השמנה אחרי דיאטה

ורד גגג

New member
השמנה אחרי דיאטה

שלום אני אחרי הורדה של 10 קילו במשקל 1.62 שוקלת 51 הירידה הייתה קיצונית אמנם לקח לי יותר חצי שנה אבל זה מאכילה שבין 200 ל 400 קלוריות ביום במידה ואני אתחיל לאכול 500-600 קלוריות אני אשמין?? נמאס לי לא לאכול אבל אני פוחדת להשמין מאכילה של 200-300 יותר ליום.. מה אתן ממליצות לי לעשות ?

Ana1 9

New member
אני יכולה לענות לך על השאלה הראשונ

ה מניסיון אישי, כן ועוד איך. גם אני עשיתי דיאטה של 200-400 קל' ליום במשך כמה חודשים, הורדתי 10 ק"ג אח"F התחלתי לאכול כ1500 קל' ליום, בלי זלילות, ועליתי את כל המשקל בחזרה. אני מציעה לך ללכת לדיאטנית כי חבל להרוס ולעלות את כל מה שהורדת ואולי היא תוכל לעזור לך ולהסביר לך מה את צריכה לעשות כדי לא להשמין. כי בעצם בגלל שאכלת כל כך מעט קל' במשך תקופה ארוכה הגוף התרגל לכך וברגע שתאכלי רגיל הוא יעלה במשקל בקצב יותר מהיר מבדר"כ.

200-400 קלוריות ליום?!!!!

זה כלום. אני בגובה שלך וירדתי כמעט 10 ק"ג, הגעתי למשקל שלך ואכלתי כ1200 קלוריות ליום (עשיתי את זה עם תזונאית). אמנם לקח יותר מחצי שנה, אבל ממש לא היה קשה ואכלתי טוב.

נגיד את זה אחרת

את תמותי, בדיוק כמו שזה נשמע, לא תחיי, הגוף שלך לא ישרוד, אם תמשיכי לאכול 200-400 ליום. הגוף שלך לא ישרוד אם לא תעלי ל 1000 קלוריות ליום לפחות. עכשיו, אם זו הייתה אני, והייתי עושה במשך חצי שנה נזקים לגוף שלי, שזה הגוף היחיד שקיבלתי לחיים האלה, והבחירה שלי הייתה בין להגיע לאשפוז בסכנת חיים לבין להעלות במשקל, הייתי בוחרת באפשרות השנייה. בכל מקרה, בגלל שהנזקים שגרמת לעצמך רציניים וצריך לוודא שאין נזקים בלתי הפיכים (למערכת הרבייה למשל), כדאי שתדברי עם אשת מקצוע.

דיאטה רצחנית

מומלץ ביותר ומהר לפנות לגורם מקצועי ע"מ לחזור לשפיות בצריכת המזון כוון שהדיאטה שלך לא הגיונית ואנושית ועלולה להזיק לך מאד.

ורד גגג

New member
אני מסיקה מהתשובות האלה

שאני כנראה כן אשמין מלעלות ברמת צריכת הקלוריות.. ולמעשה אני עכשיו חוששת מיזה ונשארת ב 200-400 קלוריות ליום

אהה אוקיי הבנתי..

אז בשביל אל להשמין את הולכת לרעוב נכון? ולסכן את המתנה הכי גדולה שה' העניק..? שהיא כמובן חיים.. תתביישי לך ששום הערכה אין לך לחיים

כנראה שסכנה ממשית

של אשפוז וסכנת חיים לא מפחידים אותך כמו ה"סכנה" שתעלי איזה קילו או שניים, ולכן אגיד מה שאולי כן עלול להרתיע אותך מלהמשיך בדיאטה הזו - לדיאטה כל כך חריפה לאורך זמן יש השפעות על מערכת הרבייה, ויש סיכוי שהן יהיו בלתי הפיכות אם תמשיכי. משמע - קשיים רציניים להיכנס להיריון עד כדי מצב של עקרות. אם מוות לא מפחיד אותך, אולי האפשרות שלא תוכלי להביא ילדים לעולם כן. (או שאת רוצה למצוא את עצמך עוד 10 שנים בפורום טיפולי פוריות והיריון, כותבת שאת ובעלך מנסים כבר שנה ולא מלליחים ואת לא מבינה למה?). *נקודה קטנה לסיום - טיפולי פוריות עלול לגרום להשמנה רצינית מאוד. קחי את עצמך בידיים, לא מחר אלא אתמול, והתייעצי באיש מקצוע כדי להחזיר את האכילה שלך לצורה נורמלית.

מאמר: "הרזייה ללא דיאטה"

יש סיבה שאנשים בריאים אוכלים מספר ארוחות מאוזנות ביום - זה מה שצריך לתפקוד רגיל של הגוף. אפשר לעשות דיאטה ולהוריד במשקל אבל מה שאת עושה זו לא דיאטה, את פשוט מרעיבה את עצמך. זה לא מה שהגוף צריך וזה גם יחזור אליך כבומרנג כי את לא יכולה "לעבוד" על הגוף שלך ככה. הוא "יזכור" את המחסור הזה וברגע שתישברי, וזה יקרה, הוא מיד ידאג למלא את המחסנים, שכל כך ניסית לרוקן, ובכמות יותר גדולה ממה שבדרך כלל צריך כי הגוף שלך כבר חווה רעב ולא רוצה שזה יקרה שוב.

ליל 2

New member
ורד גגג !!!???

אפשר לדעת מה את אוכלת בדיוק ? קשה לי להאמין שהגוף שלך מתפקד עם 200-300 קלוריות ליום במשך תקופה ארוכה כל-כל . ליל

ורד גגג

New member
3 כוסות נס קפה ביום

לפעמים 4 עם חלב דל שומן כף קוטג' 3% וירקות יש ימים שאני מוסיפה מעדן 0% לפעמים פרכית..

ליל 2

New member
YYY - תפריט איום ונורא

פשוט "חורבן" לגוף ולנפש. לגשת בדחיפות לתזונאית.

למעלה