השמירה במושבה

ariela05

New member
השמירה במושבה

אני לא מבינה את רכב הביטחון שמסייר גובים ממני כסף אבל אף פעם לא מסיירים ליד הבית שלי הוא אפילו באיזור שלי, זה ממש לא בסדר, אם היתה אפשרות הייתי מפסיקה לשלם צריך לעשות משהו בנדון

מענה לפנייתך

שלום אריאלה, חוק העזר לשמירה שנחקק לפני 7 שנים מחייב את כל בתי האב במושבה לשלם סכום מסויים עבור השמירה.לפני כ - 3 שנים החליט ראש המועצה לנצל את הכסף בצורה יעילה יותר ע"מ להקטין את מכת עבירות הרכוש שתקפה את המושבה, למערכת שמירה חכמה ויעילה. הותקנו מצלמות טלויזה במעגל סגור המשדרות 24 שעות תמונות ברחבי היישוב. הותקנו מחסומים, נסגרו כניסות ויציאות "פיראטיות" מהישובים הסמוכים. כיום קיימת ניידת אחת המסתובבת בהתאם לנתונים ממוחשבים ובהתאם לקריאות התושבים. אני מניחה שמה שחשוב לך ולשאר התושבים זו השורה התחתונה שהיא ירידה חדה במספר עבירות הרכוש במושבה. לפני נתוני המשטרה בשנתיים האחרונות נרשמה ירידה של 60% !!! במספר עבירות הרכוש במושבה. העובדה שרכב הבטחון אינו עובר ליד ביתך אינה מדד כלשהו ליעילות הכסף שאת משלמת. רונית.

ariela05

New member
שמירה

איך אני מבקשת שהניידת תסתובב באיזור שלי לפחות פעם ביום מכיוון שאני חוששת לביטחון לבני משפחתי בעיקר בלילות אחרי 2200 בלילה ולא סתם אני מבקשת אני לא יכולה לתת יותר פרטים

havzitzi

New member
יש מצלמות במושבה??

אז כנראה יש תיעוד של מי שפרץ לביתי ב31.5.07 וכך גם לשכניי בשד' אליהו? אפשר לדעת מי אלו?

havzitzi

New member
איזה מידע?

כי באותו יום של הפריצה פניתי למוקד כמה פעמים אחד ליידע אותם על הפריצה בביתי, לאחר מכן ליידע אותם שהיו עוד כמה פריצות ורציתי לדעת עוד מידע ולא מסרו לי. לא משנה, כבר עבר הרבה זמן, אני מניחה שתפסו אותם כבר על פריצה אחרת...

למעלה