השמלה של תמרה

הילית*

New member
השמלה של תמרה

כתזכורת ולאחר קבלת רשות מתמרה אני מצרפת את התמונה.

הילית*

New member
אני לא מצליחה לשלוח

כתוב לי שהקובץ גדול מדי או שארעה תקלה אחרת. מה עושים ?

Sharon_1

New member
תשלחי לשיר!! (אני מנדבת אותה)

גם לי היא סדרה קובץ שלא עלה פה.

הילית*

New member
אבל היא בטח כבר בבית ../images/Emo4.gif

ואז נצטרך לחכות עד יום ראשון

אינצה

New member
הילית, שלחתי לך מייל

תשלחי לי את הקובץ ב-Reply ואני אנסה לסדר אותו (לא שאני מבינה גדולה כל כך, אבל אני יכולה לנסות) בי שרון

הילית*

New member
את בטח שלחת למייל שלי בעבודה

ואני עכשיו בבית... אם חבר שלי לא יצליח אז אבקש ממך את המייל הביתה (אבל אני מאמינה שהוא יצליח- כשהוא יחזור). תודה. דרך אגב אינצ´ה, האם סגרת כבר על שמלה?

אינצה

New member
עוד לא, אני ממש מתלבטת

בימים האחרונים הנטייה היא לכיוון יאיר בגלל הבד שהוא הראה לי. אני כעיקרון אוהבת דברים מאוד פשוטים והבחירה הראשונית שלי היתה בד משי מקומט כזה (אני חושבת שזה נקרא משי פראי אבל אני לא ממש בטוחה). כשהגעתי ליאיר הוא הראה לי תחרה מאוד עדינה עם חרוזים שקופים עליה. מאותו רגע שראיתי את הבד הזה התחילה ההתלבטות. כי אמא שלי אומרת שהמשי לבד "לא מספיק כלתי" ושהתחרה מוסיפה המון. אני במקור לא חשבתי על זה בכלל וכמו שאמרתי עכשיו אני נוטה יותר לכיוון הזה. נראה לי שאני צריכה כבר להחליט אז בשבוע הבא אני אלך שוב עם חברה ובטח אז אני אסגור.

הילית*

New member
אני חושבת שאני יודעת

על איזו שמלה את מדברת ואם זאת היא אז היא מאוד יפה! שיהיה בהצלחה בהחלטה...

יעלי9

New member
השמלה ../images/Emo39.gif

זה בד תחרה עם החרוזים השקופים ופנינה? אם כן, לדעתי הבד הוא מקסים ואני חושבת שמרחוק אומנם לא מבחינים בפרטים אבל החרוזים מוסיפים מן ברק שכזה שהופך אותה לשמלה יותר מיוחדת. אני דווקא חששתי שאולי היא לא מרשימה מספיק...

אינצה

New member
אני לא בטוחה שיש כבר שמלה מהבד הזה

יאיר סיפר לי שהוא הביא אותו רק שבוע קודם (שני גלילים ביבוא אישי מצרפת). מדובר בתחרה עדינה מאוד (יש יותר חורים מאשר בד) עם קבוצות קבוצות של חרוזים שקופים. בגלל שהתחרה היתה כל כך עדינה אני נוטה להסכים, אחרת הייתי הולכת על שמלה ממשי מקומט בלי שום תוספת זה נראה לי יותר פשוט.

למעלה