השמעת בכורה: Justin Timberlake - Mirrors

אבישי ר

New member
השמעת בכורה: Justin Timberlake - Mirrors

לפני כחודש ג'סטין טימברלייק הכריז על קאמבק לאחר 6 שנים בהם הוא לא היה פעיל בתחום המוזיקה ולא שיחרר אלבום סולו. עכשיו הוא מנסה לכבוש את העולם מחדש עם האלבום "The 20/20 Experience" שיוצא השנה ב-19 במרץ. השיר "Suit & Tie" כבר יצא לפני כחודש ולא זכה להצלחה שצופה לו לאחר השבוע הראשון. האם ניתן "להספיד" את השיר נדע בהמשך, לאחר שיצא הקליפ.

בינתיים טימברלייק חושף בפנינו שיר חדש מתוך האלבום, הנקרא "Mirrors" שהופק על ידי טימבלנד ומוכיח בהחלט למה העולם צריכים אותו. אחד משירי הפופ הטובים שיצאו לאחרונה. הרבה יותר טוב ומרענן מאשר "Suit & Tie" לטעמי.

מה דעתכם?

RTur

New member
איזה כיף!

מחכה לאלבום הזה מאוד. סוף סוף זמר, גבר, שאפשר להקשיב ולהינות ממנו חוץ מרובין ת'יק. אנחנו בעולם של זמרות וראפרים. כמעט אין זמרים. אבל באמת זמרים, עם ווקאל. תודה לאל שג'סטין חוזר.

לגבי השיר, שיר מצויין ומאוד לטעמי שנהניתי להאזין לו, נשמע מעולה, מופק טוב וה-8 דקות ממש לא מעיקות וזה זורם.

אבללללל... יש לי בעיה אחת איתו. להגיד עליו שהוא "מרענן" זה קצת מצחיק כי אין פה שום דבר חדש מג'סטין. זה נשמע כמו שיר שבקלות משתלב עם האלבום הקודם שלו, שיצא לפני 6-7 שנים.. הפקה טימבאלנדית טיפוסית עם אותו סאונד בדיוק. נשמע כמו עוד What Goes Around... Comes Around, My Love וכו'.. ממש לא נשמע כמו שיר שיצא עכשיו. אין לי בעיה עם זה כי האלבום שלו מלפני 6-7 שנים עדיין נשמע מדהים ולדעתי רלוונטי גם לימינו (שמעתי אותו בשבועיים האחרונים כמה פעמים באוטו), סתם ציפיתי שייתן בשורה חדשה באלבום הזה אחרי שתיקה כזאת. במקרה הזה Suit & Tie היה שונה יותר ומרענן יותר לדעתי. מקווה שבאלבום בכללי יהיו רצועות שיוציאו אותו קצת מהobvious של ג'סטין.

ערן1987

New member
אין שום בעיה אם השיר הזה לא מרענן

אבל כל עוד הוא עשוי כ"כ טוב והוא כ"כ מהנה אז מה רע בזה?

RTur

New member
זה לא רע, פשוט ביאס אותי קצת

כי ציפיתי אחרי שתיקה כל כך ארוכה שהוא יביא איזו בשורה חדשה, בינתיים זה לא ממש קרה אבל אני עדיין אוהב את השיר.

ערן1987

New member
יש בזה משהו.. פשוט צריך להפנים שכנראה בשורה

חדשה לא תגיע מג'סטין הפעם ושפשוט צריך להנות מהמוסיקה עצמה

DAN1EL

New member
השיר וגם SAT (שלא הצלחתי לאהוב)

גורמים לי לחשוב שהוא חזר בלי שבאמת יש לו משהו להציע.
ולא רק משהו חדש להציע - אלא משהו בכלל.

לא רק שהשירים האלה נשמעים כמו שאריות מהאלבום האחרון שלו, הם גם נשמעים כמו שאריות לא מוצלחות מהאלבום האחרון שלו.

אכזבה נוראית אחרי ציפייה כל כך ארוכה.

למרות שכמובן צריך לשמוע את האלבום במלואו לפני ששופטים וכו'.

ערן1987

New member
זה מדהים עד כמה השיר לא מרגיש ארוך בכלל

למרות שהוא יחסית ארוך מאוד.. שיר מ-ע-ו-ל-ה! חייב לצאת כסינגל בשלב כלשהו, יכול להיות להיט גדול לדעתי.

אבישי ר

New member

2Dirrty4U

New member
האמממ

קודם כל - הרבה יותר טוב מהסינגל הראשון!
אני לא יודעת מי ההזוי שהחליט של S&T זה סינגל מטיריאל ובטח שבטח לא סינגל קאמבק.
לא סובלת את השיר הזה עד עכשיו.

לגבי השיר הספציפי,
כששמעתי אותו היום בבוקר הוא לא הרשים אותי במיוחד.
חייבת להודות שבערב נתתי לשיר עוד צ'אנס והוא דווקא נשמע לי פתאום יותר סבבה. לאחר מספר שמיעות השיר ללא ספק גדל עליי עוד.
אני גם לא חובבת גדולה של שירים ארוכים אבל כמו שערן אמר - זה לא כזה מורגש בשיר הזה.

בסך הכל שיר טוב!
אולי יגדל עליי אפילו יותר בהמשך...

למעלה