים קטנות... ביום חמישי ב - 23.10.03 הלך לעולמו אדם שלא היה צריך ללכת ובטח לא כל כך מהר ... אין לי יום ואין לי לילה ואין לי יותר חיים נשמע נורא אבל אמיתי אבא שלי יקיר עולמי בבאת עיניי הלך לעולמו ואני אולי עוד פה אבל מתה בתוכי . אני לא ממש מצפה לתגובות כי לא יהיה לי הרבה מה לענות ... מצטערת להעכיר לכם קצת את האווירה . שירן

sidi

New member
את

לא מעכירה כלום... אני משתתף בצערכם. אין הרבה מה לומר חוץ משתהיו חזקים ושלא תדעו יותר צער.

mariana

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifמשתתפת בצערכם

את איתנו בטוב וברע ואת לא מעכירה כאן שום דבר

ניקולי

New member
שירן יקרתי ......... ../images/Emo10.gif

אין בפי מילים להביע את הצמרמורת שעברה בגופי... אוכל רק לתת לך
אמיתי שיוצא מתוך ה
משתתפת בצערך נשמה מקסימה ותנחומים לך ולבני משפחתך...
ולאביך שפרח את נשמתו...פשוט.... אדליק
לזכרו.... יהי זכרו ברוך

שולחת לך חיבוק וירטואלי

מחזקת אותך כי זה קשה אני יודעת משתתפת בצערך ומאחלת שלא תדעי יותר צער

שיי21

New member
היי שירן...

היי שירן לילה טוב לך את האמת כתבתי לך תגובה כבר אתמול בלילה אבל משום מה היא לא מופיעה פה.... קודם כל אני משתתף בצערך ובצער המשפחה שלא תדעו עוד צער... אני יודע שזה קשה קשה מאוד אפילו לאבד משהוא שיקר לך ובמיוחד אם זה אחד ההורים... אני מזדהה איתך ויודע מה את מרגישה וחשה ויודע שכמה שרוצים שזה יעלם פשוט אי אפשר...זה נמצא עמוק בפנים...וזה כבר טוב שאת מדברת על זה ושופכת את מה שיש לך כך תוכלי להתמודד עם זה הרבה יותר טוב.... אבל חמודה עם כל הצער שבדבר וכל הכאב שאני בטוח שהוא עצום ...את צריכה להבין שזה דרך הטבע דרך העולם מעגל החיים כמו שאומרים...לפעמים הם יותר ארוכים ולפעמים פחות...ואין לנו שום דרך להתמודד עם זה אז צריך להתגבר ולהמשיך אלאה.... תחשבי על אבא שלך מה הוא היה רוצה איפה הוא היה רוצה שתהיא בעוד כמה שנים? את כל הציפיות שלו ממך את צריכה עכשיו להגשים ולהוכיח שיש לו בת נפלאה שהוא היה גאה בה...לכן תרימי את הראש ותהיא חזקה את כבר לא ילדה את בחורה בת 22 את צריכה להיות חזקה לא רק בשבילך בשביל אמא שלך ובשביל האחים והאחיות אם יש לך...תהיא חזקה בשבילהם תתמכי בהם תדברי איתם על זה שלא ישמרו בבטן כי זה לא בריא לאף אחד...ושוב גם בשביל עצמך תחשבי מה הוא היה רוצה בשבילך ...אני יודע כמה זה קשה אבל את מוכרחה לעשות את הסוויץ הזה...לפני 3 חודשים סבתא שלי זכרונה לברכה נפטרה גם ממחלה לא מזקנה...וזה כואב ולא יודעים איך לאכול את זה אבל צריך לעמוד על הרגלים עזרתי לאבא שלי בכל מה שהוא היה צריך וכל הסידורים שצריך...כמובן שלא לבד אבל עמדתי שם בשבילו וגם את צריכה להיות שם בשביל אמא שלך והאחים... יש לי אחות קטנה ב6 היא באה אליי ואמרה לי למה סבתא מתה ? את האמת לא ידעתי מה לענות לה....ישבתי איתה דיברנו והסברתי לה שכמו במלך האריות שסימבה איבד את אבא שלו והוא שומר עליו אז גם סבתא שומרת עלינו... אני מקווה שזה עזר לה להתמודד עם זה יותר טוב כי אחר כך היא סיפה לכולם שסבתא רק שומרת עלינו כמו סימבה... אז אם יש לך אחים קטנים תדברי איתם תסבירי להם ... והכי חשוב זה שגם את עצמך תביני שהחיים ממשיכים אין מה לעשות... טוב חמודה מקווה שהבאתי לך חומר למחשבה ובאמת באמת אני משתתף בצערך ובצער משפחתך שלא תדעו עוד צער...ואם את רוצה לדבר על זה או סתם אוזן קשבת את מוזמנת לכתוב שוב אני מבטיח לענות לך ...בייי ותהיא חזקה

dianak21

New member
../images/Emo42.gif השמש תזרח ואת תהיה חזקה

שירן היקרה אני משתתפת בצערך ואני מבינה אותך מאוד כי לחברה הכי טובה שלי זה קרה לפני שובעיים :( זה עצוב וכואב אבל את צריכה להבין שאת צריכה ליהיות חזקה בשם המשפחה שלך והחיים ממשיכים למרות כל הקשיים שעומדים בפניהם. השמש כן תיזרח כי השמש תמיד זורחת אבל לא תמיד מרגישים שהיא זורחת אני בטוחה שיום אחד תקומי תסתכלי מהחלון ותראי את השמש שוב זורחת . אני בטוחה שקשה לך ואני בטוחה שאת גם עצובה ובודדה אבל הכל יהיה טוב זה חלק מהחיים שלך שלי ושלו. אבא שלך אוהב אותך והוא שומר עלייך עכשיו מלעלה ואני בטוחה שהוא רוצה שזה יעבור לה מהר ושתמשיכי לחייך . והילד שמגלה שלא אוהבים אותו תמיד יש מישהו שאוהב אותו למעלה. תקבלי חיבוק חם תחייכי והכל יהיה טוב

למעלה