השמנה בריאה :cool:

סימה66

New member
השמנה בריאה :cool:

יש לי בעיה - אני צריכה להעלות 3-4 ק``ג, אבל אני אוכלת רק אוכל בריא, ובנוסף הקיבה שלי מאד רגישה להמון סוגי מאכלים. אשמח לשמוע רעיונות למאכלים בריאים (וכמה שיותר טבעי - יותר טוב) עם הרבה קלוריות, ושיהיו ידידותיים לקיבה. ועוד שאלה - כמה ביצים מותר לאכול - כל רגע אומרים משהו אחר בנושא... תודה :p

שלום סימה..

היום יש הרבה חנויות של טבע.. ושם גיליתי שיש כל מיני מאכלים, בריאים יותר.. ולאו דווקא דלי קלוריות. בעיקר חשבתי על פירות יבשים.. שהם אכן בריאים אך לא דלי קלוריות.. וזה יכול לעזור.. יש גם היום כל מיני מאכלים מסויה, אפילו קלויים כמו גרעינים שזה טעים מאד ובריא ומשמין. תבדקי..

נדיר

New member
תגובה לסימה

שלום סימה. הייתה לי אותה בעיה. קבלתי דיאטה טבעית - צמחית ועליתי ששה ק``ג תוך חודשיים. ניתן להתקשר אלי 052280473 או לכתוב לד``א: [email protected]

תרנגולת

New member
אההמממ..

בחלווה יש לדעתי סידן וברזל.. חומוס- עתיר קלוריות ובריא מאוד! וגם טחינה.. תאכלי את זה עם לחם מלא- ואז אחלה ארוחה.. ככל שתמלאי את הלחם ביותר חומוס וטחינה- ככה יותר קלוריות.. אההמממ.. אגוזים, שקדים וכו`.. יש בהם די הרבה קלוריות, והם בריאים מאוד כמובן.. ותמרים, יש בזה 40 קל` לאחד, שזה כמעט כמו שוקולד.. ו.. פירות יבשים, במיוחד תאנים יבשות (לפי מיטב ידיעתי) שיש בהן סידן.. ביצים- בעקרון אמרו שזה לא משנה כמה תאכלי.. אני אבדוק עוד כדי לראות אם שינו את דעתם.. באמת משנים מהר מאוד.. מה שסביר להניח שחלק אומרים שלא בריא, חלק שכן.. שום דבר נורא לא יקרה מלהשאר על ביצה אחת ביום.. כשאני אזכר בעוד דברים אני אגיד לך.

למעלה