השמנה!!!

השמנה!!!

היי לכם אני חדשה בתחום האפילפסיה קיבלתי את המחלה במתנה לפני 8 חודשים במהלך השירות הצבאי ואני לוקחת תרופות כנגד רציתי לדעת אם עוד משהוא חוץ ממני משמין ברמות מטורפות בגלל התרופות...??? בכלל אני ישמח להתחיל לדבר עם משהוא בגלל שבאמת אין לי מושג איך אחרים חיים עם המחלה...

Mירב26

New member
שריונית ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

זו הפעם הראשונה שהיו לך נפילות וכל סוגי ההתקפים? איזה כדורים את מקבלת? ככל הידוע לי דפלפט גורם להשמנה.

יפעת 1 2

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

כן זה ידוע דפלפט משמין... אני השמנתי גם כשלקחתי ולפורל(כמו דפלפט...) אבל לא נורא חמודה, באמת לא סוף העולם, אני לא אומרת סתם באמת גם אני עברתי את זה...אם את רוצה לדבר בכרטיס שלי יש את המס' איי סי קיו שלי את מוזמנת להיכנס. בקשר לצבא, אני אומנם כבר לא חיילת אבל השתחררתי רק לפני חודשיים ואני מאמינה שאני יכולה לענות לך על שאלות בנושא צבא ואפילפסיה. בכל מקרה תהיי חזקה! ערב טוב לך ולכל החברים

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איזה תרופות את לוקחת? כמו שאמרה מירב נטולת המשקפיים
דפלפט גורם להשמנה. אם זה מאוד מפריע כדאי להתייעץ עם הנוירולוג שלך האם כדאי להחליף תרופה ולמה. ufo שלנו סבל מאותה בעיה ועבר מדפלפט ללמיקטל (אאל"ט) ומאז השתפרו חייו. אני מקווה שהוא ייכנס לכאן ויספר.

Blueberry Kiss

New member
אני אספר בינתיים בשמו...

הוא השמין בערך ב-8-10 קילו בתקופה שלקח דפלפט והיה לו תאבון אינסופי (כמובן שאני הייתי מרוצה כי הייתי מאכילה אותו בכמויות). מאז שהוא החליף ללמיקטל הוא הרזה (אבל לא חזר למשקל הרגיל, אבל עדין...הרזה) התאבון שלו ממש אבל ממש הצטמצם...הוא לדעתי לא מסוגל לאכול עכשיו חצי ממה שהוא היה אוכל אז (ואני לא מרוצה). זהו, מקווה שעזרתי

היי......

אין לי מושג מי זה... אבל אם תפגוש אותו פה אם תוכל לשלוח אותו אליי זה ממש יעזור ... תודה מראש...

qt1

New member
בוקר טוב רונה וברוכה הבאה../images/Emo142.gif

גם אני נטלתי דפלפט בעבר, זה גרם לי לעליה של כ 10% במשקל,ניתן לשנות טיפול תרופתי, זה מה שאני עשיתי ,וזה בהחלט עזר לי. סופשבוע נעים

ufo11

New member
בוקר טוב לך:)

את לא היחידה שמשמינה... קודם כל, הכל תלוי בכדור שנוטלים. אני לקחתי דפלפט (לא דפלפט כרונו שאומרים שהוא עם פחות תופעות לוואי), וממש עליתי כ- 12 אחוז ממשקל הגוף. הייתי אוכל...ואוכל...ואוכל...ואף פעם לא הצלחתי להיטיב עם עצמי עד שובע. אני לא רוצה לתאר לכם כמה הייתי אוכל, כי זה מחריד. וכפי שמותק שלי אמרה (BLUEBERRY), החלפתי כדורים ללמיקטל, ומאז הורדתי את העודפים המעיקים ועכשיו אני במשקל נורמלי. אז, לא להתבאס, יש פתרונות לכך!

ברוכה הבאה שריונית,../images/Emo140.gif

אכן כך - גם אני שמעתי על התפתחות תאבון בלתי מוגבל בעת לקיחת דפקור - דפלפט. צדק ידידי UFO באומרו כי אל לך להתייאש - הפתרונות קיימים - רק לפנות ולחפשם. דבר אחד ברור לי מאז הכרתי את אנשי המקום המקסים הזה: הם תמיד יושיטו יד לעזרה, יסבירו, ויתנו עצה, והעיקר - יחבקו ויתמכו. כך שעם כל שאלה, ובכל מצב - מצאת לך את הפינה הכי יפה ברשת. שבת שלום וסופשבוע קסום לך.

למעלה