השמש לא חיכתה

השמש לא חיכתה

קמתי בבוקר ליום שמש אביבי ונחמד. הבטחתי לעצמי שאנצל אותו לטיול נחמד לפחות בסביבה הקרובה לבית שלי. ואז... נכנסתי לפורומים והתחלתי להגיב ולכתוב בקצב רצחני. נכנסתי לצ´ט "רק לראות מה נשמע שם" והתחלתי לדבר שטויות עם כמה אנשים שם. ובכלל מרבית היום הייתי במשחקים וירטואליים. השעה עכשיו 20:05 ושמש כבר אין. לא יפה מצידה שהיא לא חיכתה לי, נכון? ודווקא רציתי לצאת לטייל בשמש... ושוב אני אומרת כמו תמיד... אולי בפעם הבאה...

liz_liz

New member
חבל .....

חבל שלא יצאת לשמש .. היה יום מדהים היום . אני נהניתי .. הייתי בסאפרי ... פעם שניה בחיי .. זהו שבוע טוב שיהיה לכולם ... ושקט . ליז.

אכן אחלה שמש

עשיתי הפסקה ועליתי לגג לראות קצת שמש איזה חמימות מדהימה לעומת הקור שבבית יוקמו פארקים עם חיבור אינטרנט מהיר לאלתר ...
עכבר

liz_liz

New member
מה פתאום ....

מתנגדת לזה .. בפארקים ...... להרוס את ההנאה של הרגע ? מתנגדת . ליז.

זו הייתה בדיחה.

מצידי אנשים יכולים לבנות פארקים מסביב למחשבים, אבל להוציא את המחשבים לפראקים זה כבר פגיעה בטבע
עכבר

e-magine

New member
בדיחה, עבל כבר עשו את זה

באיזשהו פארק באנגליה, שכחתי איזה ולא שמרתי לינק לידיעה, התקינו בפארק כמה ספסלי עץ, עם שקע לחיבור קווי. חוצמיזה, האינטרנט הסלולארי כאן וראיתי כבר לפטופ עם כרטיס מודם סלולארי. ככה שכבר לא צריך חיבור בספסל אפילו.

המחיר של הטכנולוגיה

בעיקרון זה נשמע רעיון לא רע. גלישה בכל מקום. אבל תחשבו על הסיטואציה הבאה. אתם עם הילדים בגן משחקים. באתם כדי לשים עין עליהם שלא יקרה להם כלום אבל קצת משעמם לכם והם נראים שהם מסתדרים יפה. אז אתם פותחים את הפאלם או המיני נוטבוק עם המודם הסלולרי. וגולשים קצת. כמו שקורה לכולנו הקצת הופך לעוד קצת ועוד הרבה קצת. מפחיד, לא? טכנולוגיה היא דבר נפלא, ופיתוחים סלולריים מצעידים את ה"אנושות" קדימה. טוב אולי הם רק עושים לנו את החיים טיפה יותר נוחים. העניין הוא שבכל פיתוח טכנולוגי יש יישומים חיוביים שעבורם הומצא הפיתוח, ועוד ישומים או תופעות לואי שליליות שהם ה"מחיר העקיף" שאנחנו צריכים לשלם כחברה וכיחידים. טלפון סלולרי למשל. מצד אחד זה דבר נפלא אם אתה נתקע עם האוטו או שאתה צריך להודיע שאתה מאחר לפגישות או לאנשים שעובדים באוטו. לעומת זאת האפשרות להשיג אותך כל הזמן גורמת לך שאין לך אפשרות לקחת מנוחה מהמרוץ כשאתה מתעייף. "שעתיים ניסיתי להשיג אותך ולא הייתה תשובה" מכירים את זה? וזה המחיר הישיר. מה עם המחיר העקיף שאנחנו משלמים. כולנו גם אלו שלא משתמשים בטלפון סלולרי. בכל חור דוחפים לנו אנטנה קטנה שמהווה "תא קליטה". וככה משדרים לנו אלפי שיחות בדקה לתוך המוח בלי שנרגיש. אלפי קרינות מיקרוגל קטנות שמשנות לנו את הדיאנאי לאט לאט. קצת קצת אבל במצטבר. יש אנשים שאין להם טלויזיה בבית מבחירה. הם לא מוכנים לחשוף את עצמם לפרסומות. הם לא מוכנים לחשוף את עצמם לחדשות שמוכתבות מלמעלה. הם לא מוכנים לחשוף את עצמם לתוכניות בידור שכבר מזמן ירדו מתחת למפלס הרצפה. או שהם לא רוצים לבזבז את הזמן שלהם על צפיה פאסיבית. אני מניח שכמו שלפני שלושים שנה טלויזיה הייתה סמל סטטוס והיום אנשים לא מסוגלים להוציא אותה מהבית ולאלה שמצליחים קוראים "תנועת מחאה". גם הסלולרי יגיע למצב שבו הוא יהיה רע הכרחי שמאוד קשה בלעדיו. וגם האינטרנט. איפה זה משאיר אותנו המכורים?

למעלה